Polno cepljen in zdaj zbolel
Pa kaj se to zdaj dogaja. Polno cepljen sem, žena tudi, tašča in tast, zdaj pa cepamo en za drugim s to korono. In kolikor slišim se od drugih so vsi po cepljeni zboleli. Imam vročino, slabo počutje, glavobol in nemočen sem. To zame ni bolezen v blagi obliki, kot so rekli, da če boš cepljen, boš lažje prebolel ali pa sploh ne boš zbolel. Naj gre to cepivo in stoka u tri pi. zde materne s temi cepivi ničvrednimi, da zdaj doma trpimo, ko smo jim verjeli. Banda prokleta nikoli več še ne cepim in na polno bom širil svoje izkušnje.
Metuljček595, 28.10.2021 ob 12:54
Pa kaj se to zdaj dogaja. Polno cepljen sem, žena tudi, tašča in tast, zdaj pa cepamo en za drugim s to korono. In kolikor slišim se od drugih so vsi po cepljeni zboleli. Imam vročino, slabo počutje, glavobol in nemočen sem. To zame ni bolezen v blagi obliki, kot so rekli, da če boš cepljen, boš lažje prebolel ali pa sploh ne boš zbolel. Naj gre to cepivo in stoka u tri pi. zde materne s temi cepivi ničvrednimi, da zdaj doma trpimo, ko smo jim verjeli. Banda prokleta nikoli več še ne cepim in na polno bom širil svoje izkušnje.
to so pravi, iskreni strokovnjaki opozarjali,da se bo dogajalo, ko bodo cepljeni ljudje v jesensko zimskem času prišli v stik z virusom v realnem okolju… politični dohtarji in politika tega ne povedo iskreno ljudem, ker propagirajo cepljenje
Zakaj bi lagal? Ja to pa sam veš, zakaj, a ne.
Moje mnenje je, da lažeš zato, ker ne veš več kaj bi napletel na forumu, saj ste tisti trije, štirje, ki vse dni visite tule gor, precej dejavni z lepljenjem in počasi zmanjkuje linkov na FB, ostanejo vam pravljice, s katerimi zapolnite manjko. Tako beremo o cepljenih, ki zbolijo, pa raznih 10 tisočih umrlih po cepljenju, pa še kaj….
eh no, 28.10.2021 ob 13:15
Zakaj bi lagal? Ja to pa sam veš, zakaj, a ne.
Moje mnenje je, da lažeš zato, ker ne veš več kaj bi napletel na forumu, saj ste tisti trije, štirje, ki vse dni visite tule gor, precej dejavni z lepljenjem in počasi zmanjkuje linkov na FB, ostanejo vam pravljice, s katerimi zapolnite manjko. Tako beremo o cepljenih, ki zbolijo, pa raznih 10 tisočih umrlih po cepljenju, pa še kaj….
Veš kaj prasec, privoščim ti, da kljub cepljenju trpiš se bolj kot jaz, takrat boš morda dojel, da to ni laž.
Metuljček573, 28.10.2021 ob 13:20
Veš kaj prasec, privoščim ti, da kljub cepljenju trpiš se bolj kot jaz, takrat boš morda dojel, da to ni laž.
Prasc te je naredu, sicer bi se lepše obnašal.
Pa glej, da ne prideš jokcat v bolnico, ko boš zbolel. Take lažnivce kot si ti, je treba nagonit izpred vrat, samo to bo zaleglo. VSE brez protiteles nagonit v 3 pm! Ko bo zmanjkalo placa, bodo delali točno tako selekcijo in prav je tako.
Robi650, 28.10.2021 ob 13:34
Kako se debili trudite prikriti resnico o strupenih zvarkih. Pa vsi vemo, da zdaj v glavnem zbolevajo cepljeni. To dokazujejo podatki iz vsega sveta. Več cepljenih več okuženih, več mrtvih.
To je dejstvo samega koronskega genocida.
Tebi je živo srebro udarlo v glavo.
Ivo476, 28.10.2021 ob 13:28
No, vidiš pa si pokazal vso kulturo, ki jo premoreš ?.
Po moje ni COVID ampak te je užgala karma ???
Kakšna karma? Sem napisal, da sem polno cepljen in sem kljub temu zbolel. Pa ne samo jaz, tudi ostali polno cepljeni v družini. Ne vem zakaj se sprenevedate, če hočem izpostaviti samo resnico o učinkovitosti cepiv, ki to sploh niso.
Karma, 28.10.2021 ob 15:23
Kakšna karma? Sem napisal, da sem polno cepljen in sem kljub temu zbolel. Pa ne samo jaz, tudi ostali polno cepljeni v družini. Ne vem zakaj se sprenevedate, če hočem izpostaviti samo resnico o učinkovitosti cepiv, ki to sploh niso.
Pa bi ti povedal s čim si cepljen???
Če si se cepil s prazno glavo, potem ti pač ni pomoči. Noben ti ni garantiral, da ne boš – nikoli, pa če antivakserji še tako tulijo/te.
Do sedaj znane študije (pa se jih je nabralo kar nekaj, nazadnje še 22 milijonov Francozov) pa dokazujejo, da imajo cepljeni še vedno veliko boljše možnosti za lažji potek bolezni od necepljenih!
v bolnicah je že 62% cepljenih, rešilci tulijo kar naprej in jih vozijo na urgenco, v glavnem je ogromno strdkov ki mašijo pljuča in ljudje ne morejo dihati, in veliko možganskih kapi. Ljudje umirajo zaradi cepiva, Poklukar pa laže da so v bolnicah samo necepljeni. To me najbol jezi, ta prekleta laž Poklukarska, da ga ni sram, PA KOMU ON TO LAŽE!!!!
Jahno, 28.10.2021 ob 16:22
Je kdo v bolnici? Ne? Potem je to lažji potek, pa če te še tako glava boli. Zahvali se cepivu, da nisi na kisiku. Sicer je pa jansen najbolj švoh cepivo.
Pa kaj je s tabo debil? Ti trdiš, da tisti, ki se ne cepi pristane v bolnici? Bik zarukan. Poznam cel kup necepljenih in so virus preboleli stoje, ti pa Nabijaš o bolnici. Res si cepec.
Forum je zaprt za komentiranje.