Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje je opravičilo JJ?

Kje je opravičilo JJ?

Ali je kdo zasledil, da se je JJ javno opravičil stranki SD za izrečene laži in ji plačal 10kEur ? 😀

Ta je pa huda! Mislite, da se bo lahko jajo zdilal s SD, da jim raje plača 20.000 Eur in brez opravičila?

Naš odrešitelj naroda se bo seveda pritožil in postopek vlekel do zastaranja s tem pa seveda tudi državni denar, ki se na takih postopkih izgublja.

Če se ga bo vprašalo zakaj ima toliko primerov na sodišču in zakaj troši državni denar, ki ga on baje hoče tako skrbno razdeliti za narodov blagor bo enostavno rekel: “če me komunisti ne bi toliko napadali preko svojih sodišč potem tudi ne bi bilo treba tega denarja zapravljati”.

In tako bo strokovnjak za vse zopet prepričal svoje vernike, da bo slovenija brez komunistov zacvetela v vsem svojem sijaju in da kar Janez reče je edina pravica in tako se mora zgoditi.

Ta človek se nikoli ne bo opravičil, niti plačal. Ga ne poznate že 30 let?

Itak  je rekel, da so mu sodili brez možnosti zagovora in obrambe.

Pozabil pa dodati, da to samo zaradi tega, ker so ga vabili in pošte ni prevzel.

Ni druge, uklonilni zapor…

Nima se kaj opravičevat, vilo so komunisti ukradi, SD pa je nasledek komunističnih partizanekov, po domače gozdnih skrivačev.

Tatom in morilcem se pa res ni treba opravičevat…

Odgovor na objavo uporabnika
Laik312, 28.10.2021 ob 10:53

Nima se kaj opravičevat, vilo so komunisti ukradi, SD pa je nasledek komunističnih partizanekov, po domače gozdnih skrivačev.

Tatom in morilcem se pa res ni treba opravičevat…

So tableti popustili ali jih je zmanjkalo na Trstenjakova.

Hej620, 28.10.2021 ob 11:02

So tableti popustili ali jih je zmanjkalo na Trstenjakova.

ti pa imaš argumente!

tipično za levuharje …

nehite s tem, 28.10.2021 ob 10:23

Ta človek se nikoli ne bo opravičil, niti plačal. Ga ne poznate že 30 let?

Zakaj bi plačal, če je narod dovolj glup, da ga prenaša in plačuje.

Točno tako. Zblojenci, zahojenci pa bi blejali se kar naprej eno in isto. Preberite si zakone, fantki, tiste iz civiliziranega sveta.

Sicer pa ja, naj dajo dokumente na mizo, da se razčisti. Komunističnim sodiščem je treba naredit konec.

Vilo so čisto uradno prodali dediči.

hhm, 28.10.2021 ob 11:07

ti pa imaš argumente!

tipično za levuharje …

Pa a ti veš, kdo so levuharji? Kar nekaj bluziš pa sploh še sam ne zastopiš, kaj.:)).

Kakšna je resnična usoda Moskovičeve vile

Pa dobro preberi! Do konca!

Gospod Janša ni imel možnosti zagovora in obrambe. Vedno mu namerno dostavljajo takrat, ko ne more prevzeti pošiljk. To je del nagajanja. Gospod Janša se močno trudi in vlaga res vse napore, da bi v roku prevzemal pošiljke. Upamo, da bo končno dobil priložnost za zagovor in obrambo in s tem dokazal svojo čisto nedolžnost.

JJ nima cajta na pošto hodit, on pač twitta.

Ni vsak za vse.

Saj ga vidiš. Ponosni naslednik komunistične tradicije in velikega vzornika Josipa Broza. “Ne priznajem ovaj sud” pravi veliko maršal Twito,, ajnfah ozmerja sodnike in je zanj stvar rešena.

Kako da za ostale državljane Slovenije veljajo sklepi, privedbe, izvršbe in vse ostalo, on se pa požvižga na vse? Ene same sodne pošte še ni dvignil, če jaz to naredim, mi pozvonita dva policaja in me pospremita na sodišče, po sklepu se mi pa usedejo na račun in mi trgajo, ne da bi koga zanimalo, kaj jaz mislim o sodnikih?

Ta država dejansko ne funkcionira več. Ne zdravstvo, ne sodstvo, ne mediji, ne pošta, ne državni zbor, NIČ.

Totalno razsulo in kaos.

moje mnenje, 28.10.2021 ob 10:30

Itak  je rekel, da so mu sodili brez možnosti zagovora in obrambe.

Pozabil pa dodati, da to samo zaradi tega, ker so ga vabili in pošte ni prevzel.

Seveda. On prevzema samo pošto, ki si jo pošlje sam: : )

hehe, zdej bo gorelo na forumih od jajohojsaste nora24tv s(d)s propagandne greznice… kopija..

—————-

Spet klasika: Janša na sodišču zmaga = ”Pravica”

Janša na sodišču izgubi = ”Krivosodje. Komunisti. Lustracija. Rdeči Kmeri.”

Čestitam, to se lahko tudi ameba zapomni. Dajte že enkrat te svoje prepisane žalitve prilepiti pod članke o tem, kako je nekdo ”prepomemben za demokracijo” itd. Če si upate. Laž, gola hudobija ali Dunning-Kruger? Vi povejte.

Opravičilo boooooooollliiiii. Bravo Pirčeva!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close