Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek da bi le to bil fake-news (poglej, preden yt briše)

da bi le to bil fake-news (poglej, preden yt briše)

(https://www.youtube.com/watch?v=W0nl5NjtGJg)

Ja ja,čaka nas nora,nepozabna jesen in zima.Prihaja nov virus MALBURG,ki je še bolj “smrtonosen”!

Testi in cepiva so že perajt.

To je naša stvarnost.

Res “skrbijo” za nas!

Človek je nevidno bitje v materialnem telesu. V sebi imate superfantastično neuničljivo večno jedro, ki lahko proizvaja raznorazne bolezni, karkoli hočete, ni, da ni. V lastnem superfantastičnem jedru lahko skreirate karkoli hočete. Tako kot v bibliji piše, beseda je meso postala. Človek je več kot vrhunski robot.

Obstajajo razna breztelesna bitja, ki so nevidna in imajo sposobnost materializacije. Seveda so v centru pozornosti vsa ta nevidna, breztelesna bitja. Tipkovnica je iz atomov in tudi konice prstov so iz atomov. Tekst, ki ga spremljate ni iz atomov.

Jooooj, nekaj me vrti!

Odgovor na objavo uporabnika
think again, 28.10.2021 ob 00:43

(https://www.youtube.com/watch?v=W0nl5NjtGJg)

ja še dobro,da niso zbrisali posnetka.Sem pa že slišala za ta famozni virus,ki prihaja k nam.

Sigurno bo to vzrok za zaprtje države.Mi bomo pa kar tiho….

Madona no zmeraj in zmeraj si bodo izmišljevali nove in nove viruse,da nas bodo držali v šahu.Adijo pamet.

Ta virus Malburg je iz leta 1967.

Anonimno592, 28.10.2021 ob 14:58

Ta virus Malburg je iz leta 1967.

Ja in kaj to pomeni al mi lahko poveš.

Zgoraj si preberi!

Ma dejte ga no srat. To je virus iz afrike, ni koronavirus in ni tako lahko prenosljiv kot korona, je pa veliko bolj nevaren in vec je mrtvih od njega.  Vsega pa tud ni treba verjet no.

Glede na naraščajočo globalizacijo in število mednarodnih potovanj mislim,da je prej možno kot ne.

Svetovn reset in nov družben red ekola to bo.

Lep pozdrav  Oxford 2015!

Plavi, 30.10.2021 ob 12:50

Lep pozdrav  Oxford 2015!

lp

malo morgen, 28.10.2021 ob 13:49

Sigurno bo to vzrok za zaprtje države.Mi bomo pa kar tiho….

Itak,ker smo papki.

Prihaja res nov virus,kako se bo  imenoval bomo pa videli.

To bo za prikritje bolanih in cepljenih ljudi.

Kao nov virus so dobili,ki je še bolj kužen in smrtonosen.

In se bodo spet “leteli” cepit!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close