Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KONTOLE V CERKVI

KONTOLE V CERKVI

Evo, se dogaja. Zadnjič smo slučajno šli k maš in ob koncu maše pride kontrola PCT. Seveda smo morali iz cerkve vsi pri enih vratih, so vsakega prekontrolirali. Ne vem, ali so imeli vsi potrdila, ali ne. Torej pazite se!!!

Jaz osebno nisem šla v cerkev, dokler nisem imela potrdila PCT. Nisem hotela nobenega ogrožati, niti sebe, pa tudi kazni plačevati ne. Sem pa šla enkrat h maši, ko je bila maša zunaj, na prostem, pred eno kapelico. Bila sem edina, ki je nosila masko (zraven duhovnika).

Dvomim pa, da imajo res vsi PCT.

Kaj bluzite ?

Kakšno kazen ?

PCT je nezakonit, isto kot nagobčniki in vse kar je povezano s koronskim zločinom.

Odgovor na objavo uporabnika
ENA PRISOTNA, 27.10.2021 ob 11:27

Evo, se dogaja. Zadnjič smo slučajno šli k maš in ob koncu maše pride kontrola PCT. Seveda smo morali iz cerkve vsi pri enih vratih, so vsakega prekontrolirali. Ne vem, ali so imeli vsi potrdila, ali ne. Torej pazite se!!!

A ne bi bilo malenkost bolj smiselno da bi se kontrola izvajala pri vhodu in ne na koncu pri izhodu?

Nezakonito.

Odgovor na objavo uporabnika
Robi917, 27.10.2021 ob 11:53

Kaj bluzite ?

Kakšno kazen ?

PCT je nezakonit, isto kot nagobčniki in vse kar je povezano s koronskim zločinom.

To so ugotovila naša sodišča, zaradi katerih kar naprej plačujemo neke kazni, ki nam jih naloži Evropska zveza.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close