Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj ste najbolj zamerile fantom, ljubimcem, partnerjem?

Kaj ste najbolj zamerile fantom, ljubimcem, partnerjem?

Kaj ste najbolj zamerile svojim fantom, partnerjem, …? Pa ne o klasiki: varanje, lažem, da so samski pa niso bili in podobno… kaj drugega, manj običajnega.

Jaz recimo sem imela enega, sicer se nisva pogosto videvala, ampak telefon pa ima, internet tudi. In sem bila v bolnici, ginekološka operacija, seveda se ni potrudil, da bi me šel po operaciji iskat v bolnico. Še huje, ni me nič povprašal kako mi je, če je vse ok. Po dobrem tednu pa je vendarle poklical in vprašal, kdaj bom lahko spet seksala. Ogabno od njega. Pa še enkrat prej sem mu poslala sms, da sem na urgenci, nobenega odgovora, nič, šele čez 5 dni je vprašal kako sem in kaj se je zgodilo.

Imate tudi kaj grdih izkušenj z moškimi? Razen varanja in laži, tega je itak ogromno.

Najbolj se mi je zasrala, ko sem dojel, da je anticepilka.  Takoj sva zakljucila zgodbo.

Mene je tudi ‘pozabil’, ko sem pristala v bolnici.

o moških samo najlepše. Res.

da noče biti zgoraj.

Svoji ženi je rekel, da s tako debelajso kot sem jaz, ki imam ziher vsaj 80kg, on sigurno ne bi nič imel.

Aja, meni je pozabil povedat, da ima ženo.

Jaz sem ga imela poln kufer, ker sva se vedno, ampak res vedno morala pregovarjat ali bo uporabil kondom ali ne. Itak sva se redko dobila in ja, vedel je, da ne prenašam KT in ne mirene (oboje probala zaradi njega), ampak on bi pač vseeno brez kondoma. Poln kufer sem ga imela.

Aja pa bolj sem mu govorila, da ne maram, mu pošiljat svojih golih fotk, bolj mi je težil, da jih na pošljem pa mi svoje pošiljal.

Ko sem doživela nenadoma življensko ogrožujoče stanje ( kap) ,  je pokazal gospod mož svoj pravi obraz; ker se je ustrašil, da bo imel “invalidkinjo” za ženo  mi je, ko sem prišla iz bolnišnice  po 6ih dneh hospitalizacije še isti dan vrgel poročni prstan po tleh in rekel, naj se odselim, da je konec ( ker v živo mi ni mogel izreči že v bolnišnici pred otroci na obisku,  on “kriplja” ne bo imel za ženo – po 18 ih letih zakona). Hvalabogu, vidnih in motoričnih posledic hudega stanja, invalidnosti  ni bilo in ni.  Še otrok mi ni hotel pripeljati na obisk v bolnišnico, ko sem prišla iz intenzivnega oddelka na navadnega, ker sem jih želela videti ( nisem vedela, ali bom preživela) sem si morala prav izprositi.Prasec….

Gospod sicer sedi na enem od vodilnih stolčkov v gospodarstvu, s ponavadi rjavimi čevlji in poslovni obleki  z robčkom in se smehlja podrejenim s tistim svojim  narejenim prijaznim nasmeškom in zadnji dve leti že vidno zapitim alkoholnim obrazom. Ja, alkohol naredi ljudi žleht.  Oja, bo še vse za njim prišlo – mu bo že še življenje izstavilo račun, če ne prej, pa na smrtni postelji. Pa sem bila druga žena, neprva – prvo je tudi brcnil iz zakona, ko je pobral od očeta, kar je rabil ( nisem tega vedela predno sva stopila v zvezo, se poročila, ker je dobro prikrival – če bi, bi se ga izognila v velikem loku, ni bil moja prva izbor, je bilo še nekaj  moških v igri takrat, samo je bil vztrajen in lepobesedičen, je znal, da je dobil kar je hotel, se je izjemno namerno trudil. V resnici pa pravi sociopat s tem v svoji genetiki, kot se je izkazalo tudi na koncu zakona.

Odgovor na objavo uporabnika
ko zboliš si za nekatere smet, 27.10.2021 ob 00:00

Ko sem doživela nenadoma življensko ogrožujoče stanje ( kap) ,  je pokazal gospod mož svoj pravi obraz; ker se je ustrašil, da bo imel “invalidkinjo” za ženo  mi je, ko sem prišla iz bolnišnice  po 6ih dneh hospitalizacije še isti dan vrgel poročni prstan po tleh in rekel, naj se odselim, da je konec ( ker v živo mi ni mogel izreči že v bolnišnici pred otroci na obisku,  on “kriplja” ne bo imel za ženo – po 18 ih letih zakona). Hvalabogu, vidnih in motoričnih posledic hudega stanja, invalidnosti  ni bilo in ni.  Še otrok mi ni hotel pripeljati na obisk v bolnišnico, ko sem prišla iz intenzivnega oddelka na navadnega, ker sem jih želela videti ( nisem vedela, ali bom preživela) sem si morala prav izprositi.Prasec….

Gospod sicer sedi na enem od vodilnih stolčkov v gospodarstvu, s ponavadi rjavimi čevlji in poslovni obleki  z robčkom in se smehlja podrejenim s tistim svojim  narejenim prijaznim nasmeškom in zadnji dve leti že vidno zapitim alkoholnim obrazom. Ja, alkohol naredi ljudi žleht.  Oja, bo še vse za njim prišlo – mu bo že še življenje izstavilo račun, če ne prej, pa na smrtni postelji. Pa sem bila druga žena, neprva – prvo je tudi brcnil iz zakona, ko je pobral od očeta, kar je rabil ( nisem tega vedela predno sva stopila v zvezo, se poročila, ker je dobro prikrival – če bi, bi se ga izognila v velikem loku, ni bil moja prva izbor, je bilo še nekaj  moških v igri takrat, samo je bil vztrajen in lepobesedičen, je znal, da je dobil kar je hotel, se je izjemno namerno trudil. V resnici pa pravi sociopat s tem v svoji genetiki, kot se je izkazalo tudi na koncu zakona.

Pa nič ni imel, da ne bo kdo mislil, da je v zakon prišel kot bogataš in uspešen poslovnež – na enaki ravni sva vstopila v zvezo, kariero je delal na mojih žuljih, z mojim odobravanjem in odrekanjem marsičemu več kot 18 let. Zato da lahko danes sedi tam nastavljeno, kjer sedi. in deli fejk nasmeške podrejenim, to ga zadovoljuje, to je njegova družina sedaj. Kar naj se zapija še naprej. Uničil družino otrokoma iz lastnega pohlepa, povzpetništva za položajne stolčke, nastavljeno s strani drugih , botrov, ko je zapadel z leti v to “poslovno sfero ga je čisto obrnilo; nikakor ni dosegal enakovredno  glede truda drugim , kot to počnemo pri svojih zaposlitvah  in kariernem udejstvovanju drugi.

Ojoj, dobro da si se ga rešila. A pred tvojo boleznijo pa ni pokazal pravega obraza? Je bil skoz prijazen in pošten do tebe? Zakaj nisi dala to v medije?  Prasec pokvarjen, druge besede ni.

Ko mi je rekel, da me svari, da ce se grem cepit proti covidu, da me bo zapustil.

Ne morem verjet, 27.10.2021 ob 00:54

Ojoj, dobro da si se ga rešila. A pred tvojo boleznijo pa ni pokazal pravega obraza? Je bil skoz prijazen in pošten do tebe? Zakaj nisi dala to v medije?  Prasec pokvarjen, druge besede ni.

ja, je pokazal svoj pravi obraz, ko ga je zasvojla višina lastnih zaslužkov – očital mi je, da če se zavedam, da kdo je on, koliko zasluži, koliko on doprinese finančno – zadnjih 6 let zakona je razprl povzpetniška krila, pogum pa mu daje alkohol, ki ga je redno začel konzumirati po službenih dogovdkih, kosilih, večerjah, ipd. In ga potrebuje za funkcioniranje.  Zapadel v čisti megalomanizem, vzišenost lastnega ega zaradi določene pozicije, moči, možnosti odrejanja in deljenja drugim – v stilu: dobiš, kolikor mi določimo… Popolnoma se mu je odpeljalo. Od vsega tega hudega me je stisnilo zato sem bila tam, kjer sem bila v bolnišnici, od vsega stresa predvsem zadnji dve leti zakona. Spoznanje, kako je zavestno fejkal,kako ima praktično ponovitveni vzorec še iz prvega zakona, izkoriščanje za lastno korist.   Prej se je pa znal zadrževati, je bil prijazen, dokler ni ugotovil, da vem, kaj se dogaja, tudi poslovno, določene stvari mi je sam izpovedal, v pijanosti ko je prišel velikokrat ob 2eh zjutraj domov s službenih zadev, se mu je razvezal jezik… Sicer kasneje spoznano da je bila ta prijaznost z njegove strani narejena, ker me je krvavo potreboval ( otroci, dom, skrb za vse, saj je bil zaradi delanja kariere veliko zdoma) , ko so bili otroci najstniki, pa niti ni več zdržal, mu je šlo vse že na živce. Me je potreboval, je bil narejeno prijazen, drugače ne bi bil karierno bil lahko  danes tam, kjer je. S tem , da je skupno premoženje pričel načrtno skrivati, odtujevati,meni pa lagal, da smo v minusih na bančnih računih in zahteval celo, da si še od svojih staršev izposojam za pokrivanje lažno prikazanih minusov, oziroma dovoljenih njegovih bančnih limitov, sam je pa vlagal v kriptokodni denar – vse izsledljivo ( dela v finančni branži, torej dobro izpiljen in naučen, kako goljufati, mu ni bilo problema lagati celo zakonski partnerici v obraz, ker je mislil, da je tako neumna, da ne bo sama ugotovila, kaj se dogaja), ob njegovih zaslužkih med 7.000-9.000 EUR na mesec netto. Ja,  ko to takega kalibra pogruntaš in ugotoviš, pustiš, da se zapleza še malo bolj in potem šokiraš, ko mu poveš, da veš in spremljaš, kaj počne, je počel. In to je za sociopata problem.  Samo mene je zdravje izdalo prej, nismem mogla pošteno zaključiti, ampak bom pa na sodišču.   Zakaj ne grem v medije? Ker moram zaščititi potomce, ker so tudi že  v osnovni šoli preživeli iz naslova bullying v šoli iz naslova očetovih javno znanih zaposlitev in čigavi učenec je, ker so sošolci vedeli, čigavi otroci so – javno znani podatki o zaslužkih njihovega očeta, to je bil največji proble, ker jih niti ni prirpavil pravoičasno na to, govorili so otrokom, da če njihov oče vsak dan prinese domov  npr. 10.000 EUR nakradenega denarja ipd, Je ščasoma  deloval v takih službah, bil del določene hobotnice, česar nisem nikoli odobravala, sem se tega vedno bala, pa se je zgodilo… Od začetka zveze ni bilo tako, je bil tudi obvladljiv, ker je imel kontrolo drugih nad seboj in ker so bili tudi zaslužki  mnogo nižji, je će bil nekako prizemljen- potem ga je pa odneslo. Grabežljivost.  Nobene morale več. Grozljivo. Ne, ne grem v javnost – ker mi je že preveč in dovolj, da sem morala odpirat kartoreke za otroke in zase na CSD zaradi njega iz tega naslova, pa nikoli prej ničesar. nobenega prekrška, pa potem še moraš jasno na sodišče se s takim it borit za svojo pravico oin resnico, ker mu ne smeš dopustiti, da te zravna z zemljo, kar mu je v interesu, ker si se mu s pravco in resnico zoperstavil. Ker si želiš normačno živeti naprej, vseeno pa pošteno v skladu z zakonodajo  zaključiti te zadeve-ker sporazumno ni bilo možno. Ker imaš do tega pravico. Od takega človeka se je pa pošteno težko raziti, ker ima veze in poznanstva in tudi seveda lahko podkupuje, odpisuje vsepovsod naokoli ( usluga za uslugo), za dosego svojih ciljev, za vsako ceno. Kot da imaš opravka z mafijo. In pošteno, z dokazi se je treba proti temu boriti in doseči pravico.

Ko zboliš si za nekatere smet, ojej. Upam, da si sedaj zdrava. Vsekakor ti želim ogromno zdravja in sreče v življenju. To ne moreš verjeti kaki izmečki so eni moški. Tale tvoj bivši je rekorder.

Moj omenjeni je izmeček, ampak tale tvoj je pa 1000x hujši.

Jaz imam še z drugim moškim tudi podobno izukšnjo, operacije, bolnica in jo je podurhal. Ampak v obeh primerih moških je bila to veza bolj na daljavo oz. nikoli ni šlo za skupno bivanje. Tako, da jaz v moške nimam več zaupanja.

Tebi pa res želim vse lepo in srečno. Tvojemu bivšemu pa upam, da se vse, kar je tebi storil, povrne.

Njegovega slabega psihičnega stanja niso obravnavali pravočasno, kljub večim pritožbam ostalih delavcev na delovnem mestu ( metal je ljudem ključe v glavo, bil premeščen).

Z udarcem v glavo od zadaj s topim predmetom na delovnem mestu, mi je trajno poškodoval sluh za 30 odstotkov, povzročil pretres možganov in povzročil izgubo spomina.

Zadevo so zaključili kot familiarno zadevo, premeščen je bil le na drugo delovno mesto.

Svojega dela zaradi poškodbe sluha ne bom več smela dolgo opravljati.

Bivši izpred 4 let me je trajno poškodoval, 27.10.2021 ob 15:43

Njegovega slabega psihičnega stanja niso obravnavali pravočasno, kljub večim pritožbam ostalih delavcev na delovnem mestu ( metal je ljudem ključe v glavo, bil premeščen).

Z udarcem v glavo od zadaj s topim predmetom na delovnem mestu, mi je trajno poškodoval sluh za 30 odstotkov, povzročil pretres možganov in povzročil izgubo spomina.

Zadevo so zaključili kot familiarno zadevo, premeščen je bil le na drugo delovno mesto.

Svojega dela zaradi poškodbe sluha ne bom več smela dolgo opravljati.

Joj, madona. Le kaj so delali starši  s tem tvojim bivšim,  ko je bil otrok? ALi pa je doživljal morda kako medvrstniško nasilje, zatiranje? -To je naučen vzorec , zagotovo iz primarne družine, iz mladosti, sovrstništva, da tako nasilje potem izvaja kot odrasla oseba na drugih.

Grozno avtorica, sočustvujem. A je imel tako dobre veze na policiji in drugej, je kaj “podmazal” s kešem in kuvertami, da se je tako zlizal, da je prišel skozi – ga nisi kazensko ovadila?  Sicer pa takih psihičem -samo bejži stran, ker se ti zna maščevati še leta kasneje, po dogodkih.

Si se pezdeta rešila vesela bodi se boš že znašla.

Jaz sem imel z eno punco šov. Stara mama je bila v bolnici in sva jo šla obiskati. Jaz sem govoril z babico, ona pa je vpila kaj cajt zapravljava tam in potem se je skrila v bolnišnični park. Sem jo našel in sem jo nagnal. Kdor nima srca, bo na koncu tudi partnerja isto obravnaval.

Herkules, 28.10.2021 ob 17:51

Jaz sem imel z eno punco šov. Stara mama je bila v bolnici in sva jo šla obiskati. Jaz sem govoril z babico, ona pa je vpila kaj cajt zapravljava tam in potem se je skrila v bolnišnični park. Sem jo našel in sem jo nagnal. Kdor nima srca, bo na koncu tudi partnerja isto obravnaval.

Prav si naredil.

Dixi471, 26.10.2021 ob 19:25

da noče biti zgoraj.

🙂 nemogoče

Meni pa ravno obratno. ??

hja začetek je klasičen…pol leta mazaj sem zvedla za prevaro…okoli časa ko je najin otrok praznoval 1. rojstni dan. ni bilo baš nekaj – poljub z drugo žensko. to bi še nekako pogoltnila ampak ni hotel in noče prekinit stikov z njo čeprav pravi, da nič nimata. ampak mene to boli. nespoštljivo je in kot bi vsak dan znova odpiral rano in ji ne pustil da se zaceli, namesto tega pa natiral sol in limono not. po 12 letih ne zna nič pospravit za sabo…gate, štumfe…kamor pade, pade…in potem ležim prejšnji teden bolna v postelji ker sem fasala od otroka vrtcevsko bolezen…dan prej sem popoldne delala langaš…pojeva, posoda ostane, ker moram animirat otroka ki hoče svojo pozornost…on lagano leži na kavču in brezvezno zapravlja čas na telefonu, igra igrce…ok pač bom pospravila ko otrok zaspi…ga dam spat ob 19h in me zmanjka zraven…ob 20h se že tresem od vročine…drug dan me vse boli…kosti, grlo, glava, oči,…mraz od znotraj vročina od zunaj…ležim…in se pride dret name zakaj nisem posode pomila od prejšnjega dne…da on v takem ne more delat…ker ga je otrok lačen skos žical za piškote…očitno on nima rok da bi sam pospravil in otroku kaj skuhal…in potem pride pika na i…ker sem zopet noseča in nameravm tokrat rodit doma z babico in dulo in on tega ne odobrava…sem ga vprašala če mu sploh kej razlagam o poteku – izbrala sem si babico in dulo in se dobimo v živo kmalu…pa je rekel da ga ne zanima…da ga itak nebo zraven ko bom rodila ker tega ne odobrava…bo zraven in me podpiral samo če grem v porodnišnico. drugače ne. in sem spoznala tisti trenutek da se nanj ne morem več zanest. če mi daje lahko podporo kadar njemu ustreza in ne ko jo jaz potrebujem potem to ni nikakršna podpora. in mi je že tako zlomljeno srce od prevare samo še razklal. pa sem ga nagnala. in zdej sem sama z otrokom. prvi teden. žal mi je samo da so otroci vpleteni v to in da mu po 12 letih pomenim tako zelo malo da mu je bolj važna ena internetna kurbica in njeni pogovori, čista miza bolj kot moje zdravje in da si ne zaslužim niti podpore ko bo najin naslednji otrok prišel na svet. da ga noče niti videt ko se bo rodil je…ma strta sem. ni besed ki bi opisale moje razočaranje.

Jaz sem dobila po porodu obisk mojega partnerja, s seboj je pripeljal še 2 svoja kamerada in kup starih Nedeljskih dnevnikov.

kalinka578, 29.10.2021 ob 07:56

hja začetek je klasičen…pol leta mazaj sem zvedla za prevaro…okoli časa ko je najin otrok praznoval 1. rojstni dan. ni bilo baš nekaj – poljub z drugo žensko. to bi še nekako pogoltnila ampak ni hotel in noče prekinit stikov z njo čeprav pravi, da nič nimata. ampak mene to boli. nespoštljivo je in kot bi vsak dan znova odpiral rano in ji ne pustil da se zaceli, namesto tega pa natiral sol in limono not. po 12 letih ne zna nič pospravit za sabo…gate, štumfe…kamor pade, pade…in potem ležim prejšnji teden bolna v postelji ker sem fasala od otroka vrtcevsko bolezen…dan prej sem popoldne delala langaš…pojeva, posoda ostane, ker moram animirat otroka ki hoče svojo pozornost…on lagano leži na kavču in brezvezno zapravlja čas na telefonu, igra igrce…ok pač bom pospravila ko otrok zaspi…ga dam spat ob 19h in me zmanjka zraven…ob 20h se že tresem od vročine…drug dan me vse boli…kosti, grlo, glava, oči,…mraz od znotraj vročina od zunaj…ležim…in se pride dret name zakaj nisem posode pomila od prejšnjega dne…da on v takem ne more delat…ker ga je otrok lačen skos žical za piškote…očitno on nima rok da bi sam pospravil in otroku kaj skuhal…in potem pride pika na i…ker sem zopet noseča in nameravm tokrat rodit doma z babico in dulo in on tega ne odobrava…sem ga vprašala če mu sploh kej razlagam o poteku – izbrala sem si babico in dulo in se dobimo v živo kmalu…pa je rekel da ga ne zanima…da ga itak nebo zraven ko bom rodila ker tega ne odobrava…bo zraven in me podpiral samo če grem v porodnišnico. drugače ne. in sem spoznala tisti trenutek da se nanj ne morem več zanest. če mi daje lahko podporo kadar njemu ustreza in ne ko jo jaz potrebujem potem to ni nikakršna podpora. in mi je že tako zlomljeno srce od prevare samo še razklal. pa sem ga nagnala. in zdej sem sama z otrokom. prvi teden. žal mi je samo da so otroci vpleteni v to in da mu po 12 letih pomenim tako zelo malo da mu je bolj važna ena internetna kurbica in njeni pogovori, čista miza bolj kot moje zdravje in da si ne zaslužim niti podpore ko bo najin naslednji otrok prišel na svet. da ga noče niti videt ko se bo rodil je…ma strta sem. ni besed ki bi opisale moje razočaranje.

Kako to, da si se odločila še za enega otroka z njim?

Kar se tiče poroda doma, da je nastopil tako kot je, zaradi neodobravanja, ga razumem. Najbrž te hoče s tem prepričat, da pojdi rodit v porodnišnico. Tle se ne gre samo zate, ampak tudi za varnost otroka (ki je tudi njegov), za kar je neprimerno bolje poskrbljeno v bolnišnici.

Kar se tiče ostalega pa je poden.

o bivših, 26.10.2021 ob 17:50

Kaj ste najbolj zamerile svojim fantom, partnerjem, …? Pa ne o klasiki: varanje, lažem, da so samski pa niso bili in podobno… kaj drugega, manj običajnega.

Jaz recimo sem imela enega, sicer se nisva pogosto videvala, ampak telefon pa ima, internet tudi. In sem bila v bolnici, ginekološka operacija, seveda se ni potrudil, da bi me šel po operaciji iskat v bolnico. Še huje, ni me nič povprašal kako mi je, če je vse ok. Po dobrem tednu pa je vendarle poklical in vprašal, kdaj bom lahko spet seksala. Ogabno od njega. Pa še enkrat prej sem mu poslala sms, da sem na urgenci, nobenega odgovora, nič, šele čez 5 dni je vprašal kako sem in kaj se je zgodilo.

Imate tudi kaj grdih izkušenj z moškimi? Razen varanja in laži, tega je itak ogromno.

v katerem starostnem obdobju seje to dogajalo? dvajseta, trideseta, zrela leta?

zamerim …. stavek.

Upam da med porodom crkneš.

in 5 dni imas casa da si najdes novo stanovanje.. ja! Noro!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close