Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako preživljate jesenske popoldneve?

Kako preživljate jesenske popoldneve?

Poletja je konec. Prihaja mraz. Dan je krajši. Nekateri ne izpolnjujejo pogoja PCT, tako da marsikam nimajo vstopa. Zanima me, kako si zapolnite proste dneve/ popoldneve oziroma kakšne so vaše aktivnosti zdaj, ko je jesen? Ste veliko zunaj ali ste predvsem notri?

Kako poteka vaš dan?

ne rabiš pct da se greš sprehajat. in če že hočeš v kako trgovinco, porabit 60 eur na mesec za it 4x tedensko po trgovincah ni panika a ne?

Itak mi vedno časa zmanjka. Za vmes pa nekaj športa (biciklirat se še da), nekaj vadbe zunaj s kolegi, nekaj domače vadbe, pa še primerna doza lenarjenja – kar pomeni branje, gledanje TVja in klepet z bližnjimi. Klepeti večinoma po telefonu.

Tako kot pred PCT-jem: računalnik, velikooooooo knjig, hoja v naravi (nekje 10 km dnevno) če vreme to dopušča, centri mi pa nikoli niso bili nekaj za preživljanje prostega časa, le nujno zlo 2x na leto mogoče. Pa malo renovacije stanovanja in čas mine, kot bi mignil. Pa velikooooo spanja:)

Odgovor na objavo uporabnika
prosti čas, 26.10.2021 ob 08:27

Poletja je konec. Prihaja mraz. Dan je krajši. Nekateri ne izpolnjujejo pogoja PCT, tako da marsikam nimajo vstopa. Zanima me, kako si zapolnite proste dneve/ popoldneve oziroma kakšne so vaše aktivnosti zdaj, ko je jesen? Ste veliko zunaj ali ste predvsem notri?

Kako poteka vaš dan?

Delo, računalnik, načrtovanje, pospravljanje, kuhanje, sprehodi, itd. Praktično se mi veliko stvari ni spremenilo.

Tv,  sprehod, dobra hrana, enkrat cez teden se dobim v lokalu; s cepljenimi prijateljicami, dvakrat sem sla nabirat kostanj…

ja kako le. Tu gor visimo po cele dneve.

To je pa tudi res, ha ha

Dnevni pasji sprehodi, če se le da lovim svetel del dneva. Pa maratonski telefonski pogovori. Vadba zunaj. Brkljanje po hiši in okoli hiše. Pridejo pa dnevi, ko je na sporedu samo pasji sprehod in dober film.

Jesenske dneve preživljam depresivno, ker imam dost hecanja!

Ko pridem domov ob 15:00 h skocim v pijamo in sem v njej do naslednjega jutra. Malo sampanjca, kavijarja in veliko sexa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close