Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek eurospin, še zmer najbolš štacuna

eurospin, še zmer najbolš štacuna

tud če je tolk dražje povsod je vseen v eurospinu nižje in boljša kvaliteta. parkrat sem nakupila sedaj tam in bolj poceni če se hočete izognit inflaciji, so tud oni podražali ampak vseeno je nižje kot v oderuškem hoferju

Kakšna višja kvaliteta? Kaj?

Evrospin ima najnižjo kvaliteto daleč naokoli

Odgovor na objavo uporabnika
hoferr fu youuuuu, 25.10.2021 ob 21:56

tud če je tolk dražje povsod je vseen v eurospinu nižje in boljša kvaliteta. parkrat sem nakupila sedaj tam in bolj poceni če se hočete izognit inflaciji, so tud oni podražali ampak vseeno je nižje kot v oderuškem hoferju

Kaj pa velika začetnica, vejice in pike?

A te v osnovni šoli še niste spoznali?

V katerem razredu pa si zdaj?

V tretjem, četrtem?

super fajn, 25.10.2021 ob 22:22

Kaj pa velika začetnica, vejice in pike?

A te v osnovni šoli še niste spoznali?

V katerem razredu pa si zdaj?

V tretjem, četrtem?

Si €urospin ne more privoščiti pismenih promotorjev izgleda.

Čist OK je roba v Evrospinu, na smučanju v Italiji smo vedno kupovali v taki štacuni, ja res.

Najboljsa za socialce !  Na Brdu smo hodili v Eurospin  , ko so ga odprli.   Zdaj je okoli polno novih blokov, poseljenimi z juznimi socialci. Ta klientela mi ne odgovarja, zato me na tem koncu ; Brdo, Vrhovci- vec  ne vidijo

v tušu so pa nizke cene bolj pri tleh.

meso ful dobr ugodno

siri pudingi

prasek mehcalec

vrecke

wc papir

milo za roke

palcke usesa

hrana za zivali

sladko slano

olje

vlozene zadeve

salame in ostala kozmetika pa spar

Še vedno od vseh diskontarjev najboljši, ker vsebuje največ izdelkov brez palmine maščobe in z manj cukra in soli.

Je pa res, da moraš biti bolj italijanskim produktom naklonjem po okusu , da ti je dodatno všeč. Jaz nisem “jodlholzarske sorte”  in ljubitelj avstrijskih trgovcev ala Aldi(Hofer) in Lidl, pa niti ljubitelj bratwurstov, kruhovih knedlov, belih pisvskih klobas, ipd; sem bolj za italijanski parmiggiano in trde sire, italijanske ne grške olive,  breasola, pa scamorza, ricotta, pasta fresca, ( sveže testenine),   mortadela, suhe slame večjega premera ( tipično italijansko) , zato mo mi je Eurospin  na “celini” toliko bolj pisan na kožo kar se tistega nakupovanja osnovne hrane tiče – ker ne morem sedaj ravno pogosto v Italijo v nakupe po hrano, kot nekje pred 10imi leti.

odvisno od stila prehranjevanja, 26.10.2021 ob 14:42

Še vedno od vseh diskontarjev najboljši, ker vsebuje največ izdelkov brez palmine maščobe in z manj cukra in soli.

Je pa res, da moraš biti bolj italijanskim produktom naklonjem po okusu , da ti je dodatno všeč. Jaz nisem “jodlholzarske sorte”  in ljubitelj avstrijskih trgovcev ala Aldi(Hofer) in Lidl, pa niti ljubitelj bratwurstov, kruhovih knedlov, belih pisvskih klobas, ipd; sem bolj za italijanski parmiggiano in trde sire, italijanske ne grške olive,  breasola, pa scamorza, ricotta, pasta fresca, ( sveže testenine),   mortadela, suhe slame večjega premera ( tipično italijansko) , zato mo mi je Eurospin  na “celini” toliko bolj pisan na kožo kar se tistega nakupovanja osnovne hrane tiče – ker ne morem sedaj ravno pogosto v Italijo v nakupe po hrano, kot nekje pred 10imi leti.

saj pomojem smo slovenci bližje italijanski kuhinji kokr jodlarski. Pa tudi jodlarska prehrana razen par izjem je neužitna

Qiqqe, 26.10.2021 ob 13:07

Najboljsa za socialce !  Na Brdu smo hodili v Eurospin  , ko so ga odprli.   Zdaj je okoli polno novih blokov, poseljenimi z juznimi socialci. Ta klientela mi ne odgovarja, zato me na tem koncu ; Brdo, Vrhovci- vec  ne vidijo

Zanimivo, da ti zaradi socialcev več trgovina ne odgovarja. Mogoče si tudi rasist ? Veš tudi južni so bolj izobraženi in bolj uspešni od tebe. Lahko pogledaš Albanskega Janeza Janšo, ki je tako rekoč vodja Slovenije.

Pa lahko noč pa malo žgancev za pomoč.

Pro klošar d.o.o, 25.10.2021 ob 22:01

Kakšna višja kvaliteta? Kaj?

Evrospin ima najnižjo kvaliteto daleč naokoli

Ker vidiš kartone v trgovini in diskontarski način prodaje, misliš, da je slabo. V resnici ne veš, ker se ne informiraš. Za večino izdelkov v eurospinu stojijo kakovostni italijanski proizvajalci izdelkov, samo pakirajo jih drugače. Mnogo izdelkov je slovenskega porekla, pred leti smo tako kupovali slovensko pivo, ki je bilo proizvedeno v Sloveniji, polnjeno pa v steklenice za Eurospin. Veliko vrst testenin je proizvedenih pri odličnih proizvajalcih, prav tako več vrst riža, enako za mlečne izdelke velja, samo informirati se je treba, znanje italijanščine je priporočljivo, pa najdeš vse podatke. Jaz redno hodim po določene izdelke, med njimi so tudi čistila. Da sem prišla do te trgovine je prav zasluga čistilom. Pred leti sem zaradi stiske s časom najela čistilko (iz servisa), ko sva se dogovorili, kaj potrebuje, mi je dala seznam čistil, ki so bila čisto vsa iz Eurospina. Če ti nekdo, ki lahko izbira, kaj mu boš dal da ti počisti, reče da hoče iz eurospina, pa bi me lahko poslala v Muller, potem zaupaš in preizkusiš.

sestrinjam, 26.10.2021 ob 14:30

meso ful dobr ugodno

siri pudingi

prasek mehcalec

vrecke

wc papir

milo za roke

palcke usesa

hrana za zivali

sladko slano

olje

vlozene zadeve

salame in ostala kozmetika pa spar

Kateri mehcalec je v redu?

Dolgo nazaj sem kupila enega, mi je bil ok, a pozabila, kateri je bil in nisem vec kupila.

Prasek kupim obcasno, jih stalno menjam, vsakic kupim drugega.

Drugace resno hodim v Eurospin po cistila in par drobnarij, tako da spotoma kupim se kaj. Zame imajo nekaj odlicnih izdelkov, vcasih potem poskusimo se kaj novega, kar nam je vsec, kupimo s ekdaj, kar ne, pac ne kupimo.

katera hrana za živali pa je kvalitetna? poceni vem, da je, samo kvalitetne pa tam res še nisem videla. pa kupujem v eurospinu že leta,

katera le, 26.10.2021 ob 16:01

katera hrana za živali pa je kvalitetna? poceni vem, da je, samo kvalitetne pa tam res še nisem videla. pa kupujem v eurospinu že leta,

vprašanje za sestrinjam, ni mi naredilo citata

Zelenjava,sadje,orehi, maslo,začimbe, čistila,makaroni ,riž,pa še marsikaj se najde.

kateri mehcalec, 26.10.2021 ob 15:48

Kateri mehcalec je v redu?

Dolgo nazaj sem kupila enega, mi je bil ok, a pozabila, kateri je bil in nisem vec kupila.

Prasek kupim obcasno, jih stalno menjam, vsakic kupim drugega.

Drugace resno hodim v Eurospin po cistila in par drobnarij, tako da spotoma kupim se kaj. Zame imajo nekaj odlicnih izdelkov, vcasih potem poskusimo se kaj novega, kar nam je vsec, kupimo s ekdaj, kar ne, pac ne kupimo.

roza in zelen sta

jaz mam zelenega

mehcalec pa sandalovina vonj

fulldisi

kar se tice hrane za zivali mi je vazno da zivali niso lacne in jim je hranavsec kukr sama pojem krof in pico iz spina pa ni zdrava

katera le, 26.10.2021 ob 16:02

vprašanje za sestrinjam, ni mi naredilo citata

moj pes ima 11 let pa nikoli nismo kupovali hrane od veterinarja

hofer spin merkator kakor je

bingo696, 26.10.2021 ob 19:35

Zelenjava,sadje,orehi, maslo,začimbe, čistila,makaroni ,riž,pa še marsikaj se najde.

vse kar ima povezavo s paradižnikom, torej rajčice, omake, vloženi paradižniki, navadni paradnižniki je svetlobna leta boljše v spinu kot v hoferju. Meni je vse v zvezi s paradižnikom v Hofru ogabno.

Maslo v Eurospinu je zanič.

Jogurti so zanič.

Tiste sladice v hladilnikih (razne sacher kocke itd) so zanič, sam cuker, brez okusa.

Suhe salame (italijanske) so zanič.

Tekoči jogurt v litrski embalaži je odličen,polnejo ga v celskih mlekarnah-

Maslo je pa tud v redu,posebno nemško maslo.

bingo696, 26.10.2021 ob 21:06

Tekoči jogurt v litrski embalaži je odličen,polnejo ga v celskih mlekarnah-

Maslo je pa tud v redu,posebno nemško maslo.

Eurospinovo maslo mi je dobro za peko, za na kruh pa ne.

Jogurt litrski mi je tudi bolj tko tko, je pa boljsi od Lidlovega, ki je res zanic, medtem ko je Hoferjev se vedno dober, ceprav se je poslabsal.

Od salam mi je dober prsut, meni je tocno tak vsec, pa milanska salama, ki je res en sit, ampak meni je dobra. Delikates ne jem kaj dosti, za sendvic raje kupim kos mesa, specem in ga zrezem na rezine, ampak ene 3x na leto si pa tudi privoscim kaksno salamo in ti dve vodita pri mojem izboru.

Tudi če ga polnijo v Celjskih mlekarnah, to ne pomeni zagotovljenih standardov, katerih se držijo pri izdelavi izdelkov, trženih pod blagovno znamko CM.

Tu gre za surovine (odpadke), ki bi morale iti v odpis, res pa je, da dandanes kvarjenje živil rešujejo s stabilizatorji.

dobro za peko, 26.10.2021 ob 21:27

Eurospinovo maslo mi je dobro za peko, za na kruh pa ne.

Jogurt litrski mi je tudi bolj tko tko, je pa boljsi od Lidlovega, ki je res zanic, medtem ko je Hoferjev se vedno dober, ceprav se je poslabsal.

Od salam mi je dober prsut, meni je tocno tak vsec, pa milanska salama, ki je res en sit, ampak meni je dobra. Delikates ne jem kaj dosti, za sendvic raje kupim kos mesa, specem in ga zrezem na rezine, ampak ene 3x na leto si pa tudi privoscim kaksno salamo in ti dve vodita pri mojem izboru.

Eurospin je več kot ok, verjetno najboljše razmerje kvaliteta-cena od vseh trgovcev. Imajo dobre „italijanske” stvari, vložnine, tudi zelenjavo, čistila in še marsikaj, tudi sladkarij (ja, brez palminega olja, ter ne kot drugje – en sam cuker). Že čokolada njihova je zelo dobra, če primerjaš s kakšnimi Lidlovimi recimo, ki so naravnost ogabne (lahko rečem za tistih par nekoč „sprobanih” seveda). Edino, kar se spomnim, da mi res ni bilo všeč, je bilo njihovo maslo (kot že enemu zgoraj), pa tudi nek kruh je bil bolj tako-tako.

Na splošno pa super, če ne bodo tudi oni začeli preveč dražiti, in če bodo odprli več trgovin.

V tem primeru bi najbrž zlahka povozili kak Hofer, predvsem zato, ker se je ta v zadnjih nekaj letih prav BOŽJASTNO podražil. Če dam le en primer – kuhana šunka v ovitku, ki je bila sicer zelo v redu, je imela vrsto let ceno 1, 79 €, ped kakšnima 2 letoma pa so jo čez noč podražili iz 1,79 na kar 3,99€! Abnormalno. Tudi kakšno osnovno oblačilo, recimo spodna majica, dobil si jo že (ali celo 2 v kompletu) za kake 2, 3€, nedolgo nazaj vidim tako čisto navadno sp. majčko za 9,99 € (mislim, da je bila celo znižana). Pa meso se je zelo podražilo, sadje, zelenjava, kruh…, vse skratka. Še znižane robe imajo čedalje manj. Kvaliteta na splošno pa ostaja nekako še kar, treba priznati.

Zdi se, da je Hofer že skoraj najdražji, če upoštevamo razne popuste, kupone, pike in seveda več izbire pri Mercatorju (Spar pa je tudi s svojimi popusti že tako nekaj cenejši od M).

Je pa žal tudi res, da je v Mercatorju čedalje več slabe in nekvalitetne robe. Nečemu, kar je bilo prej solidne kvalitete, naenkrat zamenjajo proizvajalca za kakega bosanskega, poljskega, hrvaškega ipd, in je stvar potem dobesedno neužitna (zdaj se spomnim lešnikov namaz M trg. znamke, ki je bil prej zelo soliden, nazadnje ga po dolgem času kupim in je – vsaj proti prejšnjemu – ogaben. Nimam pojma, kateri proizvajalec je bil prej, sem pa sure, da ni bil bosanski kot zdaj). Teh primerov je ogromno, od sirov, vložnin pa naprej in nazaj, jasno, da zadeve, ki ti je bila prej dobra, sedaj pa je zanič, ne boš več kupoval, ampak boš našel magari pri konkurenci kaj bolj užitnega, tako da te njihove bedaste in avtodestruktivne politike res ne razumem.

Lidl po cenah zaenkrat še zaostaja za Hofrom, hvala bogu, imajo pa odločno preveč raznega „pofla” sprocesiranega, bolj malo pa izbire kvalitetnejših, zdravih stvari, čeprav se tudi najde kaj solidnega za primerno ceno.

lidl niti hofer

eurospin in spar

merkator se je tudi pokvaril

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close