Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vročina-obvezen PCR?

Vročina-obvezen PCR?

Me zanima, ali mora vsaka oseba s povišano temperaturo poklicati zdravnika za PCR test? Kakšna so pravila?

Ne. Sem imela vročino 5 dni in sem grdo kašljala ko sem klicala zdravnico. Prvo vprašanje je bilo kdaj ste se samotestirali in kakšen je bil test. Potem pa so sledila navidila- vzemite lekadole, veliko pijte in počivajte. Ko sem vprašala kaj pa PCR – je bil odgovor da je čisto nepotreben dokler je samotestirni test negativen. Ko sem vseeno težila da imam že 5 dni vročino in da grdo kašljam, da naj pokličem čez 3 dni če ne bo bolje oz. če bo slabše.

Moj nasvet – samotestiraj se za sebe.

Ne, ni ti treba. Lahko pač ostane-š doma dokler se ne počutiš boljše o.z normalno, a ne.

Če bi pa ta oseba hotela it do zdravnika, te bodo pa najprej poslali na PCR, da se bodisi izloči ali potrdi korona kot krivec.

Je pa test zastonj v tem primeru, ker gre za možen simptom korone. Tako da, če boste hodili do zdravnika, je treba samo osebnega zdravnika poklica, da vam pove kam in kdaj iti na test in to je to.

Odgovor na objavo uporabnika
Krnekdo730, 24.10.2021 ob 14:23

Me zanima, ali mora vsaka oseba s povišano temperaturo poklicati zdravnika za PCR test? Kakšna so pravila?

Jaz bi šla. Ker je 50 posto možnosti, da je poz, in bi vsaj tisti štempelj dobila, da imam pol leta ali koliko že mir.

Odgovor na objavo uporabnika
jaz bi šla, 24.10.2021 ob 14:55

Jaz bi šla. Ker je 50 posto možnosti, da je poz, in bi vsaj tisti štempelj dobila, da imam pol leta ali koliko že mir.

ja sej zarad tega je edin smiseln.. zato pa se človk najprej samotestira raj doma, da brezveze ne rine tja, če je negativno potem, škoda hodit na pcr, ker kode z veliko verjetnostjo ne boš dobil… in ostaneš doma… če je pozitiven pa greš seveda zato,da dobiš kodo in imaš mir potem od tega terorja.

V vseh primerih izstopa še kako dejstvo,da zdravnik sploh več ne zdravi oseb… sploh ne vem za kaj so tam… telefonska neka navodila.. edin za pcr jih še briga, sicer, če je kaj drugega, sploh očitno ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close