Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na tem forumu se vse ženske skoz prozožujejo čez moške

Na tem forumu se vse ženske skoz prozožujejo čez moške

Vse babure nonstop opletajo čez pasivnost moških, po novem še seksat ne znamo več. Kaj za ena drhal se kopiči tu? Same samske zafrustriranke, ki so si zjebale život, zdej pa norijo.

Pritožujejo napaka v naslovu. Zdej me boste še na tem lovile čarovnice.

S čim si se jim pa zameril⁉️ ??

Jaz pa več tem kjer moški javkajo opažam. Da o primitivnih izrazih ne govorim. Sumim da se tu gor zbirajo samo odpadki moškega spola, ki se jih nobena ne dotakne. Ne razumem zakaj se ne poparčkajo s temi jamravkami ženskega spola in doma skupaj na balkonu ne javkajo en drugemu namesto da vsem ostalim tu gor morijo.

Zapuščene glupače brez milosti.

Jsz poznam eno, ki se nikoli res nikoli ne pritozuje cez moske.

Itak, de se pritožujejo. A mislite, da ste tako darilo ženskam?

Momcilo tvojo mamo?

Desperadodajka ti si ena konkretna glupača. Si ga kdaj dober fasala? Skoz živčna.

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 23.10.2021 ob 19:34

Itak, de se pritožujejo. A mislite, da ste tako darilo ženskam?

Ja

Jaz si pa ze dolgoo ne mazem vec rok z drekom. Ce razumes kaj hocem povedat.

Evo, 15min staro temo…

Ljubica nosi mojega otroka

Živčni ste glupi tipi, ki smrdite, pobegnile so vse ženske od vas “ki ga niso dobro fasale”. Hčere so pobegnile od vas, ker ga niso od fotra dobro fasale. Tastar se pa davi s kajmakom, komaj diha od čevapa, naliva se z rakijo od tuge, što nije uspeo čerku da uništi seksom. Smrdljivcu se krivica dela, ker ne more hčeri otroka narest. S šajkačo na glavi.

Zeh.

Jezdec 81, 23.10.2021 ob 18:54

Vse babure nonstop opletajo čez pasivnost moških, po novem še seksat ne znamo več. Kaj za ena drhal se kopiči tu? Same samske zafrustriranke, ki so si zjebale život, zdej pa norijo.

resnica boli ali kaj tocno je vzrok za tvoj jok?

besedo drhal uporabljajo kmetavzarji

ne kmetje,kmetavzarji

seljacine bree

Same zateženke…. Nič novega.

Ne vidim razloga, da bi se pritoževala čez moške ali ženske.

Moški v mojem življenju so vsi po vrsti super, še posebno moj zlati mož, ga ne menjam za nič na svetu.

Tudi ženske, s katerimi se družim so res fajn osebe. Nihče ni popoln in tudi one niso, ampak kdor v ljudeh išče najslabše, bo to tudi našel.

Če naletim na osebo, ki mi ne odgovarja, ima drugačne vrednote od mene, ali jih sploh nima, se s tako osebo enostavno ne zapletam v neke odnose in jo pustim pri miru. Če gre za odnos v službi ali drugo situacijo, ko si primoran v nek odnos, poskrbim, da ostanem strogo profesionalna, na privat nivo se pač ne spuščam.

Verjamem v načelo “sto ljudi, sto čudi”. Nismo vsi za vse in prav je tako. V življenju si, razen družine, večino ljudi, s katerimi bomo blizu, izberemo sami. Kdor dobro izbere nima razloga za pritoževanje.

Jezdec 81, 23.10.2021 ob 18:56

Pritožujejo napaka v naslovu. Zdej me boste še na tem lovile čarovnice.

Jaz se ne pritožujem 🙂 moj je še zaenkrat tako kot sva bila na začetku, nikoli se pa ne ve, kaj nam usoda prinese. Ti se pa ne jezi 🙂

🙂 🙂 🙂

Grenivka422, 24.10.2021 ob 00:29

🙂 🙂 🙂

Za radodajko 🙂

na tem forumu tudi ene monklje ni. Vse imajo dragulje med nogami. Same dolgočasne pederčine.

Ti Jurček. Izmed več tisoč spermijev si ravno ti bil najhitrejši.

Meni je pa ena tukaj vse bolj pri srcu.

Posebna punca, 24.10.2021 ob 07:05

Meni je pa ena tukaj vse bolj pri srcu.

Grenivka ali crazy frog?

Kje ti vidis kaksno zensko na temu forumu? Tu gor so sami pedri.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close