Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ČIŠČENJE GARSONJERE 150€ SRHLJIVO

ČIŠČENJE GARSONJERE 150€ SRHLJIVO

po prenovi kopalnice sem dala čistit garsonjero soba 20m2

snažilki Hasemi, ki je zaposlena pri hišniku Mujotu

zaračunala mi je 10ur x 15,00  tj 150,00€

da je očistila tla, prazne omare  in okno

velike zakonske postelje se ni dotaknila bila je polna mačk spodaj in

povrhu

hladilnik mali podpultni zadaj ves v pajčevinah in prahu

rjavina na kuhalni plošči z 2 rinkama

podboji vrat po beljenju nepomiti

seveda je vse slikano

še 80€ ki sem jih plačala je preveč

pika na i  zlomljen kuhinjski pult 1,5m kar ne priznava in hišnik Mujo ne odg na sms

so hoteli “nategnit” nad 70 let staro upokojenko

Moja je meni po kompletni prenovi 2-sobnega stanovanja spucala kopalnico v nulo in okna v treh prostorih za 40€ – 4 ure dela, ko sem stanovanje se opremila, je pa vse skupaj v nulo ocistila prav tako v 4ih urah za 40€. Obakrat je te 4 ure res oddelala na polno, sem ji dala po 50€.

Na Fikreta, Ahmeta in Suada si pa pozabila! Pa kje najdete te ljudi

Jah koliko točno naj bi pa ti računali za čiščenje svinjaka? Hladilnik v pajčevinah? To sta onadva naštimala pajčevine? Zarjavel štedilnik? To sta onadva naštimala? Mačke pod posteljo sta tud nametala? Mislim ne moreš živet v štali potem pa pričakovat da bo nekdo za par evrov ti palačo iz tega naredil. No lahko pa probaš in zaposliš Micko, sem ziher da se bo kar bleščalo za par evrov.

Pa, saj se prej pozanimas koliko ti bo racunala za 20m2… al tko kt bk u maline…

Kaj se zdaj jezis…ce nikdar ne vprasas za ceno, ti morda ni denar problem… potem ti ne bo tezko placati…

Odgovor na objavo uporabnika
micka844, 23.10.2021 ob 09:27

po prenovi kopalnice sem dala čistit garsonjero soba 20m2

snažilki Hasemi, ki je zaposlena pri hišniku Mujotu

zaračunala mi je 10ur x 15,00  tj 150,00€

da je očistila tla, prazne omare  in okno

velike zakonske postelje se ni dotaknila bila je polna mačk spodaj in

povrhu

hladilnik mali podpultni zadaj ves v pajčevinah in prahu

rjavina na kuhalni plošči z 2 rinkama

podboji vrat po beljenju nepomiti

seveda je vse slikano

še 80€ ki sem jih plačala je preveč

pika na i  zlomljen kuhinjski pult 1,5m kar ne priznava in hišnik Mujo ne odg na sms

so hoteli “nategnit” nad 70 let staro upokojenko

PA pucaj sama, kaj zdaj tuki gor težiš? Da nisi sposobna počistit ene garsonjere ojojoj, kaj bi rekla na ti, da imamo mi doma hišo v treh nadst , vrt, sadovnjak in tri nale otroke? Verjetno bi se ti že prvi dan scufalo od lenobe.

če bi do konca prebrala sem upokojenka z nekaj malega zdravstvenimi problemi

in lep dan

Ja najbrž, če nekomu plačaš, da počisti, bo to tudi storil, po tako visoki ceni tudi kvalitetno in temeljito.

Mislim, da bi ti za takšno ceno že kakšen čistilni servis kvalitetno opravil delo. Pa račun bi dobila in bi lahko reklamira la storitev, če ne bi bila zadovoljna z njo.

Lenoba si, 23.10.2021 ob 12:23

PA pucaj sama, kaj zdaj tuki gor težiš? Da nisi sposobna počistit ene garsonjere ojojoj, kaj bi rekla na ti, da imamo mi doma hišo v treh nadst , vrt, sadovnjak in tri nale otroke? Verjetno bi se ti že prvi dan scufalo od lenobe.

Jako ste nekateri primitivni, predvsem pa zaostali. Ne živimo več v srednjem veku, da bi bili tisti, ki cele dneve glancate bajto in rihtate vrt (btw, kaj imajo otroci od takšne mame?) več vredni od tistih, ki tega morda ne zmorejo, ali pa jim preprosto zmanjka časa, ker imajo morda drugo, pomembnejše delo? Potem so lene tudi vse mame, ker imajo otroke v vrtcu in šoli, ko pa bi jih lahko pazile in šolale doma, pa vsi tisti, ki vozijo avto v avtopralnico, pa tisti, ki ne skuhajo vsak dan vsaj pethodno kosilo, da ne pozabim na tiste, ki se ne rekreirajo vsaj 1 uro dnevno, me peljejo otrok vsaj 1x na teden na izlet in ne likajo možem gat…

Tebi je pač delo pomembnejše od otrok in zdravja (rekreacije, sprostitve, skrbi zase), kdo drug ima pa drugačne prioritete. Kapiš?

tako  zasvinjal  pa je Fikret

Anonimno225, 23.10.2021 ob 11:16

Na Fikreta, Ahmeta in Suada si pa pozabila! Pa kje najdete te ljudi

Jah kje le? Osebe s takimi imeni so pogoste v “storitveni dejavnosti”, kot jo opisuje avtorica. Operaticvci in fizikalci. Ker intelektualci raje drgnjejo komolce po pisalnih mizah. :)ž

Sicer pa avtorica, kaj se peezdiš? za intenzivnejše čiščenje po prenovah in novogradnjah se najema preverjene izvajalce, ne tistih, ki čistijo samo redno tedensko po stopniščih bloka ( na lagano sa jednom i jedinom krpom naokolo”; take s priporočili; ker Ismete iz stopnišča bloka očisti tako kot ti, ker je pametna in premetena;  samo tisto, kar je v dometu “vidnega polja”; ker misli, da zadaj/spodal/levo/desno v skritem kotu ne boš opazila.

Sicer pa cene za šiščenje profi firm so za novogradnje po 50-70 EUR na uro. In tisto je res zgloncano v nulo -sploh po prenovah, ko so še ostanki pleskanja, morta, malte, ipd.

A lahko kontakt te gospe, za tolk denarja imam jaz hišo 150 m2 za počistit, lahko mi pišete v zs, 10€/h

Potem pa sama spucaj bos imela 150€ v zepu,ali pa kaksno Mojco ali Brigito zaposli.Vajine svinjarije mislis bodo zastonj cistile tiste ki so zaposlene pri Mujotu.

Če je upokojenka ima verjetno na pretek časa, da si uredi eno majhno stanovanjce.  Pospraviti 20m2 pa res ni nobena umetnost.

Imela podoben primer.

pac enostavno napises, da racuna ne bos poravnala, ker storitrv ni bila kvalitetno opravljena in prilozis slike. Hkrati poves, da ker se ne odzivajo na tvoje klice in sporocila, da si organizirala drug servis, ki bo delo opravil do konca.

konec debate. Slike in sporocilo spravis za primer izvrsbe, da se bos lahko pritozila, ce bi slucajno dal kej naprej, ampak verjamem da ni bedak.

drugace je 15 eur visoka postavka, v 10ih urah pa ti ocistijo 80 m2 stanovanja generalno in res v nulo.

Od Mujotov in Hasem ne mores pricakovat natancno opravljenega dela. Lahko pricakujes le visok racun.

Pa kaj vam je?

Ste mogoče pomislile, da avtorica zaradi zdravstvenih težav ni mogla sama očistiti?

Pa ja, 15€ je kar konkretna postavka tako, da se pričakuje, da se kaj konkretnega tudi naredi.

Generalno čiščenje v Ljubljani stane 15-18€ na uro. To je normalno in če komu kaj ne paše naj čisti sam!!!

mona, tako serješ da smrdi do Podgorice. Rajši povej po pravici, da si 150 € dala sosedu za fuk.

Že to da je stanovanje sploh prišlo v tako ogabno stanje pove več o lastniku kot kaj drugega.

Poznam kar par parov, ki imajo doma na “sej bova enkrat” Potem sem pa šel pomagat prebeliti stanovanje… Groza vse možne jedi za omarami, kavči pod kuhinjo, da o kopalnici ne govorim, da me je skoraj kap, kaj pa šele spalnica ojoj. Od takrat nikoli več.

Sta rekla nama se to ne da bova poklicala pa plačala… Groza, da živis huje kot v hlevu.

Šnelca_783, 29.10.2021 ob 08:31

Od Mujotov in Hasem ne mores pricakovat natancno opravljenega dela. Lahko pricakujes le visok racun.

Glede na vse te  komentarje hitro vidiš kam pes taco moli. Se ne strinjam da Ismete, suade ipd ne naredijo dobro, to so po mojih izkušnjah čiste in redoljubne ženske. Res pa je, da so povsod taki in drugačni.

Hčeri je ena Ismeta pospravila stanovanje cca 100m2, medtem, ko so bili na dopustu za 120€.stanovanje je bilo v nulo pospravljeno, vključno z vsemi okni itd. Ji je dala 150& pa sta bili obe zelo zadovoljni.

Fatima287, 29.10.2021 ob 10:59

mona, tako serješ da smrdi do Podgorice. Rajši povej po pravici, da si 150 € dala sosedu za fuk.

DEBIL !!!

Pa verjetno ste stara preko 70 let.

Mal pa mej spoštovanja do starejše gospe.

Mojemu fotru snažilka računa za 1h20min dela 60 eur. Ljubljana.

S tem, da vmes pokadi par čikov, malo prebriše in to je to. 50m2.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close