Ideja za delo
Zdravo. Imam sp, ki opravlja projekte na raznoraznih podrocjih. Od svetovanja, organizacije do dviga prodaje. V glavnem sem res vsestranski. Trenutno zakljucujem s projektom in naslednjega se nimam dogovorjenega, niti nimam ideje kaj konkretno bi pocel. Obicajno je bilo tako, da me je bodoci narocnik kontaktiral pred zakljuckom predhodnega projekta in se je casivno sovpadalo.
Ima kdo idejo, kaj poceti, kam se obrniti, da bi nasel novega narocnika ali kakrsnokoli poslovno idejo, predno se odlocim zapreti in iti na zavod?
Vem, da boso neprimerni kkmentarji, ampak ce bo eden pameten, sem cilj dosegel.
Pomoc669, 22.10.2021 ob 10:52
Zdravo. Imam sp, ki opravlja projekte na raznoraznih podrocjih. Od svetovanja, organizacije do dviga prodaje. V glavnem sem res vsestranski. Trenutno zakljucujem s projektom in naslednjega se nimam dogovorjenega, niti nimam ideje kaj konkretno bi pocel. Obicajno je bilo tako, da me je bodoci narocnik kontaktiral pred zakljuckom predhodnega projekta in se je casivno sovpadalo.
Ima kdo idejo, kaj poceti, kam se obrniti, da bi nasel novega narocnika ali kakrsnokoli poslovno idejo, predno se odlocim zapreti in iti na zavod?
Vem, da boso neprimerni kkmentarji, ampak ce bo eden pameten, sem cilj dosegel.
Najbolje, da nadaljuješ s tem, kar si počel zdaj. Treba pa bo najti nove stranke, kar ni lahko. Imaš več možnosti:
– Da kontaktiraš tiste, s katerimi si že sodeloval, in vprašaš, če še kaj rabijo. Zraven ponudiš kakšen majhen popust, akcijsko ceno
– Da iščeš stranke, jim pišeš, kličeš, pošiljaš ponudbe. Pomemben je oseben pristop in da jim ponudiš tisto, kar res rabijo. Če znaš svetovati za dvig prodaje, poglej malo spletne strani podjetij, njihove bilance na Ajpesu in tistim, ki jim gre srednje dobro (če jim gre preslabo, niso pravi za tvoje stranke, ker nimajo denarja ali pa ti bodo težko plačali), ponudi svoje storitve
– Da premisliš o tem, kaj še znaš in kaj bi še lahko delal. Lahko si najdeš tudi kakšno dodatno delo preko s.p. – poglej oglase, marsikdaj so tisti, ki iščejo, še bolj veseli, če jim ni treba nekoga zaposliti, ampak lahko nekdo delo opravi prek s.p.
Hvala ti za vse predloge.
Tocka 1 je ze obdelana. Nic na obzorju, predvsem zaradi financne situacije podjetja in zmanjsanja obsega dela zaradi korone.
je videti kot, da je korona prinesla podjetjem vzpon ali pa drasticni padec. Skorajda ni vmesnega.
trenutno sem res na razpotju. Upam, da se nekaj resim.
Forum je zaprt za komentiranje.