Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Popolni nadzor

Popolni nadzor

Centralni bankirji priznali, da “načrtujejo popoln nadzor!”

Lp. Borba do groba.

V čem točno je problem? Tudi sedaj vedo za vsako mojo transakcijo, ker uporabljam skoraj nič gotovine. Niti nimam kaj skrivat. Kaj pa pridobijo  s tem, da vedo, da sem jaz jedel golaž v gostilni ?

Ja saj in potem ti blokirajo račune če nisi “priden” a ni na Kitajskem že tako???!!Ipam da se zemlja pogrezne sama vase

Ah dajte no, zdaj je pa paranoja že prešla vse meje.

NWO

Ukineš gotovino.

Zamrzneš TRR vsem necepljenim.

Uvedeš cepljenje 3-4x letno.

Saj tudi koronskega zločina ne rabijo skrivati, ker so ljudje takšni debili, da še vedno verjamejo v nek virus zaradi katerega bi naj postali poskusne podgane.

Ljudje ne vedo, da so s tem, ko so nastavili roko, dejansko podprli fašizem ter zločin nad človeštvom. Z nastavljeno roko so salutirali Hitlerju.

Namreč, politična mafija je z našim denarjem kupila milijone doz tega strupa. Zato je vsak, ki se je cepil, podprl fašistične korporacije, jim dal še večjo moč. Nam vsem pa omogočal višje cene, več revščine ter še več nasilja, saj korporacije podkupujejo politično mafijo ter medije.

Zato ste vsi cepljeni podprli zločin nad človeštvom.

Odgovor na objavo uporabnika
adg, 22.10.2021 ob 09:57

Ah dajte no, zdaj je pa paranoja že prešla vse meje.

Govedar daj prid mi pred faco

darwindarko, 22.10.2021 ob 10:38

Govedar daj prid mi pred faco

Smiri se.

lepi načrt, 22.10.2021 ob 10:17

Ukineš gotovino.

Zamrzneš TRR vsem necepljenim.

Uvedeš cepljenje 3-4x letno.

v pol leta zalaufa črna ekonomija, ljudje gredo off grid.  V enem letu imaš no go cone. Sistem v sistemu. Sploh ni slaba varijanta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close