Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Le tvoj pogled (Darw..)

Le tvoj pogled (Darw..)

(Darwin)

Le tvoj pogled

( https://app.box.com/file/808433893167?s=sc9244ufql7keqly08pzwfh961d11bn2 )

4…

???

Jaa faak, pogledam zdele sm in tist wtf, nč jasno je jutro al večer?! A nis tole že zutre šopal na čvek? Zdej še večerno oznanilo.. ? a ono tud poješ: lahko noč otroci lunica že sveti..  darwin lahko noč?

Odgovor na objavo uporabnika
Grenivka422, 22.10.2021 ob 22:12

???

Te pa nismo včasih peli kajne 🙂

CrazY FroG ?, 22.10.2021 ob 22:13

Jaa faak, pogledam zdele sm in tist wtf, nč jasno je jutro al večer?! A nis tole že zutre šopal na čvek? Zdej še večerno oznanilo.. ? a ono tud poješ: lahko noč otroci lunica že sveti..  darwin lahko noč?

Ne tiste pa nisem pel.

Tudi tebi lahko noč

zakaj tale obskuren link, namesto YT

kaj to, 22.10.2021 ob 22:16

zakaj tale obskuren link, namesto YT

Zato, ker na YT že nekaj časa po mojih izkušnjah pa verjetno nisem edini s takimi,počnejo nekaj, kar seveda ni fajn niti za tistega, ki naloži pesmi niti za tistega, ki jih posluša. Namreč YT je “kuhinja” in ta kuhinja se kaže v nekih odtenkih tako, da vsak video, ki se predvaja prekinja prav tako pa kvaliteto zvoka zmanjša ne glede na dobro internetno povezavo. Seveda izbrancem ne, če se tako izrazim. Sem pa to že omenil.

darwindarko, 22.10.2021 ob 22:13

Te pa nismo včasih peli kajne 🙂

Heheh ne vseh pa nismo mogli ? sem videla tudi jaz, da si jih zjutraj objavljal, za dobro jutro …

Na tej strani , od koder delim link za poslušanje pa kvaliteta zvoka ostaja takšna, kot je bila naložene. Predvsem pa brez pogostih prekinitev.

Grenivka422, 22.10.2021 ob 22:21

Heheh ne vseh pa nismo mogli ? sem videla tudi jaz, da si jih zjutraj objavljal, za dobro jutro …

Jah vseh pesmi še ni bilo takrat, pa mene, da bi jih napisal tudi ne. Prav tako pa še ni bilo vseh dobrih ljudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close