Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek boste spregledali?

boste spregledali?

https://www.zurnal24.si/slovenija/vlada-sprejela-novo-odlocitev-glede-cepljenja-375200?fbclid=IwAR1iEbX48zUhQ3Lq_WhhL68gBrTybLaljZNH5BeWP1TZpVld5CgldjAZE6M

Ja, ja,zdaj bodo težili ja ,po mailih,sam ko jih pa rabiš,pa tema.

Ko misliš, da te nič več ne more presenetiti:(. A za to bodo pa imeli čas?

hahaha nagrada za delovno uspešnost.. o svaaaššštaaaaa…………………….. kaj jim to nuca, če ljudje roke ne nastavijo za špik strupa ?

Aha, marketing kot v trgovinah… a bodo dobili nalepke za vsakega…konec meseca nagrada 😉

Norci, namesto tega bi raje dali ljudjem dnar, da se cepijo, ce ze hocejo vecjo precepljenost.

Kateri revez se bo sel cepit, da bo na njegov racun dobil  zdravnik z ze tako prelepo placo dobil se visjo. ??

Genocid!!!!!

https://www.facebook.com/1071540189/posts/10222763122441279/?d=n

https://www.facebook.com/1071540189/posts/10222771124041314/?d=n

Ko misliš da res slabše ne gre, oni pridejo z novo “briljantno” idejo. A prav razumem, če 2 uri odgovarja po emailih ali sprrjema paciente in se mu na mesec cepi par mandeljcev dobi dodatke?

Le zakaj jim dodatke niso ponudili za boljšo obravnavo ob začetku okužbe s korono?

Pa še nekaj, a nobenega ni zmotilo to da smo Jansen donirali Afriki? Pri nas cepivo ni ok zaradi resnih stranskih učinkov, za Afričane je pa super?

Odgovor na objavo uporabnika
bubu963, 21.10.2021 ob 21:12

https://www.zurnal24.si/slovenija/vlada-sprejela-novo-odlocitev-glede-cepljenja-375200?fbclid=IwAR1iEbX48zUhQ3Lq_WhhL68gBrTybLaljZNH5BeWP1TZpVld5CgldjAZE6M

Se pravi se propaganda šele dobro začenja in se bodo šli akviziterje po domovih. FUJ GNUSOBE

Vse za keš pravjo.

Zdaj vidite razloge za dvig cen od hrane, elektrike….

Seveda so že prej kradli denar, zato pravim, da je treba mafijo postrelit.

Genocid.

https://www.facebook.com/groups/871152050506255/permalink/891208558500604/

Neprijavljena, 22.10.2021 ob 06:38

Ko misliš da res slabše ne gre, oni pridejo z novo “briljantno” idejo. A prav razumem, če 2 uri odgovarja po emailih ali sprrjema paciente in se mu na mesec cepi par mandeljcev dobi dodatke?

Le zakaj jim dodatke niso ponudili za boljšo obravnavo ob začetku okužbe s korono?

Pa še nekaj, a nobenega ni zmotilo to da smo Jansen donirali Afriki? Pri nas cepivo ni ok zaradi resnih stranskih učinkov, za Afričane je pa super?

mene je dvignilo … total! prasci, ni jjim uspelo nas pobiti, zdajj bodo pa Afričane 🙁

Sem govorila s sorodniki iz Gorenjske, so jih že pred pol leta domov klicali in kar povedali kdaj morajo priti. In res jih je kar neka šlo.

Jaz pa klečeplazim za recepti in čakam na odzivnost.

Ko bo moja dohtarca pokazala zanimanje za moje ostale zdravstvene tegobe, ji bom povedala kaj si mislim z njeno stimulacijo .

Glede na to da smo ze na koncu korone.no naj bi bli.

Oni pa se denar talajo to ne pomeni nic dobrega.

A ste brali kaj se v srbiji dogaja.

Prepustnice bojo mogli met.

Kamor bos hotel it,jo bos moral it.

Necepilce bojo smatral kot izvenzemalce.

Kot pa smo ze vidli, kar se dogodi v drugih drzavah to se tudi pri nam.

PlUs tega so vse drzave dobila navodila kaj morajo pocet, ni muz po njihovem vrstnem redu. Kakor pac drzava odloci.

In srbi so se odlocil ze zdaj za prepustnice covid.

Ne caka nas vec tako zivljenje kot smo ga vajeni.

Zato so tudi vse spravli na net. Da bodo tud necepleni prisli npr do hrane.ker v trgovino ne bojo mogli.

Pa v celju se dela kolesarska steza da lahko prides iz mb v ce po kolesarski stezi.

In se naprej jo bodo delal. Prvic zato ker folk ne bo mel denar za benz in tud zato ker folk ne bo mogu na javne prevoze ce ne bo ceplen.

Zal ni to odvisno od jj take ukaze majo.

In stevanovic ki bo kandidiral za predsednika , revez misli da bo lahko s svojo glavo mislil ce ga izvolimo.

Caka nas katastrofa in mi bomo moral pokleknit, ker smo samo drzavljani.

Pa to smo videli in gledali že v nacističnih filmih. Zdaj je treba samo besedo Žid zamenjati z necepljen. Sistem je pa isti.

Ne vem pa, zakaj bi morali polekniti ?

Ker so fašisti tako rekli ?

Ne smemo poklekniti in ne smemo dovoliti, da se izvaja genocid. Če so se  takrat navadni državljani uprli nacizmu, se lahko tudi mi zdaj temu koronskemu fašizmu.

Robi650, 22.10.2021 ob 09:54

Pa to smo videli in gledali že v nacističnih filmih. Zdaj je treba samo besedo Žid zamenjati z necepljen. Sistem je pa isti.

Ne vem pa, zakaj bi morali polekniti ?

Ker so fašisti tako rekli ?

Ne smemo poklekniti in ne smemo dovoliti, da se izvaja genocid. Če so se  takrat navadni državljani uprli nacizmu, se lahko tudi mi zdaj temu koronskemu fašizmu.

OK zastopm te

Sam povej mi, kako naj jz ne pokleknem ce ne bom mogla vec v sluzbo.

Kaj pa ti pocnes robi, a si v sluzbi .ker lej ce nisi pol se mi zdi, da pozablas na nas kateri smo.

Kaj mi predlagas.da ne pokleknem. Kdo me bo hranil kdo placeval poloznice. Kaj pa otroc kak jih naj gor spravim.

Res ne vem kako dolg bom se hodila na proteste.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close