Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zbudite se prosim

Zbudite se prosim

delite in ozavescajte

https://www.facebook.com/1071540189/posts/10222763122441279/?d=n

Se malo pa na vlak. Arbeit macht frei.

Avtorica, a misliš, da se bom šla nasilje? Ne, hvala. Sem za mir. To ne pojasni mojega stališča sicer. Ampak stališča do česa? To se je treba tudi vprašat. In imam stališče do vsega. Tako, da … lahko bi pisala ure in ure, ampak bi me prej vrgli dol, ker bi šla vsem na živce.

Skup mate tok IQja kot skrinja.

Dokazov, da je vse skupaj nateg in prevara, je že na tisoče.

Nov je samo koronski fašizem.

https://www.odpriteoci.si/post/dr-sucharid-bhakdi-v-oddaji-highwire-podnapisi-odli%C4%8Dna-razlaga-pravega-strokovnjaka-morate-videti

Vojna svetov,samo ,da tile bodo prilezli kar iz ljudi hahaaa,ne iz zemlje,mah no,vse ima meje no,…

V srbiji ze bojo al so ze to ne vem.prepustnice

Veljale bojo 3 ure za zurke.

Štos je v tem – da vsaka stran lahko predlaga drugi, naj se že končno zbudi, odpre oči, in tako dalje.

Neumnost je pa v tem, da še sami spodbujate delitev in nejevoljo do drugače mislečih. Precejšen delež sodelujočih to počne z zmerjanjem.

Odgovor na objavo uporabnika
Buio, 21.10.2021 ob 11:55

V srbiji ze bojo al so ze to ne vem.prepustnice

Veljale bojo 3 ure za zurke.

Ja mogoče bodo rumene zvezde ali kar številka na roki,men se sploh ne da več bit na zemlji,adijo

JOJ joj, pa ljudje, a ne vidite? GOTOFI SMO!!!

rok-1, 21.10.2021 ob 12:32

Štos je v tem – da vsaka stran lahko predlaga drugi, naj se že končno zbudi, odpre oči, in tako dalje.

Neumnost je pa v tem, da še sami spodbujate delitev in nejevoljo do drugače mislečih. Precejšen delež sodelujočih to počne z zmerjanjem.

Ubogi revež konformistični. Konformisti res ne vzpodbujate delitev, ker niti nimate lastne pameti.

ma zbudite se. Ura poldne. Bo treba it delat.

Robi917, 21.10.2021 ob 13:25

Ubogi revež konformistični. Konformisti res ne vzpodbujate delitev, ker niti nimate lastne pameti.

No, evo… tudi o tem sem govoril. Nikakor ne gre brez…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close