Na gorenjski avtocesti se je mladenič za všečke ulegel na tla
Darsove spletne kamere so zabeležile zelo nevarno početje skupine treh fantov. Fantje so se sprehajali po robu gorenjske avtoceste. Kot je razvidno s posnetka, se je eden izmed njih ulegel na cestišče, drugi pa ga je med tem posnel. Na Darsu ob tem opozarjajo na nevarno početje, ki ogroža tako prometno varnost kot tudi življenja. Dodajajo, da je hoja po avtocesti “prepovedana in smrtno nevarna! Kdor hodi po avtocesti, ima veliko možnosti, da ga zbije vozilo!”
vir 24ur
Norci! Sem mislila, da je bil osamljen dogodek, s tem člankom pa vidim, da ni. Žal.
Približno 14 dni nazaj, okoli 19.ure, zapeljem iz glavne ulice v stransko – svojo domačo – in na tleh leži dekle s telefonom v iztegnjenih rokah nad sabo. V sekundah mojega ustavljanja je že skočila pokonci in šla na pločnik. Vprašala sem jo, če je ok, če potrebuje pomoč in dekle (okvirna starost med 17 in 23), z nasmeškom odgovori, da ne potrebuje pomoči. Ker se mi je čudna zdela, še vedno stojim z avtom in jo gledam. Ona isto, stoji na pločniku, z nasmeškom in se ne premakne.
Ok, ker je bilo to na začetku S ovinkov in nevarno tudi moje stanje z avtom pri miru, počasi speljem naprej. Gledam v vzratnem ogledalu kaj dekle počne. Ni vrag, da je šla spet na cesto. Ustavim avto, odprem vrata, v tistem me ona vidi in gre hitro nazaj na pločnik in po pločniku v kontra smer. Za mano je pripeljal avto in sem morala dalje.
Do danes nisem vedela kaj sem dejansko videla takrat, ker mi nič ni bilo jasno.
Taka dejanja pa so zrela za prijavo in obisk policistov pri akterjih.
Darwin578, 21.10.2021 ob 12:22
To ni nč tacga. Hujš je ko se gre folk za všečke cepit
Eh.. odvisno. Če se na rob skale postaviš za večji wow in strmoglaviš dol je lh rezultat povsem enak kot pr ruleti s cepivom (-ko se gre nekdo cepit, da lh žura) oba primera imata vzgib v samopotrjevanju..
CrazY FroG ?, 21.10.2021 ob 06:56
Pr nas tud lani dve v decembrskem času, mi v bundah, oni dve “pogumno”, “žrtvovalno,” tanka majčka, globok dekolte in ležanje na cesti? Bolano! Je pa to stranska cesta vsj.. ?
Vsaj stranska cesta? To je olajševalna okoliščina? Lepo te prosim. Nima kaj ležati ne na cesti, ne na potki sred gozda. Na cesti leži road kill.
Če svojega življenja ne ceni, ga lahko konča na druge načine in ne doživljenjsko za***** človeka, ki bo slučajno pripeljal po tej cesti!
Forum je zaprt za komentiranje.