Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj vlada skriva število žrtev Covida?

Zakaj vlada skriva število žrtev Covida?

Kaj mislite, zakaj nam vlada prikriva število smrti zaradi Covida v zanjih dneh?

Po njihovih uradnih podatkih je v zadnjih treh dneh, zaradi Covida, umrlo kar 40 ljudi. V javnost pa so dali podatek o skupno 16 žrtvah Covida v tem času.

24 pa so jih prikrito vrinili na spisek.

Gledam neki na tv 1… Kao na irskem se dogaja… Pa ma ena zelene… Druga zelene… Treci zelene… Pa mi kapne da sem bral zadnjic da jih je najvec na irskem…

pa še povezava na objavo edine medijske hiše, ki je podatke razkrila

http://www.n1info.si/koronavirus/presegli-mejnik-umrlo-je-vec-kot-5-000-oseb-s-covidom-19/

Pa saj je jasno zakaj skrivajo. Ker umirajo cepljeni in fašistična golazen noče, da javnost izve resnico.

To, kolk umre cepljenih in kolk necepljenih pa tudi mene zanima. A se kdo znajde v covid sledilniku, poskušam dešifrirat tisto godljo, pa mi ne gre zaenkrat?

Ja sledilnik NIJZ in COVID sledilnik sta pravi godlji kjer se številke premetava kolikor jim paše.

Popravljajo za nazaj, spreminjajo tekom dneva.

ZAKAJ?

Če je podatek za prejšnji dan, kaj ga imajo za spreminjat. Če je zjutraj podatek npr. umrli 5000  za prejšnji dan, zakaj jih je zvečer za prejšnji dan npr. 5004.

Da pa prebereš na NIJZ, da je umrlih 4994,  na COVID sledilniku pa 4654 , na TV, pa da jih je nekaj čez 5000.

Kje najdejo te številke?

A, seveda, tisti, ki sporočajo iz bolnic in domov so tako zasedeni, pa ne moreš verjeti, tudi doma kdo umre.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close