Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poroka na prvi pogled – Planet tv – vaše mnenje

Poroka na prvi pogled – Planet tv – vaše mnenje

Meni so pari zelo všeč, lepi, privlačni, lepo zrihtani. Se pozna visok standard. Če primerjam z našimi, ki sodelujejo v raznih šovih, je tudi komunikacija čisto drugačna, pa strokovnjakom zaupajo. Škoda, da bo kmalu konec.

Če bi se pop tv/planetTV lotil takega resničnostnega šova ki bi dejansko iskali in združevali ljudi na podlagi znanosti bi to bilo veliko bolj zanimivo tako pa ni, mamo sanjskega moškega ki se na koncu ne zaljubi, pa mamo ljubezen po domače ki delajo nepotrebno dramo,…..

Ni primerjave z Brakom na prvo na RTL. To si poglej.

Odgovor na objavo uporabnika
Radojka, 20.10.2021 ob 19:25

Ni primerjave z Brakom na prvo na RTL. To si poglej.

Kdaj pa je to na sporedu?

Jaz tudi gledam a šele na polovici naprej. Meni je všeč Billy ki je v paru s Susie. Ta je res nesramna. Upam, da uvidi kakega fajnega moža ima. Je kavalir in rad ustreže.

vsi moški so res privlačni. Avstralija, i’m coming:-)

Jaz tudi, 20.10.2021 ob 21:52

Jaz tudi gledam a šele na polovici naprej. Meni je všeč Billy ki je v paru s Susie. Ta je res nesramna. Upam, da uvidi kakega fajnega moža ima. Je kavalir in rad ustreže.

vsi moški so res privlačni. Avstralija, i’m coming:-)

Kar se tiče iskanja partnerja na podlagi znanosti bo spomladi prišel v Slovenijo na Planet tv, je nekaj podobnega kot ta Poroka, sam da parov na začetku ne poročijo

Pon. – cetrtek ob 21:15 h

Susiejin oče skoz Billyju govori, da je prešibek, ja kakšnega moža pa on želi za hčerko?! Klasičnega odločnega nasilnika ki bi vsake toliko mlatil ženo?!

Ne razumem res. Jaz bi bila vesela, da imam takega moža. Svašta.

Planett, 21.10.2021 ob 13:47

Susiejin oče skoz Billyju govori, da je prešibek, ja kakšnega moža pa on želi za hčerko?! Klasičnega odločnega nasilnika ki bi vsake toliko mlatil ženo?!

Ne razumem res. Jaz bi bila vesela, da imam takega moža. Svašta.

Jaz ga pa ne bi marala pa če je zlat! En navaden sisi je, ki se v izogib vsakemu, tudi najmanjšemu konfliktu, krepko zlaže.

Tega, da je pa ona nesramna pa tudi ne odobravam.

Ne razumem zakaj vse to iskanje ljubezni na take čudne, bizarne načine (enako ljubezen na deželi, sanjski moški, ženim sina, love island), ko pa se skoraj nikoli nihče ne poparčka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close