Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kopanje v mrzli vodi- Maribor

kopanje v mrzli vodi- Maribor

Pozdravljeni,

čez počitnice bomo v Mariboru in me zanima, če je kje v bližini kakšno jezero, slap, tolmun, karkoli z mrzlo vodo kjer je možnost potopitve vanj?

Hvala vam za odgovore,

a to si gledala tisto žensko zadnjič po tv, ki se potaplja in kopa v ledeno mrzli vodi?

Upam da ne siliš otroke v to!

Zakaj je treba “napadat”? Lepo sem vprašala če kdo kaj pozna, nikjer nisem napisala da grem z otroki, niti da jih sploh imam. A če napišem da smo čez počitnice v Mariboru to avtomatsko pomeni da grem z otroki!?

Nimam otrok, grem s sestro na obisk k prijateljici ki ima otroke in s sestro se že eno leto namakava v ledeni vodi, večinoma v Kamniški Bistrici in zdaj bi malo raziskali tudi Maribor.

Res, kam smo prišli…namesto da bi si pomagalai,svetovali,….si “nagajamo”.

Enaa219, dokumentarni film V globino sem si pa pogledala ja, čudovit!

za Maribor ne vem. V Celju se pa lahko prideš potopit v mojo banjo. Imam zeloo mrzlo vodo.

Prav v Mariboru nekih čistih tolmunov skoraj ne poznam. Poguglaj, če je Dooplek pravi izziv. Če ni, bi znal bit Šumik, ampak to je pa na Pohorju. Ki je itak lepše kot mesto pod njim.

Hvala 🙂

dooplek ni za to, je kalna voda

gramoznica brunšvik bi bila bolj primerna, po mojem, tam se poleti dejansko kopajo

V bližini MB, v Slovenski Bistrici krasen Bistriški vintgar, se najde kakšen tolmun za namočit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close