Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zaprtje države

zaprtje države

Danes sem že 2x v poročilih slišala, da resno razmišljajo o zaprtju države. Se bojijo protestov- po njihovem so le-ti krivi za višanje okužb? Je res toliko okužb? V bolnicah se število ne spreminja veliko.

V bolnicah je par dni padalo, zdaj pa spet čez 400. Bomo videli. Itak jim po pet ali šest na dan umre, potem pa nekako vzdržujejo isto stanje…Se pa zna številka zvišat čez zimo.

Lazejo nam.

Odgovor na objavo uporabnika
Kukulele235, 18.10.2021 ob 17:50
    Lazejo nam.

Ja to že. Samo državo lahko kljub temu zaprejo. Kako bo to izgledalo? Spet zaprtje po občinah…šol ne bodo upali zapret. Kaj bo še zaprto? Pct že itak imamo. Kdaj bo konec cepljenja?

Na vse je treba biti pripravljen, Janša je v buli, v Bruslju je persona non grata, doma narašča število nezadovoljnih z vlado, čisto možno, da bo zaradi protestov zaprl državo.

Banditi so namenoma sprejeli odlok o takojšnji  veljavnosti zaščite pri cepljenju z Janssen, Poklukar in še nekaj barabinov – pa nikome ništa.  Nihče ne bo odstopil.  V razvitem svetu bi bili že vklenjeni, ne samo odstopljeni.  Gre za načrtno zavajanje ljudi, vedoč da nikjer drugje v Evropi ne cepijo mlajših od 50, 40 let.

Ustavno sodišče je rabilo eno leto, da so ugotovili, da je bilo šolanje na daljavo protizakonito (protiustavno).

https://www.rtvslo.si/slovenija/sodisce-del-zakona-glede-izobrazevanja-na-daljavo-v-osnovnih-solah-v-neskladju-z-ustavo/597917?fbclid=IwAR0Kkl8xQvmmxZZRknkcMbpyu9QX3rExd2tO8UDbhZuSfUoKZt5fD1tG1g0

Protiustaven in protizakonit je PCT, vse je zlagano in v nasprotju z zakoni. Tako je to, ko je fašistoidna drhal na oblasti in ljudje tepci, ki se spravijo na tiste, ki opozarjajo, da je nekaj zelo narobe. Osli. Prav nam je.

jhzt, 18.10.2021 ob 18:34

Ustavno sodišče je rabilo eno leto, da so ugotovili, da je bilo šolanje na daljavo protizakonito (protiustavno).

https://www.rtvslo.si/slovenija/sodisce-del-zakona-glede-izobrazevanja-na-daljavo-v-osnovnih-solah-v-neskladju-z-ustavo/597917?fbclid=IwAR0Kkl8xQvmmxZZRknkcMbpyu9QX3rExd2tO8UDbhZuSfUoKZt5fD1tG1g0

Protiustaven in protizakonit je PCT, vse je zlagano in v nasprotju z zakoni. Tako je to, ko je fašistoidna drhal na oblasti in ljudje tepci, ki se spravijo na tiste, ki opozarjajo, da je nekaj zelo narobe. Osli. Prav nam je.

Genocid nikoli ni bil v skladu z ustavo ali zakoni.

Koga bodo zaprli cepljene!!Po mojem to samo govorijo,razen če bodo cepljeni izjeme,no in prebolevniki in testirani,ja saj potem je vse isto kot zdaj,ali ksko si bi zo predstavljate?

daj nehaj nabijat! Šolanje na domu ni bilo protiustavno, samo ministrica je imela preveč pooblastil, ker je lahko sama odločala o tem. Ker gre za pravice do obveznega šolanja, mora to sprejeti širši krog, ne ministrica sama. Samo na to se je nanašala odločitev, ustavno sodišče je celo poudarilo, da samo šolanje na domu ni bilo protiustavno.

Robi in ostali gumbci pa itak vsako informacijo obrnejo sebi v prid. Ali pa so tako butasti, da ne razumejo razike.

joj prejooj, 18.10.2021 ob 19:41

daj nehaj nabijat! Šolanje na domu ni bilo protiustavno, samo ministrica je imela preveč pooblastil, ker je lahko sama odločala o tem. Ker gre za pravice do obveznega šolanja, mora to sprejeti širši krog, ne ministrica sama. Samo na to se je nanašala odločitev, ustavno sodišče je celo poudarilo, da samo šolanje na domu ni bilo protiustavno.

Robi in ostali gumbci pa itak vsako informacijo obrnejo sebi v prid. Ali pa so tako butasti, da ne razumejo razike.

Je izjavil Facebook pravnik in ravnozemljaš.

Ojoj, zopet veštice na delu.

Ja, kar sami se naj nekam zaprejo.

Res je, da še kar lažejo glede številk. Glede št. Testiranih vsake toliko časa za nazaj popravljajo. Npr. 1. Dan je 1000 pozitivnih na 5ooo, čez 3 dni je večja št. testiranih, odstotki pa isti, bi lahko bili nižji.

Ne razumem, zakaj je razlog za porast števila okužb vedno zaradi protestnikov? A se res toliko protesrnikov po protestih tako slabo počuti, da sumi na covid in se gre testirat in je nato pozitiven? Na protestih so večinoma mladi … in pa nekje do cca. 40 let, bi rekla.

Tisti, ki se nočejo cepiti, in se testirajo, bodo povzročili zapiranje … Več ko se jih testira, večja je možnost za višji % števila okužb …

Potem bo pa spet lajanje cepljeni necepljeni. Pa spet lajanje da bi mogli zapret, pa ne bojo zaprli. Pa lajanje, da ne bi smeli zapret, pa bojo zaprli. Ljudem ni prav tako, kot je, ne glede na to, ali je prav ali narobe … zakaj tako?

Meni se res ne da več. Sem zelo tolerantna do vseh, ampak zadnje čase se vedno bolj držim zase. Ker prepirat se mi ne ljubi; normalne konstruktivne debate pa nekateri moji sogovorniki oz. sogovornice niso sposobni …

Vsak naj naredi, kar hoče. Ampak če že zapiranje, naj bo za necepljene … saj imajo še vedno svobodno izbiro in se jim ni treba cepiti, če nočejo.

Saj ste se založili s konzervami, mar ne?

Spetjevikend, 18.10.2021 ob 20:33

Ne razumem, zakaj je razlog za porast števila okužb vedno zaradi protestnikov? A se res toliko protesrnikov po protestih tako slabo počuti, da sumi na covid in se gre testirat in je nato pozitiven? Na protestih so večinoma mladi … in pa nekje do cca. 40 let, bi rekla.

Tisti, ki se nočejo cepiti, in se testirajo, bodo povzročili zapiranje … Več ko se jih testira, večja je možnost za višji % števila okužb …

Potem bo pa spet lajanje cepljeni necepljeni. Pa spet lajanje da bi mogli zapret, pa ne bojo zaprli. Pa lajanje, da ne bi smeli zapret, pa bojo zaprli. Ljudem ni prav tako, kot je, ne glede na to, ali je prav ali narobe … zakaj tako?

Meni se res ne da več. Sem zelo tolerantna do vseh, ampak zadnje čase se vedno bolj držim zase. Ker prepirat se mi ne ljubi; normalne konstruktivne debate pa nekateri moji sogovorniki oz. sogovornice niso sposobni …

Vsak naj naredi, kar hoče. Ampak če že zapiranje, naj bo za necepljene … saj imajo še vedno svobodno izbiro in se jim ni treba cepiti, če nočejo.

Najprej da sem Vam iskreno zahvalim za zapis. Vaše besede me navdajajo z upanjem in optimizmom.

Predvsem mi je v veliko uteho Vaša ljubezen do svobode posameznika.

Necepljeni bi Vam morali biti neizmerno hvaležni za predlagano možnost svobodne izbire: cepljenje ali zaprti doma.

Vsi, ki se s predlogom ne strinjate, premislite. To je šolski primer tolerantnosti. To je primer konstruktivne debate. Ah, jaaa….potem svizec zavije čokolado.

konstruktivni svizci in čokolada, 18.10.2021 ob 20:47

Najprej da sem Vam iskreno zahvalim za zapis. Vaše besede me navdajajo z upanjem in optimizmom.

Predvsem mi je v veliko uteho Vaša ljubezen do svobode posameznika.

Necepljeni bi Vam morali biti neizmerno hvaležni za predlagano možnost svobodne izbire: cepljenje ali zaprti doma.

Vsi, ki se s predlogom ne strinjate, premislite. To je šolski primer tolerantnosti. To je primer konstruktivne debate. Ah, jaaa….potem svizec zavije čokolado.

Poznam necepljenega, ki bi najraje videl, da je vse zaprto … Jaz ga ne razumem, ampak tudi taki obstajajo.

Poznam necepljeno; ker ni raziskala stvari, vztraja, da se ne bo cepila, ker je zdrava in se ne bo cepila z nečim, kar je na hitro skup spacano …

mRNA cepiva so obstajala že pred covid19.

Nič novega. Spet grožnje, spet so vse drugi krivi, ampak njihovi butasti odloki pa delujejo. Pol precepljenih, četrt prebolelih, mi bomo pa zapirali.

A niso rekli da bodo gledali število hospitaliziranih? A bodo spet požrli svoje besede? Nekaj govorijo, naslednji dan pa z odlokom naredijo kontra.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close