Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam po bundo v LJ

Kam po bundo v LJ

Danes grem v LJ.

Kje bi nasla kako lepo bundo, dolgo do sredine stegen ali nekaj cez zadnjico, ne predrago. Torej nikakor ne prek 100€. Ne crne barve.

Pa jakno, umetno usnje, tudi cez pas.

Ne napisat samo BTC, rabim tocno ime trgovine in halo.

Hvala!

Vse trgovine v btc imas na guglu, celo seznam trgovin imas na guglu. Guglaj.

Odgovor na objavo uporabnika
guglaj malo, 18.10.2021 ob 10:15

Vse trgovine v btc imas na guglu, celo seznam trgovin imas na guglu. Guglaj.

Vem, da so vse na netu.

Ampak ne bi izgubljala casa s tistimi, kjer imajo npr.bunde po 200+€ ali pa po sprejemljivi ceni take, ki jih po prvem pranju zavrzes, ker niso vec podobne nicemur.

Pobožne želje, 18.10.2021 ob 10:37

Vem, da so vse na netu.

Ampak ne bi izgubljala casa s tistimi, kjer imajo npr.bunde po 200+€ ali pa po sprejemljivi ceni take, ki jih po prvem pranju zavrzes, ker niso vec podobne nicemur.

In ravno zato si zguglas, da vidis, kje imajo kaj in potem ne zgubljas casa po nepotrebnem v trgovinah, ampak gres v tisti dve, kjer si na netu nasla, kar ti je vsec.

pojdi na rudnik v outlet imaš vse na kupu

guglaj malo, 18.10.2021 ob 10:52

In ravno zato si zguglas, da vidis, kje imajo kaj in potem ne zgubljas casa po nepotrebnem v trgovinah, ampak gres v tisti dve, kjer si na netu nasla, kar ti je vsec.

ne se zafrkavat, no.  Če kdo ve, za kakšno pametno štacuno, naj pove.

Avtorica, ne znam pomagat. Tudi jaz iščem in obupujem. V soboto sem bila v BTC, pregledala kup štacun, pa nič zame. Tudi jaz bi malo daljšo bundo, pa da ima dovolj dolge rokave (!), ne tega kitajskega pofla, ki ti rokave potegne do komolcev, ko roko dvigneš.

guglanje mi nič ne pomaga, ker moram bundo pomerit. Sem bila ziher, da bo ena iz Mane taprava, pa so pol rokavi uničli vse skupaj.

Žal nimam pojma, edino, kar predlagam, da pogledaš po spletu – lahko tudi spletne trgovine (SOliver npr., Tom Tailor, Aboutyou, Zalando – da vsaj vidiš kaj ponujajo različne znamke, potem pa poiščeš fizične trgovine) in potem greš v živo pogledat.

So pa tukaj baje ene poznavalke, ki so ultra organizirane in imajo med tednom cel dan čas nakupiti vse, kar potrebujejo – mijav mijav npr.. Ni hudič, da ti ne bo znala pomagati.

Kr neki res, 18.10.2021 ob 10:56

pojdi na rudnik v outlet imaš vse na kupu

Rudnik outlet že dolgo nima več dobre robe. Imajo robo, ki je nihče noče zadnjih 10let.

Slaba roba, 18.10.2021 ob 11:19

Rudnik outlet že dolgo nima več dobre robe. Imajo robo, ki je nihče noče zadnjih 10let.

Ok, jaz sem včash tam dobila kr neki. Odkar mi je Kranj bližje, grem tukaj v outlet. Večino robe je enake kot v Tom Taylor in drugih trgovinah, katere znamke outlet prodaja, s tem da imaš vse na enem mestu.

Lahko pa greste do secondhand trgovin. Tam se sigurno dobi poceni, pa tudi lepe stvari imajo, če vam je za bundo škoda dat 100e je mogoče to še najboljša rešitev.

Emporium

Pobožne želje, 18.10.2021 ob 10:08

Danes grem v LJ.

Kje bi nasla kako lepo bundo, dolgo do sredine stegen ali nekaj cez zadnjico, ne predrago. Torej nikakor ne prek 100€. Ne crne barve.

Pa jakno, umetno usnje, tudi cez pas.

Ne napisat samo BTC, rabim tocno ime trgovine in halo.

Hvala!

dressin na netu…imaš res dobre bunde znižane do 70%

Pod 100 €:

– Primark

– C&A

– H&M

– Reserved

– Esprit, S.Oliver, Tom Taylor in podobno – ne boš dobila za tako ceno, razen če je kaj znižanega, ampak zdajle ne bo

– Zara

Drugače pa res poglej na netu, jaz vse tam kupim: Next, About You, Zalando, Factcool, Urban Babe (oni imajo sploh veliko bund) itd

Anonimno 5878, 18.10.2021 ob 11:44

Emporium

Punt Roma ima kvalitetne in ne predrage stvari, ki se lepo nosijo in vzdržujejo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close