Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali naj gre Darwin na dopust?

Ali naj gre Darwin na dopust?

Kva pravte?

Ne. Pol boš pa res rabu PCT?

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 17.10.2021 ob 19:48

Ne. Pol boš pa res rabu PCT?

Sej imam P in T. P je sredinec na levi roki,T pa sredinec na desni al je obratno? Ah sj nima veze važn, da sta.

Ne rabs jet na dopust, sam mal skrajsi te tvoje razlage. Ne pisi celih romanov.

Darwin483, 17.10.2021 ob 19:53

Sej imam P in T. P je sredinec na levi roki,T pa sredinec na desni al je obratno? Ah sj nima veze važn, da sta.

S tem odgovorom nakazuješ, da zadostuješ tud pogoju C. Pol pa kr.. pot pod noge??

Jaz sem za. Naj gre. In zavod med.over.net mu ga naj plača.

neodvisni komentator, 17.10.2021 ob 19:58

Jaz sem za. Naj gre. In zavod med.over.net mu ga naj plača.

Dober predlog

CrazY FroG ?, 17.10.2021 ob 19:55

S tem odgovorom nakazuješ, da zadostuješ tud pogoju C. Pol pa kr.. pot pod noge??

Sej če bom šel vam bom mogoče kaj pisal z dopusta.

Kukulele235, 17.10.2021 ob 19:53

Ne rabs jet na dopust, sam mal skrajsi te tvoje razlage. Ne pisi celih romanov.

Ne morem prežvečit tega, da ko ste se v šoli učili ste se morali tudi za celo leto nazaj učit in znat snov, ko pa jst zapišem več kot pet stavkov je pa že preveč. Pa večkrat bi dejal, da bi od tega kar občasno jst zapišem lahko več imeli, kot pa od celoletne snovi piflane za šolo.

Ene razglednice pa ja menda ne boš pozabil poslat na Letališko 5

Ja zdej nej bi pa še razglednce nabavlu. Sj mate net pa na netu fotke pa si RAZGLEJTE. Dopust je dopust ne da se še s tem obremenjujem.

Ravno to, siti smo šole, pol pa še ti po enakem vzorcu, pa vndarle čččist kontra?

Aja a pol te nemo meli časa pogrešat? A nedeljo si meu lepo a si skoz tu biu? Mi smo šli v kostanj, pa smo ga komi za švoh rundico dobili in sam drobnga??

CrazY FroG ?, 17.10.2021 ob 20:11

Ravno to, siti smo šole, pol pa še ti po enakem vzorcu, pa vndarle čččist kontra?

Aja a pol te nemo meli časa pogrešat? A nedeljo si meu lepo a si skoz tu biu? Mi smo šli v kostanj, pa smo ga komi za švoh rundico dobili in sam drobnga??

Nisem bil skoz tu sem bil tudi zunaj in v gozdu ampak res mal v gozdu, le nekaj minut.

Ja kar se indoktrinacije tiče je mal čudno pričakovat, da jo boste prejemali nekaj let jst jo bom pa z nekaj kratkimi stavki lahko izbrisal ali jo naredil nemočno v njenih koreninah.

Kar pa se tiče pogrešanja, vedno me lahko pogrešate tudi če sem tu, saj vam tega ne odrekam.

Kostanj: Ja že včeraj mi je nekdo potožil, da je drobn. Moram it še sam preverit. Sicer pa nisem prav mahnjen na kostanj.

Ti kar ostani in piši ? če pa ti zares rabiš odmor, pa kar pojdi, samo boš rabil pct heheh…..

Darwin483, 17.10.2021 ob 20:16

Nisem bil skoz tu sem bil tudi zunaj in v gozdu ampak res mal v gozdu, le nekaj minut.

Ja kar se indoktrinacije tiče je mal čudno pričakovat, da jo boste prejemali nekaj let jst jo bom pa z nekaj kratkimi stavki lahko izbrisal ali jo naredil nemočno v njenih koreninah.

Kar pa se tiče pogrešanja, vedno me lahko pogrešate tudi če sem tu, saj vam tega ne odrekam.

Kostanj: Ja že včeraj mi je nekdo potožil, da je drobn. Moram it še sam preverit. Sicer pa nisem prav mahnjen na kostanj.

A to si šeu mimgrede odtočit v gozd??

Mja js tud nism tk na kostanj, sam rada mislim nanj ?

Kr se šole in tega tiče.. kdo je zdaj pozn? Tisti, ki spijo, al ta ki budi?

Kaj si še pisal.. čak, da pogledam.. aja o pogrešanju.. tu pa nimam komentarja, lepo si napisal.

CrazY FroG ?, 17.10.2021 ob 20:22

A to si šeu mimgrede odtočit v gozd??

Mja js tud nism tk na kostanj, sam rada mislim nanj ?

Kr se šole in tega tiče.. kdo je zdaj pozn? Tisti, ki spijo, al ta ki budi?

Kaj si še pisal.. čak, da pogledam.. aja o pogrešanju.. tu pa nimam komentarja, lepo si napisal.

Ne nisem šel odtočit, pogledat sem nekaj šel.

Na kostanj misliš? Taj zanimiva.

Tisti, ki budi ni pozen, pozni so tisti, ki se pozno budijo.

O pogrešanju, ja tud jst nimam komentarja še kar drži od prej, kar sm napisal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close