Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Grozna Špela Grošelj zdaj na Slo1

Grozna Špela Grošelj zdaj na Slo1

Debela, stara, grda obleka, grozna frizura, itd

Je grda kot ti!

Špela je zelo lepa punca, a žal, zelo nesamozavestna. Ves čas je ukvarja s svojim videzom. Obsedeno. In zato o njen glede videza komentirate tudi drugi. Druge so takšne in drugačne, a ni besede o izgledu. Paše ji, da ni anoreksično suha. Najti mora drugo pomembno zadevo v življenju, da jo bo ta izpolnila in bo tja vložila energijo. Tisti, ki komentirate njen videz sem prepričana, da ste daleč zadaj po estetskih pričakovanjih. In tudi prav. Ste takšni kot ste.

Bila je zelo lepo dekle, dokler si ni dala povečati prsi.Potem je postala preveč okrogla.

A lahko prosim o ljudeh pišete kaj lepega. Kdo od vas pa to Špelo sploh osebno pozna, da mu je vse jasno? Če ti po TV ni všeč, preklopiš na drug program. Danes imamo po 500 in več programov in se nam ni treba siliti s štirimi kot v dobrih starih časih.

Mimogrede sem pogledala včerajšnji Vikend paket.  Mogoče 2x po par minut. Šele drugič sem ugotovila, da je to špela. Kako izgleda? Čisto solidno. Zakaj bi o tem razpravljali?

Pa vi niste normalni? Špela Grošelj je enostavno ženska, prava ženska.Tukaj je govora o zavisti,in konstantni potrebi po pljuvanju, da bi se   nekateri počutili bolje.

Spelca je fejst punca. Je pa res, da je prevec domisljava in polna sama sebe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close