Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali verjamete v tarot, prerokovanja, duhovnost?

Ali verjamete v tarot, prerokovanja, duhovnost?

Me zanima ali verjamete v prerokovanje iz kart na katerih tako ali pa tako pise vse in se lahko vsak dejansko najde v neki karti? In nasplosno v taksne cira cara zadeve z raznimi viski in nevem se cem? Je kdo imel kaksne izkusnje pozitivne, negativne…

To rabijo slabiči.

Da, kar verjamem. Seveda ne vsakemu komercialnemu nateg in nekomu, ki je ostal brez šihta, opravil dva vikend tečaja in se razglaša za razsvetljenega izbranca. Z leti in izkušnjami vsaj približno znaš ločiti zrnje od plev.

Jaz to počnem. Zadanem 50 procentov približno. Tisti, ki jim zadanem, se vračajo, tisti ki jim ne, kličejo druge. Ko dobiš rednega, ga že tok dobro poznaš, da mu lahko že brez kart napoveš večinoma točno.

Ti ljudje niso slabiči, samo potrebujejo nekoga, ki mu zaupajo stvari, včasih take, ki jih niti prijateljem ne. Ene zgodbe so težke. Kaj pa mislite, da ostane na koncu, ko nekomu že vse poveš? Nič, samo še pogovarjaš se in analiziraš.

Odgovor na objavo uporabnika
Da kar, 17.10.2021 ob 15:55

Da, kar verjamem. Seveda ne vsakemu komercialnemu nateg in nekomu, ki je ostal brez šihta, opravil dva vikend tečaja in se razglaša za razsvetljenega izbranca. Z leti in izkušnjami vsaj približno znaš ločiti zrnje od plev.

Je pa danes vecino taksnih, kot ste povedali z opravljenimi parimi tecaji polni “znanja” in mesajo zrak za denar.

tarotist, 17.10.2021 ob 15:59

Jaz to počnem. Zadanem 50 procentov približno. Tisti, ki jim zadanem, se vračajo, tisti ki jim ne, kličejo druge. Ko dobiš rednega, ga že tok dobro poznaš, da mu lahko že brez kart napoveš večinoma točno.

Ti ljudje niso slabiči, samo potrebujejo nekoga, ki mu zaupajo stvari, včasih take, ki jih niti prijateljem ne. Ene zgodbe so težke. Kaj pa mislite, da ostane na koncu, ko nekomu že vse poveš? Nič, samo še pogovarjaš se in analiziraš.

Pride skoraj na enako kot psihoterapija samo se drugace imenuje.

Novarealnost, 17.10.2021 ob 16:03

Pride skoraj na enako kot psihoterapija samo se drugace imenuje.

Samo da model ni usposobljen v ničemur razen ugibanju.

Skor isto kot terapija. LOL

Ma ne. Saj ne ugibam. Berem iz kart. To je drugače. Nikoli ne ugibam. Ampak če te kdo že 1000x vpraša eno in isto, ne gre več za karte. Drugi so ga že siti, jaz poslušam in povem svoje mnenje ali pa spet preberem iz kart. Kakor kdaj. Včasih pa pol ure tudi ust ne odprem.

Mah. Psihoterapija. Enim pomaga, enim ne. Enim pa pomaga branje iz kart. Kakor za koga. V čem pa misliš, da so usposobljeni psihoterapevti? V glavnem v poslušanju. To ni neka uradna veda. Če mi nekdo reče, da je študiral psihoterapijo, mi je isto kot če bi rekel, da je študiral astrologijo.

Poznam tudi psihoterapevte, saj smo ista branža. Eni so fajn ljudje. Eni res hočejo pomagat, eni pa sam keš vlečejo in v šlogariji je isto. Samo šloganje je bolj u izi. Pač poveš, kar vidiš in včasih je res ena čist navadna za lase privlečena zgodbica. Ne vem kaj je fora, jaz sem začel za hec in nadaljeval za dnar, ker gre čas in živci. Včasih ne morem verjet, da me sploh poslušajo, take neumnosti govorim. Še najbolj pa me pribije, ko se javi čez pol leta in reče, prov ste meu.

tarotist, 17.10.2021 ob 16:22

Ma ne. Saj ne ugibam. Berem iz kart. To je drugače. Nikoli ne ugibam. Ampak če te kdo že 1000x vpraša eno in isto, ne gre več za karte. Drugi so ga že siti, jaz poslušam in povem svoje mnenje ali pa spet preberem iz kart. Kakor kdaj. Včasih pa pol ure tudi ust ne odprem.

Mah. Psihoterapija. Enim pomaga, enim ne. Enim pa pomaga branje iz kart. Kakor za koga. V čem pa misliš, da so usposobljeni psihoterapevti? V glavnem v poslušanju. To ni neka uradna veda. Če mi nekdo reče, da je študiral psihoterapijo, mi je isto kot če bi rekel, da je študiral astrologijo.

Poznam tudi psihoterapevte, saj smo ista branža. Eni so fajn ljudje. Eni res hočejo pomagat, eni pa sam keš vlečejo in v šlogariji je isto. Samo šloganje je bolj u izi. Pač poveš, kar vidiš in včasih je res ena čist navadna za lase privlečena zgodbica. Ne vem kaj je fora, jaz sem začel za hec in nadaljeval za dnar, ker gre čas in živci. Včasih ne morem verjet, da me sploh poslušajo, take neumnosti govorim. Še najbolj pa me pribije, ko se javi čez pol leta in reče, prov ste meu.

No tocno tako kot sem povedala imela sem priloznost videt nekaj vrst teh kart dejansko o vsaki imas v prirocniku napisano kaj povedati oz. kaj pomeni in se v vsaki vsaj malo lahko najdes.. No pa sam si ze povedal dosti, da si zacel za hec nadaljeval za denar, ker si videl, da ocitno vec nakladas bolj sluzis.

Last night I stayed up late playing poker with Tarot cards. I got a full house and four people died. (Steven Wright)

Vcasih so bile telefonske linije za vedezevanje, pa smo se hecali in klicarili, uf, to je skoraj 30 let nazaj.

Itak so obicajno nabijali nekaj v tri dni, da veze z vezo ni imelo, sem pa 1x naletela na enega fajn, gledal v karte, mu postavila kar nekaj vprasanj in se kao neka varnostna vprasanja, da po njih preverim, ce bo res kaj zadel… In itak vse skupaj pozabila.

No, cez kako leto sem se pa spomnila tega sloganja in tip je cisto vse zadel, ampak vse!

Na vprasanja je odgovarjal z nekimi detajli, te bi komot falil, ker niso tako splosna stvar, ampak ravno te detajle je zadel.

Od takrat nisem nikdar vec bila na sloganju, niti me ne vlece.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close