Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali kaj dejansko deluje proti izpadanju las?

Ali kaj dejansko deluje proti izpadanju las?

Zadnje pol leta opažam, da mi izpadajo lasje, sicer ne veliko, a je moteče. Ker vem, da se za takšne stvari da zapraviti gore denarja in ni nobenega učinka.

Nikoli nisem imela težav s tem. Torej, tisti ki imate izkušnje, priporočajte me (če) in kaj zares pomaga proti izpadanju las, pa da ne bom bankrotirala.

Fitoval šampon ter izogibanju stresu

Jaz jemljem Biotin strong (vit.B). Po cca dveh mesecih opazna sprememba. Priporocam

Kolkor vem- bolj kot jih strižeš na kratko, manj izpadajo…

Od teh razlicnih samponov, kolagenov itd. si nebos veliko pomagala. Tukaj igra veliko vlogo stres in genetika. Temu se pa ne da izogniti. Jaz imam tudi tenke lase mi tudi dosti ispadajo (takrat, ko se menja letni cas baje tudi vpliva) ugl. probala sem ze in fitoval in kolagen in proseno kaso in umivanje z rizevo vodo, b kompleks nic ni pomagalo, mogoce malo omililo ampak opazne razlike ni bilo. Vem pa da obstajajo neke hormonske tablete, ki lahko to postimajo kako se imenujejo ne vem tocno. Ampak, ce ze resujes zadevo ne meci denarja na razne sampone ker iz tega nebo nic, bolj je pomembno od znotraj resevat tezavo.

Meni je pomagala samo čebulna maska. Nenormalno so mi izpadali, v šopih, v dveh letih sem izgubila dve tretjini las. Nato mi je neka frizerka predlagala, naj nariban čebulo in si jo vmasiram v lasišče. Potem naj pokrijem s kako kapo, brisačo in pustim na glavi kako uro. Nato normalno operemo in osušimo. Naredila sem tako In rešila sem lase.

deluje. Zamenjaj okolje in prostor. Južnije manje tužnije.

Odgovor na objavo uporabnika
Skoraj nic, 17.10.2021 ob 19:49

Od teh razlicnih samponov, kolagenov itd. si nebos veliko pomagala. Tukaj igra veliko vlogo stres in genetika. Temu se pa ne da izogniti. Jaz imam tudi tenke lase mi tudi dosti ispadajo (takrat, ko se menja letni cas baje tudi vpliva) ugl. probala sem ze in fitoval in kolagen in proseno kaso in umivanje z rizevo vodo, b kompleks nic ni pomagalo, mogoce malo omililo ampak opazne razlike ni bilo. Vem pa da obstajajo neke hormonske tablete, ki lahko to postimajo kako se imenujejo ne vem tocno. Ampak, ce ze resujes zadevo ne meci denarja na razne sampone ker iz tega nebo nic, bolj je pomembno od znotraj resevat tezavo.

A si prebolela covid? Jaz sem ga in po cca pol leta si dobesedno vlecem sope las z glave. Menda mine.

kako ste se pa rešila vonja po čebuli?
Se to izpere z normalnim umivanjem?

Različne stvari malo pomagajo različnim ljudem – res občutno pa ne deluje nič. Vsaj za moške je tako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close