Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Droga in Kolinska-industrijski prodajalni Izola in Portorož

Droga in Kolinska-industrijski prodajalni Izola in Portorož

Za domačine vprašanje prosim:

ALi imata Droga  in Kolinska v Izoli ob tovarni in v Portorožu industroijsko prodajalno ? Če da,kaj se izplača kupovati op vaših izkušnjah ?

NE zanimajo me Argeta paštete – bolj ribe v konzervah, pa ribji namaz.Cene? Ker me bo pot naslednji teden zanesla mimo, pa bi kak nakup prav prišel po ugodnejših cenah, kot v rednih trgovinah-da nabavim zaloge za kakšno leto.

Vnaprej hvala!

Odgovor na objavo uporabnika
za domačine iz Izole in Portoroža, 17.10.2021 ob 12:06

Za domačine vprašanje prosim:

ALi imata Droga  in Kolinska v Izoli ob tovarni in v Portorožu industroijsko prodajalno ? Če da,kaj se izplača kupovati op vaših izkušnjah ?

NE zanimajo me Argeta paštete – bolj ribe v konzervah, pa ribji namaz.Cene? Ker me bo pot naslednji teden zanesla mimo, pa bi kak nakup prav prišel po ugodnejših cenah, kot v rednih trgovinah-da nabavim zaloge za kakšno leto.

Vnaprej hvala!

Pa še za  Delamaris – ima morda industrijsko prodajalno v Izoli oz. okolici in kje?  Hvala!

Trgovinica ob Drogi je bolj slabo založena, kolikor se spomnim.Splača se kupit kavo in paštete, ko so v akciji.

Delamarisova trgovina, pa vem,da ni več tam ob morju,kjer je bila.

Odgovor na objavo uporabnika
Tanita500, 17.10.2021 ob 19:26

Trgovinica ob Drogi je bolj slabo založena, kolikor se spomnim.Splača se kupit kavo in paštete, ko so v akciji.

Delamarisova trgovina, pa vem,da ni več tam ob morju,kjer je bila.

najlepša hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close