Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženski in moški svet

Ženski in moški svet

Vedno sem imela probleme s čustvenostjo, veljala sem za bolj hladno. Ne zaljubim se zlahka, sem se pa. V mladosti fantje niso kazali skoraj nobenega interesa zame, šele čez 1o ali 15 sem izvedela, daje za to kriva moja hladna narava. Vseeno sem se sparčkala, imela družino, otroke. Potem je prišlo do ločitve. Mož je krivil mene, ker me ni zanimal seks, pa ker sem se menda zanemarila.

Po ločitvi sem se spremenila, uredila, postala bolj topla in čustvena oseba. Moški so začeli kazati interes zame, me osvajati, vabiti na kave. Imela sem nekaj razmerij, pa se ni izšlo, sva bila preveč različna. Pa tudi takrat, ko nisva bila, sem ugotovila, da moški laže, vara, ima še par ljubic ali odprtih opcij. Pa nisem zavrta ali frigidna. Seks mi je pomemben. Marsikaj se lahko zmeniva, samo laži ne maram.

Verjamem, da obstajajo moški, ki jim je pomemben odnos. Čeprav se mi zdi, da niti tisti najbolj čisti niso tako čisti. So me osvajali in sploh ne bi bilo treba dosti, da bi podlegli skušnjavi. Pravo spoznanje pa me je čakalo, ko sem se prijavila na portal za spoznavanje.

Spoznala sem veliko moških, šla na pijačo. Moški so prasci. Polna usta družinskih vrednot, pa hodijo k prostitutkam, iščejo seks na portalih in imajo dolgoletne ljubice. Ob ženah, ki jih prezirajo, o njih govorijo najslabše, jih doma nadzirajo in ponižujejo. Na prvem zmenku razlagajo, kako so včeraj poseksali ženo, ki jo prezirajo in sovražijo.

Moški se povežejo v pakt in drug drugemu krijejo hrbet, da jih žene ne odkrijejo. Sodelavci, prijatelji. Nič jim ni jasno, kako s tem prizadenejo svoje žene, otroke.

In še dalje igrajo družinsko sliko, teater za javnost. Mislijo, da otroci ne opazijo gnilega odnosa.  Samo prenašajo naprej bolane odnose in svoje travme.

Drage ženske, ki mislite, da ste v ljubečem razmerju in dobrem zakonu – pomislite znova. Preglejte spletne portale. Večina moških tam je srečno poročenih. Doma pa skrivajo telefone. Ali imajo fuk telefone, ki jih puščajo v avtih. Ali pa imajo na telefonih zaklenjene aplikacije, preko katerih komunicirajo z ljubicami in iščejo seks na spletu.

Mogoče tega ne slutite, mogoče vam je vseeno in vam je pomembno samo to, da na zunaj štima. Vaša odločitev. Tiste, ki bi pa rade vedele, pa vam iskreno povem, da poglejte v telefon. Osebni in službeni. Če nima kaj skrivat, vam ga bo dal v roke. Če tega noče, seksa drugje in to verjetno vse povprek ali vsaj toliko, koliko dobi.

Hudo.??

“ker me ni zanimal seks, ” in “Seks mi je pomemben”

ma kako za vraga gre to dvoje skupaj??

Drugače pa: ravno tako kor niso vse ženske khurbe, tudi vsi moški niso kurbirji.

Avtorica, tebe je ugriznil besen pes.

Zakaj bi ženska morala čekirat možev telefon.. Takrat, ko bi čutila slab odnos v vezi, se enostavno odklopi in stvar rešena.

Sem v večni službi Njenega Visočanstva, Večne Princese Večnosti. Njeno Visočanstvo vidi vsak tekst še preden kliknem na objavi.

Za mojega lahko 100 posto recem, da trenutno sigurno nima nobene (bil je bolan, eh ko da je bolesnom do ljubavnice :))) ) . V to sem prepricana. Ce je kdaj varal ali me bo pa ne vem, nisem nikoli opazila, da bi me (in bolje zanj da nisem in da ne bom) Ampak zdaj ziher nima ljubice, prvic v lifu dam lahko roko v ogenj :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close