Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je še komu Jože Robežnik JocoHud neverjetno antipatičen???

A je še komu Jože Robežnik JocoHud neverjetno antipatičen???

Prav povsod se vštuli zraven, v vsaki drugi reklami je on, v promoviranju cepljenja je on, na youtubu reklame on, pa saj ni nič narobe s tem, ampak kaj ko je takoooo antipatičennn.

Meni mi je antipaticen. Ne morem ga dolgo gledat. Pa saj na tej nacionalni televiziji so vsi deci pogreb.

Robežnik je groooooozno antipatičen, prav tako Berni s tistim debilnim smehom. Vikend paket pa ena skrajno brezvezna oddaja, eni in isti gostje, v vsaki drugi Miha Brajnik (še en tečnež), pa Ana Marija Mitić ipd. …

Ta model je najmanj smešen človek, kar sem jih videl. Če bi dali lutko na stol namesto njega bi bilo bolj smešno.

Se pridružujem, zeeelo zoprn tip,takoj prešaltam, ko ga vidim, ne vem kje so ga našli, meni se zdi, da v to stoletje ne spada, ampam v kakšno prej…tudi žarnica Bernarda, non stop že cca 10 let, vse nedelje, ja pa komu je tako simpatična, reži se non stop,pa saj tv 1 ni več za gledat.

Odgovor na objavo uporabnika
tud ona, 16.10.2021 ob 20:51

Robežnik je groooooozno antipatičen, prav tako Berni s tistim debilnim smehom. Vikend paket pa ena skrajno brezvezna oddaja, eni in isti gostje, v vsaki drugi Miha Brajnik (še en tečnež), pa Ana Marija Mitić ipd. …

Vikend paket je oddaja, ki bi jo mogli nemudoma ukinit. Tako bedne oddaje pa se dolgo ne, ne vem pa, kdo mi je bolj anti, bernarda ali joze..

Nisem opažena. Sem le vas sitne. Joj. ??

kdo ve?

Odgovor na objavo uporabnika
Jiva, 16.10.2021 ob 23:29

Vikend paket je oddaja, ki bi jo mogli nemudoma ukinit. Tako bedne oddaje pa se dolgo ne, ne vem pa, kdo mi je bolj anti, bernarda ali joze..

Še en glas za najbolj brezvezno oddajo, namesto, da bi bilo to ura prijetne zabave, je postala greznica za odpisane, “radibibili” “zvezdnike”. Bernarda je skrajno neinteligentna, ne zmore drugega kot prisiljenega smehljanja, lezenja v rit Jožetu (kot da ji je v resnici všeč, v realnosti ga še pogledala ne bi), če se nekaj zgodi, kar ni predvideno po scenariju, že zmrzne na celi črti in ni sposobna spontane reakcije. Dodaš še najbolj dolgočasne goste tipa Brajnik, Kek, pa za nameček še tega Čordića, je katastrofa popolna.

Ukinit tole nesmešno oddajo in ob nedeljah namesto nje predvajati Kdo vam laže z nenadjebljivim slovenskim humoristom gospodom Tomašičem.

Meni sta Jože in Bernarda ok, samo oddaja je postala neverjetno dolgočasna. Dobesedno za vsak stavek naprej veš kaj bosta rekla.

Ni zanič oddaja, a zelo povprečna. Še najbolj moteče je, da se gostje ponavljajo. Imajo jih 5 in  so vsi na vrsti skoraj 1x na mesec. Pa to v glavnem nesimpatoični gosti. Berni je meni o.k., Jože , no , za zdržat. Koncept oddaje bi lahko malo popravili, kaj spremenili.

Meni se pa on zdi dober youtuber, ima zanimiv kanal. Kaj na TV dela, pa nimam pojma, ker ne gledam.

Meni je pa to ena boljših oddaj. Vsi so mi simpatični.

Kritiziraj pa povejte kaj pa vam je všeč? Vražje babnice?? Haha

Kot je rekla ena zgoraj. Izpred 100 let zgleda. Jože res antipatičen. Oddaja se je izpela. Upam da bomo zdaj imeli mir vsaj pred Zlatkotom Č. Še bolj antipatičen ko0t Jože.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close