Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SPAR – a se greste že za diskontarja

SPAR – a se greste že za diskontarja

Včeraj okrog petih popoldan pridem vInterspar v Murski po piščanca, ki naj bi bil v petek in v soboto v akciji. Gospa…ga ni več, jutri spet. Pridem danes zjutraj ob 9-tih nazaj. Gospa…ga ni več.

Halo, a se hecate?? A se greste že diskontarja, ki nabavi 3 komade izdelka in jih ob odprtju na dan akcije ni več?? Le kam padaš Spar. Dolgo časa me spet ne boš več videl. Se Hofer tozadevno popravlja, bomo morali zamenjati.

Ne vem, zadnjič smo tukaj brali pritoževanje ravnozemljašev, kako kvaliteta v Hoferju pada, čeprav nihče ni znal razložiti, kaj kvaliteta sploh pomeni.

Odgovor na objavo uporabnika
AntiSpar, 16.10.2021 ob 11:21

Včeraj okrog petih popoldan pridem vInterspar v Murski po piščanca, ki naj bi bil v petek in v soboto v akciji. Gospa…ga ni več, jutri spet. Pridem danes zjutraj ob 9-tih nazaj. Gospa…ga ni več.

Halo, a se hecate?? A se greste že diskontarja, ki nabavi 3 komade izdelka in jih ob odprtju na dan akcije ni več?? Le kam padaš Spar. Dolgo časa me spet ne boš več videl. Se Hofer tozadevno popravlja, bomo morali zamenjati.

da so zaposleni sabi dali na stran stvari…

Sparove delavke, poznam 2, ki sta mi povedali,  vedno akcijske izdelke poberejo najprej zase in domače. Zato je v trgovini redko, da ostane še za kupce. Police so tam kjer naj bi bil izdelek že ob odprtju trgovine prazne. Zato jaz v Špar ravno zaradi tega že leta ne hodim več. Očitno pa imajo še vedno isti princip.

Takoj širite neke teorije zarote. Spar ni javna uprava, ampak privat gospodarska družba, realni sektor, ki si ne more privoščiti goljufati svojih strank.

Desperadodajka, 16.10.2021 ob 11:32

Ne vem, zadnjič smo tukaj brali pritoževanje ravnozemljašev, kako kvaliteta v Hoferju pada, čeprav nihče ni znal razložiti, kaj kvaliteta sploh pomeni.

Kje si našlo ravnozemljaše ravno ti, ki zaradi low budgeta sploh ne moreš primerjati izdelkov blagovnih znamk?

Drži se svojih tem o zlobnih lastnikih stanovanj pa hudobcih, ki kupujejo avtomobile.

Dajte, ravnozemljaši, poučite nas, kako iz deklaracij prepoznate kvaliteto jogurtov.

Bedaček,  če nimaš možnosti opaziti razlik glede organoleptičnih lastnosti posameznega živila, zate velja obvoz.  Pa se zanašaj na deklaracije o vsebnosti sestavin.

Drži se teme o čakanju na potres in posledičnemu zrušenju nepremičnin hudobnim kapitalistom.

Se mi ne da ukvarjati s tabo, čeprav vidim, da ti je težko in potrebuješ zabavo, zato zaključujem, ti pa lahko nadaljuješ in modruješ še cel dan.

Pa dober tek.

Smuthi2, 16.10.2021 ob 11:50

Sparove delavke, poznam 2, ki sta mi povedali,  vedno akcijske izdelke poberejo najprej zase in domače. Zato je v trgovini redko, da ostane še za kupce. Police so tam kjer naj bi bil izdelek že ob odprtju trgovine prazne. Zato jaz v Špar ravno zaradi tega že leta ne hodim več. Očitno pa imajo še vedno isti princip.

Ja, to je edina logicna razlaga.

Samo to ne bi smele delat, pa vse poplenit.

Desperadodajka, 16.10.2021 ob 12:33

Dajte, ravnozemljaši, poučite nas, kako iz deklaracij prepoznate kvaliteto jogurtov.

aspartam in E110.

Za enega piščanca si šla 2x? Koliko bi prišparala, da se ti je splačalo? Tvoj čas ni ni nič vreden?

sansi, 16.10.2021 ob 13:13

Za enega piščanca si šla 2x? Koliko bi prišparala, da se ti je splačalo? Tvoj čas ni ni nič vreden?

hoja je zdrava.

A to jokcaš za tistimi piščančjimi kračami, ki jih oglašujejo kot meso slovenskega dobavitelja?

Vesela bodi, da nisi dobila te poljske svinjarije, boš bolj zdrava.

Dobro, da imaš toliko časa, da greš dvakrat po piščanca, s čimer bi prišparala evro ali dva. A ja, mogoče si jih mislila kupit dvajset pa v skrinjo z njimi.

To se v Sparu dogaja pogosto. Kupujem iste izdelke že leta. Ko niso v akciji jih dobim vedno, nikoli niso police prazne. Takoj ko jih dajo v akcijo je polica prazna. Ljudje vidijo -10% pa se jim skeglja. Največja finta pa je, da akcijska cena ni kaj dosti nižja od cene pred tem. Ker najprej dvignejo cene, potem dajo v akcijo.

Je pa odvisno tudi od osebja. V našem lokalnem majhne. Tušu se je dogajalo da so prodajalke šparale robo za redne stranke. Npr.jaz sem tja hodila občasno, vidim da praška v akciji ni na polici. Vprašam, reče je zmanjkalo. Moja mama ki tja hodi vsak dan ga je pa čez 5 minut dobila brez problema.

Svoj razred je pa Mercator, nič kolikokrat vidim reklame za določen izdelek, ki je v Tušu ali Šparu po redni ceni cenejši od akcijske cene v Mercatorju. Tako da tja sploh ne hodim.

Pri nas se ne splača da greš v neko trgovino samo po določen izdelek v akciji.

Neprijavljena, 16.10.2021 ob 14:17

To se v Sparu dogaja pogosto. Kupujem iste izdelke že leta. Ko niso v akciji jih dobim vedno, nikoli niso police prazne. Takoj ko jih dajo v akcijo je polica prazna. Ljudje vidijo -10% pa se jim skeglja. Največja finta pa je, da akcijska cena ni kaj dosti nižja od cene pred tem. Ker najprej dvignejo cene, potem dajo v akcijo.

Je pa odvisno tudi od osebja. V našem lokalnem majhne. Tušu se je dogajalo da so prodajalke šparale robo za redne stranke. Npr.jaz sem tja hodila občasno, vidim da praška v akciji ni na polici. Vprašam, reče je zmanjkalo. Moja mama ki tja hodi vsak dan ga je pa čez 5 minut dobila brez problema.

Svoj razred je pa Mercator, nič kolikokrat vidim reklame za določen izdelek, ki je v Tušu ali Šparu po redni ceni cenejši od akcijske cene v Mercatorju. Tako da tja sploh ne hodim.

Pri nas se ne splača da greš v neko trgovino samo po določen izdelek v akciji.

Ja, mene paše nekaj v Šparu zelo zelo moti:

Primer: zadnjič en prehgrambeni artikel v “akciji” znižan iz 1,99 EUR na 1,39 EUR – tedenska akcija.

In pazi – v vitrini pred iztekom roka uporabe:  znižali so 50% na REDNO CENO ( torej na 1,99 EUR) in ne na akcijsko ceno, ki je veljala cel teden v tistem tednu na ta artikel, rok uporabe je tudi iztekel v akcijskem času izdelka…. Torej nategnejo še dodatno, kupca v svojo korist.

Saj Hofer ima isto foro, še bolj prefinjeno nategunsko ala AKCIJA – pa rdeča naleška: pa znižajo izdelek za samo 5 centov (!)  npr. cena 2,99 EUR pa znižajo na 2,95 EUR….. (!)   Kao Hofer nizka cena…. Folk pa navali – to čje tipični marketing potrošniški fail. Jaz na taka znižanja ne padam – znižanje zame je vse , kar je znižano 30, 40, 50 %….

Hodim v Aleyo in nimam proti Sparu prav nobenih pripomb.  Super je, ker anticepilci ne delajo gnece. ker nimajo vstopa.

Qiqqe, 16.10.2021 ob 18:11
    Hodim v Aleyo in nimam proti Sparu prav nobenih pripomb.  Super je, ker anticepilci ne delajo gnece. ker nimajo vstopa.

Inu, kaj si hotelo povedati s svojim zapisom? Nima nobene zveze s tematiko pogovora v tej temi.

A imaš travmo, ker si cepljena oseba, ali kaj? A ti misliš, da ti daje tvoja  cepljenost neko “večvredno imunost ali pa status VIP nakupovalca”   🙂 🙂 Ali kaj  ?

In da ne srečuješ  necepljenih med svojimim nakupi v Šparih, oziroma tej tvoji omenjeni Aleji?  Daj odrasti že.

nategunske akcijske rdeče oznake, 16.10.2021 ob 17:53

Saj Hofer ima isto foro, še bolj prefinjeno nategunsko ala AKCIJA – pa rdeča naleška: pa znižajo izdelek za samo 5 centov (!)  npr. cena 2,99 EUR pa znižajo na 2,95 EUR….. (!)   Kao Hofer nizka cena…. Folk pa navali – to čje tipični marketing potrošniški fail. Jaz na taka znižanja ne padam – znižanje zame je vse , kar je znižano 30, 40, 50 %….

4 cente, bodi precizna.

Desperadodajka, 16.10.2021 ob 11:54

Takoj širite neke teorije zarote. Spar ni javna uprava, ampak privat gospodarska družba, realni sektor, ki si ne more privoščiti goljufati svojih strank.

Ti, kaj pa če je Zemlja res ravna? Nikoli se ne ve. 🙂

Ja, točno to sem tudi jaz študirala: samo to je možno, da so vzeli zase in za sosedo. Sicer pa ja, precej več kilogramov sem rabila in bi se ki splačalo dvakrat sprehodit do tja, čeprav mi je bilo tokrat obakrat by the way. Ne, toliko časa res nimam, da ne bi spala celo noč v čakanju na akcijskega piščanca. Pa ni v tem poanta. Poanta je v nateg…. kupcev in v tem, da sem imela Špar doslej glede teh fint v res dobrem imenu. To je bila res “moja” živilska trgovina. Nič več.

šubler, 16.10.2021 ob 19:03

4 cente, bodi precizna.

🙂

Hvala, ja – lapsus linguae……

AntiSpar, 16.10.2021 ob 19:20

Ja, točno to sem tudi jaz študirala: samo to je možno, da so vzeli zase in za sosedo. Sicer pa ja, precej več kilogramov sem rabila in bi se ki splačalo dvakrat sprehodit do tja, čeprav mi je bilo tokrat obakrat by the way. Ne, toliko časa res nimam, da ne bi spala celo noč v čakanju na akcijskega piščanca. Pa ni v tem poanta. Poanta je v nateg…. kupcev in v tem, da sem imela Špar doslej glede teh fint v res dobrem imenu. To je bila res “moja” živilska trgovina. Nič več.

Zagotovo je kar nekaj resnice na teh ugotovitvah…

VENDAR, gospa, pomislite npr., da so bile tisti dan pred vami samo tri identicne stranke (torej, ki so rabile “precej vec kilogramov”). Koliko bi ostalo za vas kot cetrto? In, ko bi nkupili se vi, koliko bi potem ostalo za druge, ki bi prisli za vami in to le po toliko, da naredijo kosilo zase?… Brez zamere – napisala sem zgolj v razmislek.

Pri nas imamo za take primere “rain check”. Če izdelka v akciji ni na voljo, zahtevaš vavčer, ki ti zagotovi nakup izdelka v akciji, ali primerljivega izdelka, za oglaševano ceno, tudi po izteku akcije.

Zahtevajte še v v Sloveniji uvedbo česa takega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close