sedezne
Jaz bi zase lahko imela sedezno za 100€, pa bi bila po desetih letih kot nova.
Za moza in otroke pa tudi tista za 10k ne bi zdrzala vec kot 5 let, bi bila ofucana, kot da jih steje vsaj 100.
Zdaj imamo eno za jurja in sparam, ko bo ta za odpis, bom dala mizarju narediti leseno ogrodje, tapetniku pa sedala in naslonjala iz vzmetenih blazin, potem pa po potrebi menjas samo blago ali tisto sedalno blazino, ki se znuca, ce pa na ogridju kaj popusti, lahko mizar popravi.
Splaca se prej malo spremljat razlicne trgovine in njihove akcije. Jaz sem svojo narocila preko spletne trgovine Harvey Norman, so imeli akcije zaradi obletnice trgovine,po vecmesecnem preverjanju je zmagala ta opcija. Imajo ogromno ponudbo in kar dostopne cene. Ce nimate moznosti prevoza do doma, vam jo za nekje 25eurov dostavijo.
Imel smo sedežno z umetnega usnja 20 let (kupili starši in je ostala v stanovanju) no potem je začela pokat po šivih in sva jo zamenjala v lesnini kupila umetno usnje za cca 1600 e ene 9 let nazaj, kljub temu, da sem imela pregrnjeno z deko se je začela po dveh letu luščit in je blo povsod sesala sem včasih tud 2 na dan zarad tega no potem mi je prekipelo in sva po manj kot 3 letih kupila sedežno za 800 e spodaj in okoli umetno usnje zgoraj blago. Ni strgana je pa malo umazana, kljub temu da imamo čez deko in ima malu “vdrtine” tm kjer ima dec svoj prostor. Moj zaključek prejšnje (1600 e umetno usnje) mi je blo res škoda bla mi je res všeč in udobna sam k se je lušla, tale je bla cenejša in ko bo oddelala svoje jo z veseljem zamenjam pa mi je všeč….
Torej kar se kvalitete tiče ni nujno da gre z roko v roki z ceno, najprej glej kaj ti je všeč pol počaki na kakšno akcijo….
Forum je zaprt za komentiranje.