Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nina Radi kmetija

Nina Radi kmetija

Je danes kdo gledal  to punco v kmetiji, kaksen izpad je imela, ne morem verjet ali se samo meni zdi, da je tipica precej ljubosumna, je zelo presenetila. Pa tako mi je bila vsec. Potem pa grem pogledat malo na net o njej in zasledim njeno diplomsko nalogo ?‍♀️

Končno je pokazala svoj pravi obraz. Je zelo posesivna, tako da težko verjamem, da bo kdaj uspela obdržati normalnega fanta, še posebej po teh šovih, ko so jo imeli priložnost vsi spoznati. Je prava igralka.

Presenetila? Nikakor. Ona je tiste vrste ženska, ki se jo je potrebno izogniti v najširšem možnem loku. Ekstremno posesivna, bolestno ljubosumna in nesigurna vase. Je čustveni vampir, vse se mora vrteti okoli nje, biti po njeno, v vseh ženskah vidi grožnjo njeni zvezi. Princeska, ki ji ne smeš skriviti lasu. O Romani je napletla vse mogoče, pa ji ni storila ničesar slabega. Odvratna je.

Mimogrede, “tipica” se sliši skrajno odurno.

Luštna punca drgač.

Lena, jamrava in posesivna.

Nikakor ni za Ambroža. On potrebuje pridno in normalno dekle.

So ti lasje drgač

Odgovor na objavo uporabnika
Podaaaaljški, 16.10.2021 ob 10:07

So ti lasje drgač

Res? Meni izgledajo pravi, se pa res sprašujem, kako so tako dolgi lasje lahko  tako lepi. Pri mladih puncah bi sicer to bilo še možno.

Druga oseba, 15.10.2021 ob 22:31

Je danes kdo gledal  to punco v kmetiji, kaksen izpad je imela, ne morem verjet ali se samo meni zdi, da je tipica precej ljubosumna, je zelo presenetila. Pa tako mi je bila vsec. Potem pa grem pogledat malo na net o njej in zasledim njeno diplomsko nalogo ?‍♀️

mali sajko – videza milinskega izgleda.  Ambrož, bejži stran, oziroma upamo, da si zbežal stran.

To so take ženske ko une predatorske pajkovke – ko jo samec oplodi, ga pa požre, če ji ne speeezdi.

lasjeeeeeee, 16.10.2021 ob 10:19

Res? Meni izgledajo pravi, se pa res sprašujem, kako so tako dolgi lasje lahko  tako lepi. Pri mladih puncah bi sicer to bilo še možno.

Saj so pravi lasje, samo ne njeni   🙂

Ponavadi indijski alikitajski  lasje; samo zašiti na trak ali posamezne pramene in priheftani na njene lase s keratinskimi čepki ali pa tape trakovi. Vem, ker sem se s tem ukvarjala 10 let  🙂

Njeni lasje so dolgi nekje do ramen- se vidi spredaj, s cunglni njenih las.

lasjeeeeeee, 16.10.2021 ob 09:17

Luštna punca drgač.

Bxxxxxx, 15.10.2021 ob 23:27

Presenetila? Nikakor. Ona je tiste vrste ženska, ki se jo je potrebno izogniti v najširšem možnem loku. Ekstremno posesivna, bolestno ljubosumna in nesigurna vase. Je čustveni vampir, vse se mora vrteti okoli nje, biti po njeno, v vseh ženskah vidi grožnjo njeni zvezi. Princeska, ki ji ne smeš skriviti lasu. O Romani je napletla vse mogoče, pa ji ni storila ničesar slabega. Odvratna je.

Mimogrede, “tipica” se sliši skrajno odurno.

Imaš prav- ker se šlepa na to svojo “majhnost”, punčkastost – najbolj glupo opa je to neno afnanje – pa daj štajerka si – govori štajersko, kaj se turidš nekaj z ljubljanščino, ker ne znaš…  In ima prav naučene gestrikulacije, način govora, vsako besedo premisli, predno jo izusti. Narejena umetnost tudi komunikacije.

V bistvu je pa kar psihično obremenjena, Zelo pri svojih letih. če bi bila OK, pri 32 ih nikkor ne bi bila sama – bi že imela tudi kakšnega fačeka pa družino, normalnega partnerja.

Če se že ob govor spotikate. Če se ne motim, sem zanjo prebrala, da je bila prej nekje drugje doma( če se ne motim, da v Sevnici).

Če ta podatek drži, potem ni njen govor  ni žabarski, ampak izhaja iz okolja, kjer naj bi govorili dokaj dobro Slo izreko, brez večjih vplivov dialekta.

in to bo…., 16.10.2021 ob 16:44

Če se že ob govor spotikate. Če se ne motim, sem zanjo prebrala, da je bila prej nekje drugje doma( če se ne motim, da v Sevnici).

Če ta podatek drži, potem ni njen govor  ni žabarski, ampak izhaja iz okolja, kjer naj bi govorili dokaj dobro Slo izreko, brez večjih vplivov dialekta.

Tudi jaz sem to slišala, pa ne vem, ali je bila Sevnica ali Selnica (ob Dravi)?

Kakorkoli,  naj se odloči ali bo govorila s štajerskim ali drugim dialektom, ki ga uporablja. Ker kombinacija obeh, ko se spozabi včasih, je ubitačna iz njenih ust. Pristoji pa ji glede na vizuelnost in vse ostalo najbolj mariborščina.

tudi jaz861, 16.10.2021 ob 17:24

Tudi jaz sem to slišala, pa ne vem, ali je bila Sevnica ali Selnica (ob Dravi)?

Sjeunca že ne….

Danes je pokazala pravi obraz. Sploh mi ni vsec, je zelo psihicno obremenjena.  Njen naglas sigurno ni ljubljanski.   Ambroz je predober zanjo.

Ja, ona je z Dolenjske in že ene 10 let živi na Štajerskem.

No, no, Sevnica je preko Save. ni ravno Dolenjska, je že Štajerska. Pa priimek je tudi iz tega mesta.

Pa kaj ste zapeli iz Sjuince je pa ja tudi Melania bila doma, sam ona je puzabla kak je govorila , ko je pa tak hitro v svet šla.

Nini pa vse dobro. Ne vem kako bi se mi znašli med hijenami in res je, da psihologi izbirajo osebke za resničnostne šove.

Mi je pa Tocki(Franc) svetoven in imam filing, da ga bodo dobro plačali, da bodo živali na kmetiji sploh preživele, ker kolikor nam pokažejo so v večini noter spletkarji in lenuhi, ki si želijo do nagrade po liniji najmanjšega odpora,

Res pa je tudi, da vemo, da morajo marsikaj po scenariju odigrat. Kolikokrat morajo kaj ponavljati snemanje scen, ker nekateri si še delov pratike ne zapomnijo.

Kaj pa je z njeno diplomo narobe?

nebi rekla ljubosumna

ampak otrocja brez konkurence

tko k ucer rece prokleta 20 letnica za uno debelo

al neki tasga

baba je grda na not hod k ena mutavka in otrocja do konca

Anonimno 8596, 16.10.2021 ob 19:00

Kaj pa je z njeno diplomo narobe?

Kaj sploh ima diplomo, če piše, da je grafični tehnik?

tud ona, 16.10.2021 ob 20:54

Kaj sploh ima diplomo, če piše, da je grafični tehnik?

Ne vem. Samo vprašam ker je začetni post posebej izpostavil njeno diplomo.

Je bilo misljeno magistrsko delo, oblikovanje embalaže čokoladnih pralin, glede na to, da poudarja svojo inteligenco, sem pricakovala bolj zahtevno temo…

Ja kaj vas pa moti njena magistrska. Ji je mentor že moral odobriti oz. celo določiti takšno temo .

Ali bi morala napisati nalogo o konstruiranju mosta, ali  morda “Jok pri novorojenčku”, ali pa” Politični ustroj v Slovenistanu?”

Vsak poklic ima svoje posebnosti in vsebine dela.

Dejansko je Romana ali balirka daleč najbolj normalna ženska na tej kmetiji. Še Polona z devetnajstimi leti je bolj zrela od Nine, ki je majhen, samovšečen psihič.

Sicer pogledam bolj redko, tako da nisem tolk seznanjena,… v glavnem meni je Nina simpatična vizualno in karakterno,… prijazna, nespletkarska, ni žleht. Ampak, oziroma kar AMPAK, punca ima problem. Z odnosom do moškega, z ljubosumjem in posesivnotjo. In probleme bo imel tudi njen partner. Če pogledamo kolk ene drame, enih turbulentnih čustev zarad tega kdo je kaj rekel, če je sploh rekel….in pol si predstavljaj realno življenje (v katerem se pojavijo tudi realni problemi, ki jih je treba s prebrest), s takim človekom. Fant se je zaljubil, zato mu ni vseeno, ampak po mojem se mu niti sanja ne v kaj se spušča 🙁 Se pa zaradi svojih čustev do nje, hočeš nočeš, zaradi njenih dejanj, znajde v eni negativi.

Škoda, da se ljudje, kot je recimo Nina, malo ne zazrejo sami vase in kaj ukrenejo v zvezi s tem. Verjamem, da ni lahko, če imaš za seboj celo življenje zkušenj z nekimi neustreznimi odnosi zaradi česar si morda tudi postal tak. Ampak tako lahko sebi in partnerju uničiš par let življenja. In to morda prav tistih par, ki so najbolj ključna (obdobje ko se resneje ustališ, obdobje, ki je namenjeno ustvarjanju družine). V bistvu se mi oba mal smilita 🙁

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close