Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Haha, samo v Butalah

Haha, samo v Butalah

Še kdo verjame, da gre pri cepljenju za zdravje? Ne glede na znanstvene študije, ki so dognale, da že po treh mesecih pade učinkovitost cepiva, so se naši “strokovnjaki” odločili, da velja cepljenje neomejeno.

To bo še veselo čez par mesecev!

https://siol.net/novice/slovenija/toliko-casa-po-novem-velja-zascita-po-cepljenju-proti-bolezni-covid-19-563729

Ne vem od kje ti podatek da strokovnjaki mislijo da velja neomejeno.

Če bi to držalo starejšim ne bi priporočali poživitvenega odmerka.

Zaščita je odvisna tudi od seva.

Zato je pogoj PCT tudi čisto brez veze. Če bi deloval, bi imeli zdaj že precejšen upad.

Fašistični pogoj ni brezveze, saj je namenjen izsiljevanju in prisili v uporabo strupenega zvarka.

Odgovor na objavo uporabnika
Neprijavljena, 15.10.2021 ob 21:07

Ne vem od kje ti podatek da strokovnjaki mislijo da velja neomejeno.

Če bi to držalo starejšim ne bi priporočali poživitvenega odmerka.

Zaščita je odvisna tudi od seva.

Zato je pogoj PCT tudi čisto brez veze. Če bi deloval, bi imeli zdaj že precejšen upad.

Neprijavljeno, nisi prebrala linka?

Še enkrat zapišem elementarne osnove prastarega zdravljenja. Šaman je tisti, ki zdravi in ne njegov zvarek. Pacienta s svojo avtoriteto prepriča v čudežno moč svojega zvarka. Zvarek je samo medij. Komu lahko bolj zaupate, neznanemu šamanu, ki dela čudežne zvarke, ali sebi?

mehko perilo, 15.10.2021 ob 20:46

Še kdo verjame, da gre pri cepljenju za zdravje? Ne glede na znanstvene študije, ki so dognale, da že po treh mesecih pade učinkovitost cepiva, so se naši “strokovnjaki” odločili, da velja cepljenje neomejeno.

To bo še veselo čez par mesecev!

https://siol.net/novice/slovenija/toliko-casa-po-novem-velja-zascita-po-cepljenju-proti-bolezni-covid-19-563729

Saj pri protikadilskih ukrepih tudi ne gre za zdravje. Torej, kaj se razburjaš?

xrobe, 15.10.2021 ob 22:16

Še enkrat zapišem elementarne osnove prastarega zdravljenja. Šaman je tisti, ki zdravi in ne njegov zvarek. Pacienta s svojo avtoriteto prepriča v čudežno moč svojega zvarka. Zvarek je samo medij. Komu lahko bolj zaupate, neznanemu šamanu, ki dela čudežne zvarke, ali sebi?

Oj, težka bo. Jaz vem kaj hočeš povedat, a povečini niso prave frekvence, da bi nekdo razumel primerjavo s šamanom in zvarki.

Grenivka422, 15.10.2021 ob 22:34

Oj, težka bo. Jaz vem kaj hočeš povedat, a povečini niso prave frekvence, da bi nekdo razumel primerjavo s šamanom in zvarki.

Ja, se zavedam problema. Človek je programabl, kot računalnik, isto, ni razlike. Programiranje se začne že v ranem otroštvu, nekateri pravijo, da že pred rojstvom. Temu bi lahko velikokrat rekli, manipulacija, pranje možganov.

Vrtim se zopet!

xrobe, 15.10.2021 ob 22:48

Ja, se zavedam problema. Človek je programabl, kot računalnik, isto, ni razlike. Programiranje se začne že v ranem otroštvu, nekateri pravijo, da že pred rojstvom. Temu bi lahko velikokrat rekli, manipulacija, pranje možganov.

Tudi če si sprogramiran, se lahko odprogramiraš ? jaz sem tudi kot samouk začela, me je nekaj vleklo vleklo in sem prispela do neke točke. Je pa še veliko dela s tem in na tem.

Slovenija je ena Butalska vas.   samo zaradi glupih anticepilcev – butalcev.  Zaradi njih smo v gospodarski in zdravstveni krizi. Padli smo zelo nizko, na Balkan., nazadujemo na vseh podrocjih.    Hvala, debilni anticepilci in protestniki, ker nas vlecete  na dno.

Qiqqe, 16.10.2021 ob 11:00

Slovenija je ena Butalska vas.   samo zaradi glupih anticepilcev – butalcev.  Zaradi njih smo v gospodarski in zdravstveni krizi. Padli smo zelo nizko, na Balkan., nazadujemo na vseh podrocjih.    Hvala, debilni anticepilci in protestniki, ker nas vlecete  na dno.

A si lahko še bolj butasto provokacijo zmisliš? Daj potrudi se malo. Spomni se še kakšne dobre fore, recimo, da smo krivi za podnebne spremembe, pa za drugi tir in tvoje strgane gate.

Glede na to, da v tej vasi, kjer si ti vaščan s stalnim prebivališčem, živijo le butalci, igleda, da si ti vzgled vsem. Ta največji.

Če gre samo za zdravje, zakaj so se začeli vmešavat tobakarji?

https://www.ft.com/content/6e5ae49d-68db-4c4a-a3ff-9221c9db52be

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close