o, ti 3,14…..zda
Replika541, 14.10.2021 ob 14:48
Sej je isto naredil s sliko iz Marezig – kao na eni strani sds, na drugi pa kapucarji. Samo pozabu povedat, da kapucarje je on naročil in plačal.
On dejansko misli, da smo tolk neumni. Al se mu pa hebe, kar je še bolj verjetno. Pač lahko, kaj mu pa kdo more.
A jugoslovanske zastave je tud on plačal?
O sebi ste povedal preveč. Dej nehite se sramotit že enkrat.
wd40a, 14.10.2021 ob 13:22
Janša v objavi o nasilnih protestnikih, na 12 let stari fotografiji v resnici navijači – 24ur.com
Mar ni to isto kot golf turnir na Mauriciusu leta 2003, težko ga obsojaš ko veš da so mu drugi prvi stopili na žulj.
Anonimno 2436, 14.10.2021 ob 14:49
A jugoslovanske zastave je tud on plačal?
O sebi ste povedal preveč. Dej nehite se sramotit že enkrat.
Sramoti se on, ker se v enem stavku petkrat zlaže, ti pa z njim, ker mu štango držiš.
Oba primera sta čiste in nerazredčene laži, za kar bi nekdo, ki se ima za “predsednika” povsod odgovarjal, samo pri tebi je pa to ok.
Btw, ne, nismo neumni, obstajajo slikce, ko kapucarji pred protesti veselo klepetajo s policaji, pa snemanje protestnika, ki se je malo zaklepetal z enim od kapucarjev in ga malo povprašal, koliko kaj to nanese v €.
Ne vem več v bistvu komu še lažete, več ali manj samo še sami sebi
Replika541, 14.10.2021 ob 15:00
Sramoti se on, ker se v enem stavku petkrat zlaže, ti pa z njim, ker mu štango držiš.
Oba primera sta čiste in nerazredčene laži, za kar bi nekdo, ki se ima za “predsednika” povsod odgovarjal, samo pri tebi je pa to ok.
Btw, ne, nismo neumni, obstajajo slikce, ko kapucarji pred protesti veselo klepetajo s policaji, pa snemanje protestnika, ki se je malo zaklepetal z enim od kapucarjev in ga malo povprašal, koliko kaj to nanese v €.
Ne vem več v bistvu komu še lažete, več ali manj samo še sami sebi
Če sem proti vam debilom, ki okoli mahate z rdečimi zvezadmi in yugo zastavami, še ne pomeni, da sem za SĐS.
Zakaj ti sploh pišem to? A nisi ti tista, ki je okol lovila Madžarske policiste? Kje so zdaj? Diler v zaporu skupi z madžari? LOL BUDALA
Jaz mam tudi slike, ne samo ti.
Anonimno 2436, 14.10.2021 ob 15:05
Če sem proti vam debilom, ki okoli mahate z rdečimi zvezadmi in yugo zastavami, še ne pomeni, da sem za SĐS.
Zakaj ti sploh pišem to? A nisi ti tista, ki je okol lovila Madžarske policiste? Kje so zdaj? Diler v zaporu skupi z madžari? LOL BUDALA
Jaz mam tudi slike, ne samo ti.
No, še dobro, da se takoj izdaš, tako človek vsaj takoj vidi, da je samo eden prebivalec jajotovega anusa danes z nami.
Levakom pojenja zagon, nekaj se še trudijo , pametni, predvsem pa Slovenci že nekaj časa vemo kaj je res in kaj ne, ćefurjad nam je hotela ukrasti državo, že drugič v desetih letih, prvič Janković s svojo stranko, danes Stevanović s svojim gibanjem.
Problem so domači kolaboranti, saj ne veš ali so tako neumni, ali tako zaslepljeni s sovraštvom do pametnejših in boljših od sebe.
wd40a, 14.10.2021 ob 15:07
Ta pacient je en socialen eksperiment, druge razlage ni…
Pa dej mej neki samospoštovanja do sebe. Sej si nam pokazal, da si ga mečeš na roko, ko gledaš slike naključnih protestnic, ker druge izbere ravno nimaš.
Razumem, da te je sram teh tvojih gnusnih dejanja, ampak vseeno. Nisi pacient, samo nekoliko si iztiril na svoji življenski poti. Vseeno se maš lahko rad. Ne se tako sovražit. Tudi noben ponesrečen eksperiment nisi.
Fejst poba si. Samo maš pač določene težave v življenju.
Anonimno 2436, 14.10.2021 ob 15:21
Pa dej mej neki samospoštovanja do sebe. Sej si nam pokazal, da si ga mečeš na roko, ko gledaš slike naključnih protestnic, ker druge izbere ravno nimaš.
Razumem, da te je sram teh tvojih gnusnih dejanja, ampak vseeno. Nisi pacient, samo nekoliko si iztiril na svoji življenski poti. Vseeno se maš lahko rad. Ne se tako sovražit. Tudi noben ponesrečen eksperiment nisi.
Fejst poba si. Samo maš pač določene težave v življenju.
No vidiš, spet sodiš ljudi po sebi….
dongseong-aehyeom-oseong aniseu, 14.10.2021 ob 15:44
No dejta golobcka se poparckat no… Vidta da znata skupi stopit. Sta mocnejsa. Prav usojena sta si. Prav cutim to energijo. En trd drug pa moker.
Tovariš in tovarišica.
Jp kruto. V jajotovem anusu je ti pa vlažno , smrdljivo in osamljeno. V tolažbo nagradno vprašanje: v kateri slovenski stranki je največ komunistov? Bivših, sedanjih, zagrizenih, prebarvanih?
Nagr
Replika541, 14.10.2021 ob 16:04
Jp kruto. V jajotovem anusu je ti pa vlažno , smrdljivo in osamljeno. V tolažbo nagradno vprašanje: v kateri slovenski stranki je največ komunistov? Bivših, sedanjih, zagrizenih, prebarvanih?
Nagr
Pa dej mu mir. Napčnega človeka napadaš, ženska napsihirana ?
Pust ti Janeza 2.0 primiru.
Janez, WD me nemara.?
Barbika641, 14.10.2021 ob 18:33
Ha hahahahahahahaha, dobro vas je peljal scat tale IJJ, objavi vam sliko iz leta 12 vi pa zavpijete ta pa ni svežam torej se spomnite da ste tudi tedaj noreli po ulicah in razbijali, njemu tega sploh ni treba omenjati, sami ste omenili…. hahhahahahhahahahhahaahhahahahahaahahah, res ste bedaki
Koga je peljal scat, ko pa vsi vemo, da je poskusil goljufat, pa so ga ujeli, luzerja?
wd40a, 14.10.2021 ob 16:44
Vsi vemo, ampak da nas ma za tolk butaste, je pa mal žaljivo.
Je. Tako kot še marsikaj drugega. Samo… če pogledaš kako se ljudstvo prepira okrog oslove sence (npr teme o cepljenju)… se ne kažemo kot intelektualno superiorna, niti normalna skupina – tako da se niti za čuditi ni.
Forum je zaprt za komentiranje.