Realni biseri naše zagorske šole
Bravo učenci zagorske šole ki jim mamice in babice tko vzklikajo, da so srčni pa borci za svobodo, junaki, ki se borijo za življenje brez mask. Včeraj je bil na tiktoku objavljen dokaz, kak je to prizadevna mladina. Trgovci, kuharji, gostinci, ki vedo več od dohtarju a ne? Mnogi biserčki komaj da sploh pridejo v šolo, če pa so že, se jim itak nič ne da. Včer se je punca, ki dvakrat ponavlja 1. letnik v živo javila med šolsko uro kjer tko nič ne delajo, prfoks ko da ga ni. punca k je bla na fotkah protesta prva v vrsti, ta glavna ko se je treba upirat, ma za knjige ji dol maha. sam to vam povem, to je egoistična mladina, ki jo boli k če se okuži in virus domov prinese babicam in dedkom. Celo zanalašč flaše ližejo in si jih pdoajajo med samo. pravi borci. ponos slovenije.
Upssd, 14.10.2021 ob 11:45
Med njimi najbrz ni pametnih gimnazijcev. Tistih, ki se puntajo maskam je pescica iz neke poklicne sole. Ta pa slovi po ne prav brihtnih glavah.
ti ki nočejo mask nost, to je razred kuharjev in tehnikov. Ampak po drugih razredih se tut posamezni učenci upirajo. Najbolj zanimiv je to, da so to tisti, ki se zelo slabo učijo in ki prihjajajo iz neurejenih okolij, taki ki bluzijo in jim ni do tega, da bi nekaj naredili iz sebe. Sam jaz, jaz, jaz in potem dolgo nič okoli …
To predalčkanje ljudi, je popolnoma brez osnove. Največji anticepilci so orto desničarji in verniki. Izobrazba tukaj ne igra glavne vloge,je še en kup drugih zadev, ki oblikujejo mnenje posameznika.Tisti, ki izvajate tak pogrom nad anticepilci, se raje vprašajte, kaj je ozadje covida? Ali so kakšne povezave z ekstremnimi podražitvami hrane, naftnih derivatov, izstopom Anglije iz eu….. Par ljudi vrti svet, in so vpleteni v covid 19, migrantsko krizo, krizo 2008,vojne na bližnjem vzhodu. Ne to vas sploh ne zanima, ker ste preveč neumni, da bi videli širšo sliko. V kratkem vladajo nam antikristi in masoni!
Plavi, 14.10.2021 ob 12:44
To predalčkanje ljudi, je popolnoma brez osnove. Največji anticepilci so orto desničarji in verniki. Izobrazba tukaj ne igra glavne vloge,je še en kup drugih zadev, ki oblikujejo mnenje posameznika.Tisti, ki izvajate tak pogrom nad anticepilci, se raje vprašajte, kaj je ozadje covida? Ali so kakšne povezave z ekstremnimi podražitvami hrane, naftnih derivatov, izstopom Anglije iz eu….. Par ljudi vrti svet, in so vpleteni v covid 19, migrantsko krizo, krizo 2008,vojne na bližnjem vzhodu. Ne to vas sploh ne zanima, ker ste preveč neumni, da bi videli širšo sliko. V kratkem vladajo nam antikristi in masoni!
stric, a vi mislite, da moje sošolce zanima migranstka kriza in čirule čarule iz ozadja?? zanima jih kje bodo čike nažicali, pa kake pizdarije bodo delali, pa kaj narest, da jim bo ves facebook vzklikal, pa mediji o njih pisal, ker pol so najjači. to je vse. drgač bodo pa pr tastarih tja do 50 leta dokler jih ne bodo tuk izžel da od njih ne bodo mel več koristi. taki so danes mladi, egoizem, kaki heroji?
Lana491, 14.10.2021 ob 11:28
Bravo učenci zagorske šole ki jim mamice in babice tko vzklikajo, da so srčni pa borci za svobodo, junaki, ki se borijo za življenje brez mask. Včeraj je bil na tiktoku objavljen dokaz, kak je to prizadevna mladina. Trgovci, kuharji, gostinci, ki vedo več od dohtarju a ne? Mnogi biserčki komaj da sploh pridejo v šolo, če pa so že, se jim itak nič ne da. Včer se je punca, ki dvakrat ponavlja 1. letnik v živo javila med šolsko uro kjer tko nič ne delajo, prfoks ko da ga ni. punca k je bla na fotkah protesta prva v vrsti, ta glavna ko se je treba upirat, ma za knjige ji dol maha. sam to vam povem, to je egoistična mladina, ki jo boli k če se okuži in virus domov prinese babicam in dedkom. Celo zanalašč flaše ližejo in si jih pdoajajo med samo. pravi borci. ponos slovenije.
Veliko raje imam takšne preproste in iskrene mladostnike, kot tistega SDS polizanca iz ljubljanske gimnazje, ki se v času korone ves čas po TV slini in igra “pridnega fantka” in govori neumnosti” v imenu vseh dijakov”. Zelo neousno, hinavsko in nerealno pocukrano.
Zasavci so pa že od nekdaj znani, da se znajo boriti za svoje pravice in se ne pustijo j…… – zgledujte se po njih!
Jaz pravim – bravo zagorski dijaki, deluje jim zdrava kmečka pamet, kar je marsikateremu gimnazjicu primankuje!
Btw – oba moja otroka sta gimnazijca različnih LJ gimnaziji in vem o čem govorim.
Forum je zaprt za komentiranje.