Drhal je spet zaustavljala promet v Ljubljani!
dovolj jih imam, 13.10.2021 ob 19:44
Poln kufer jih imam! Potem pa jokcajo, da policija uporabi solzivec, pa vodni top! Še več vodnih topov bi bilo treba.
Temu se reče protest. Tako kot oni hočejo nad nami diktaturo mi hočemo svobodno demokratsko državo. Ljudje smo tisti, ki prinašamo denar v državno blagajno in zaradi nas država stoji. Razen če ti je po godu severna Koreja in njihova diktatura, da tudi prdniti ne smeš.
Darwin467, 13.10.2021 ob 19:47
Drhal ste vi ,ki tako mislite, da so tisti, ki jim je mar za svobodo ljudi drhal.
Kakšna svoboda! Tepci protestirajo proti ukrepom, da se virusa ne bomo znebili in bomo imeli spet vse zaprto. Ali pa so Janševi, on ima rad vse zaprto.
Pa ne protestirajo proti vladi, ampak delajo zgago na cestah, ustavljajo promet, da navadni ljudje ne morejo domov, prevračajo smetnjake, da bo treba pucat za njimi!
dovolj jih imam, 13.10.2021 ob 20:00
Kakšna svoboda! Tepci protestirajo proti ukrepom, da se virusa ne bomo znebili in bomo imeli spet vse zaprto. Ali pa so Janševi, on ima rad vse zaprto.
Pa ne protestirajo proti vladi, ampak delajo zgago na cestah, ustavljajo promet, da navadni ljudje ne morejo domov, prevračajo smetnjake, da bo treba pucat za njimi!
Virus bo tok cajt prisoten neviden dokler bo vladna srenja to hotela. potem pa tudi če bodo noži padali z neba bo vse odprto in frej če bodo tako hoteli.
Kante za smeti, hm n vem sj komunala skrbi za lublano da je kao čista ne vsi lublančani. briga lublančane al pa kerga druzga, kdo bo pucal sj je plačan da se počedi. Pa dokler so samo kante bodte vesel kurc je če blok začne goreti pa da se začne nasilje tega se bojte rajš. Ker če se ne bo nehalo če bo par manijakov ki se futrajo s kešam še naprej nabijalo svojo sceno bo verjetno se kaj hujšega začel.
Darwin467, 13.10.2021 ob 20:59
Virus bo tok cajt prisoten neviden dokler bo vladna srenja to hotela. potem pa tudi če bodo noži padali z neba bo vse odprto in frej če bodo tako hoteli.
Kante za smeti, hm n vem sj komunala skrbi za lublano da je kao čista ne vsi lublančani. briga lublančane al pa kerga druzga, kdo bo pucal sj je plačan da se počedi. Pa dokler so samo kante bodte vesel kurc je če blok začne goreti pa da se začne nasilje tega se bojte rajš. Ker če se ne bo nehalo če bo par manijakov ki se futrajo s kešam še naprej nabijalo svojo sceno bo verjetno se kaj hujšega začel.
A ker ti vlada ni všeč, moraš razbijati po Ljubljani, zaustavljati promet in ti bi celo še požigal bloke navadnim ljudem? Upam, da bo policija odslej bolj stroga do podivjanih razbijačev!
Mene pa samo nekaj zanima, za kakšno svobodo se borijo- saj imamo vso svobodo, gremo kamor hočemo, ok, tisti pildek pa kodo je treba pokazat, to je pa tudi vse, če pa tega ne narediš, si pa svobodo vzameš sam. Sej v parku pa še brez tega lahko na svobodi sediš.
Če gre za svobodno izbiro- jo imamo, ok, če si P, zbolel nisi po lastni izbiri, T ali C je svobodna izbira, če nočeš nič od tega, je spet svobodna izbira.
Hudimana, za kako svobodo se borijo. To, da pa glavno križišče zaprejo in tako onemogočijo glavno pot do bolnišnic- ekola, te bi pa jaz vse pohvatala, pa sedet dala. Pa bi imeli spet svobodno voljo, ali protestiraš nekje kot človek, pa si svoboden, ali pa protestiraš kot ta drhal, pa greš malo čičat.
Povsod je sama svobodna izbira.
dovolj jih imam, 13.10.2021 ob 21:03
A ker ti vlada ni všeč, moraš razbijati po Ljubljani, zaustavljati promet in ti bi celo še požigal bloke navadnim ljudem? Upam, da bo policija odslej bolj stroga do podivjanih razbijačev!
Všeč, všeč, všeč, kaj ma meni biti vlada sploh VŠEČ? Kaj je to lepotno tekmovanje?
Vlada ni drugega kot skupina ki drži skupaj in ima pod svojim poveljem idiote, ki jo poslušajo v vsem mogočem. Pod temi idioti pa je še mnogo drugih idiotov. No in ko pridejo s svojim idiotizmom do mene, moje družine,ljudi, ki jih cenim,jih imam rad in do dežele v kateri živim in postanejo krvoločen parazit, je to potrebno odstraniti. Če ne gre zlepa pa mora it zgrda.
svobodna izbira, 13.10.2021 ob 21:12
Mene pa samo nekaj zanima, za kakšno svobodo se borijo- saj imamo vso svobodo, gremo kamor hočemo, ok, tisti pildek pa kodo je treba pokazat, to je pa tudi vse, če pa tega ne narediš, si pa svobodo vzameš sam. Sej v parku pa še brez tega lahko na svobodi sediš.
Če gre za svobodno izbiro- jo imamo, ok, če si P, zbolel nisi po lastni izbiri, T ali C je svobodna izbira, če nočeš nič od tega, je spet svobodna izbira.
Hudimana, za kako svobodo se borijo. To, da pa glavno križišče zaprejo in tako onemogočijo glavno pot do bolnišnic- ekola, te bi pa jaz vse pohvatala, pa sedet dala. Pa bi imeli spet svobodno voljo, ali protestiraš nekje kot človek, pa si svoboden, ali pa protestiraš kot ta drhal, pa greš malo čičat.
Povsod je sama svobodna izbira.
No ti provociraš s tistim pildkom. Ko takle bruhaš, se spomnem na kak psiho film in grozljivko kjer bi te nekdo zaprl v en kevder in te imel za trpinčenje. Ker tako ali tako ti svoboda ni nič oziroma je sploh ne prepoznaš. Tako da v tistem kevdru ti ne bi nič mankalo.
Desperadodajka, 13.10.2021 ob 21:43
A se bo Hojs naslednje leto kot nacisti v Nurembergu zagovarjal, da je samo opravljal svoj posel?
Ne bomo pozabili, kdo nas je s solzivcem škropil in zaplinjal. Tudi imamo zabeležene vse trole, ki so srali, kar so, ker so mislili, da bo Janša večen. Kako bodo v strahu čez pol leta vsi utihnili.
Vi ste res omejeni. Ne verjamem sicer v Boga, ampak vi, ki konstantno pišete o nacizmu, si zaslužite iti v pekel.
S tem samo pomilujete to, kar se je dogajalo med drugo svetovno vojno, če vam še ni padlo na pamet.
Forum je zaprt za komentiranje.