Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek G. Počivalšek in plonk ceglc z navodili za ravnjanje ob hišni preiskavi

G. Počivalšek in plonk ceglc z navodili za ravnjanje ob hišni preiskavi

https://www.24ur.com/novice/slovenija/politicni-pritiski-na-policijo-pred-poslance-bodo-stopile-prve-price.html

komentarji pod člankom so res fenomenalni 🙂

Npr. citirano:  “Butast kot je, mu niti plonk listek ne pomaga”.

Nič hudega mu ne bo, ti kurci so iz teflona, se jih nič ne prime.

Kaj bi pa lahko pisali na takem listku ? Iz muhe delate slona.

Odgovor na objavo uporabnika
Manyya, 13.10.2021 ob 18:22

Kaj bi pa lahko pisali na takem listku ? Iz muhe delate slona.

marsikaj… recimo: zakleni telefon…

Tako izgleda v ZDA.
Your rights

You have the right to remain silent. For example, you do not have to answer any questions about where you are going, where you are traveling from, what you are doing, or where you live. If you wish to exercise your right to remain silent, say so out loud. (In some states, you may be required to provide your name if asked to identify yourself, and an officer may arrest you for refusing to do so.)
    You do not have to consent to a search of yourself or your belongings, but police may pat down your clothing if they suspect a weapon. Note that refusing consent may not stop the officer from carrying out the search against your will, but making a timely objection before or during the search can help preserve your rights in any later legal proceeding.
    If you are arrested by police, you have the right to a government-appointed lawyer if you cannot afford one.
    You do not have to answer questions about where you were born, whether you are a U.S. citizen, or how you entered the country. (Separate rules apply at international borders and airports as well as for individuals on certain nonimmigrant visas, including tourists and business travelers. For more specific guidance about how to deal with immigration-related questions, see our immigrants’ rights section.)

Tudi v Sloveniji imamo pravice.

wd40a, 13.10.2021 ob 18:26

marsikaj… recimo: zakleni telefon…

Grozno. A zato rabi listek? A telefona ne sme zaklenit?

Problem samo v Sloveniji, 13.10.2021 ob 19:54

Tako izgleda v ZDA.
Your rights

You have the right to remain silent. For example, you do not have to answer any questions about where you are going, where you are traveling from, what you are doing, or where you live. If you wish to exercise your right to remain silent, say so out loud. (In some states, you may be required to provide your name if asked to identify yourself, and an officer may arrest you for refusing to do so.)
    You do not have to consent to a search of yourself or your belongings, but police may pat down your clothing if they suspect a weapon. Note that refusing consent may not stop the officer from carrying out the search against your will, but making a timely objection before or during the search can help preserve your rights in any later legal proceeding.
    If you are arrested by police, you have the right to a government-appointed lawyer if you cannot afford one.
    You do not have to answer questions about where you were born, whether you are a U.S. citizen, or how you entered the country. (Separate rules apply at international borders and airports as well as for individuals on certain nonimmigrant visas, including tourists and business travelers. For more specific guidance about how to deal with immigration-related questions, see our immigrants’ rights section.)

Tudi v Sloveniji imamo pravice.

Ne nimamo. V Sloveniji imamo privilegije, te pa se lahko odvzame. Poglej okrog.

wd40a, 13.10.2021 ob 20:02

Ne nimamo. V Sloveniji imamo privilegije, te pa se lahko odvzame. Poglej okrog.

Koliko členov ustave ti citiram, govedo neizobraženo?

vidi se mu že po pol debilni faci, po dikciji, po pogledu…

stran s takim drekom.

looneytones, 13.10.2021 ob 17:05

https://www.24ur.com/novice/slovenija/politicni-pritiski-na-policijo-pred-poslance-bodo-stopile-prve-price.html

komentarji pod člankom so res fenomenalni 🙂

Npr. citirano:  “Butast kot je, mu niti plonk listek ne pomaga”.

Sem šla res prav brat komentarje, do solz sem se nasmejala ????? noro kaki butalci … Članka nisem sploh brala, komentarji skoraj vsi zmagovalni ?

Ne pomaga praviloma zaklepanje.

Počivalšek je master trol – z listkom je trolal tako preiskovalce kot novinarje.

Problem samo v Sloveniji, 13.10.2021 ob 20:14

Koliko členov ustave ti citiram, govedo neizobraženo?

citiraš zaradi mene lahko tudi svojo staro mamo. Samo številka si, poglej emšo. To je to.

Zdaj mora policija najti samo še dodaten listek – geslo od telefona.

Namig: poglejte post listke okrog monitorja 😀

Resnica888, 13.10.2021 ob 21:21

Sem šla res prav brat komentarje, do solz sem se nasmejala ????? noro kaki butalci … Članka nisem sploh brala, komentarji skoraj vsi zmagovalni ?

Daj, Replika odjebi iz te teme. Si tako zabita da se vedno znova izdaš.

Piše “Pokliči odvetnika” in odvetnikova telefonska številka.

wd40a, 14.10.2021 ob 06:36

citiraš zaradi mene lahko tudi svojo staro mamo. Samo številka si, poglej emšo. To je to.

Kako ste vi dobri ej ?

“KAJ??? V OČEH DRŽAVE SEM SAMO ŠTEVLIKA??? KAJ????? VLADA NE BO JOKALA ZA MANO, KO UMREM????? NEZASLIŠANO!!!”

?

skljgklsdfjl, 14.10.2021 ob 11:39

Piše “Pokliči odvetnika” in odvetnikova telefonska številka.

No če bi bil Hojs, bi zagotovo pisalo, ob 11.00 pokliči mamo in ji daj napotke, kako na bankomatu preverit stanje TRR. 🙂

excell159, 14.10.2021 ob 07:00

Zdaj mora policija najti samo še dodaten listek – geslo od telefona.

Namig: poglejte post listke okrog monitorja 😀

Moja stara mama ti ne spremeni dejstva, da si govedo neizobraženo, ki pa pade na vsako foro levičarskih medijev.

Obračaj kakor želiš, vsak ima pravico do odvetnika.

Edino ti pa POP TV tega ne razumete.

Vse bi bilo v redu, če Zdravko ne bi zgubil listka na katerem je pisalo: skrij listek z navodili.

Problem samo v Sloveniji, 14.10.2021 ob 19:13

Moja stara mama ti ne spremeni dejstva, da si govedo neizobraženo, ki pa pade na vsako foro levičarskih medijev.

Obračaj kakor želiš, vsak ima pravico do odvetnika.

Edino ti pa POP TV tega ne razumete.

Nikjer nisem napisal da nima pravice do odvetnika, a da se pri vsej situaciji vsaj malo ne nasmeješ moraš biti pa konkretno zategnjen. 🙂

-misst-, 14.10.2021 ob 19:39

Vse bi bilo v redu, če Zdravko ne bi zgubil listka na katerem je pisalo: skrij listek z navodili.

na njem je pisalo, naj ga poje, pa ga je zj…lo, ker ni našel nutelle…

wd40a, 14.10.2021 ob 19:49

na njem je pisalo, naj ga poje, pa ga je zj…lo, ker ni našel nutelle…

🙂 🙂 Prej sendviča s prleeečko tunko, da bi ga not ftaknil  🙂

Butarca, 14.10.2021 ob 09:16

Daj, Replika odjebi iz te teme. Si tako zabita da se vedno znova izdaš.

Za butaro:

ne vem kdo je replika. Jih je veliko tu gor, poznam pa jih ne. Se ne ukvarjam s takimi rečmi podtikanji. Jaz samo vem da sem se pošteno nasmejala komentarjem pod člankom.

1 mg prednisone daily pharmacy cost of prednisone prednisone in mexico
https://prednisonet.online prednisone 10mg cost
drug prices prednisone prednisone 5084 60 mg prednisone daily

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close