Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 496€ prispevkov mam

496€ prispevkov mam

Dajte si gor Yuri Bezmenov predavanje, tisto z 3 milijoni ogledov, pa si dajte na 21 minuto, samo kot dokaz, da so takšni prispevki (80% prigaranega pridelka) res čisti komunizem.

Pol boste mogoče malo odprli oči do komunistov, ki imajo zdaj neko čudno obdobje. Komunist Janša se pretvarja, da je desničar in nostalgik po avstro-ogrski, da radikalizira levico. Komunist nečakec Šarec je zgubljen malo. Tuji agent Boštjan Koritnik igra nekega super avtoritativca. To je vse neka čudna komuna.

Nehaj. Mi. Krast. Bognedaj da bi ljudje lahko pridelovali denar, ne ne v marksizmu pa res ne. Ste komunisti, glede na svoje duševno stanje že pomislili, da imaste nekaj biološko v sebi, kar vas dela takšne? Vzamite tinkturo pravega pelina, pozdravite svoj samonamišljen žrtveni kompleks in jezo in mi nehajte gušit.

Jaz imam mesečno 425 EUR prispevkov in 195 EUR akontacije davkov in te še kako dobro razumem. Samo, da bom zdrav, samo  da bo zdravje si govorim, da bom lahko delal, ko že n-tič gledam na bančni račun, ali so mi že plačali.

Ja gremo se politično organizirat ane. Kot nekoč ti komunjeri.

Seveda je absurdno da se na domačih tleh organiziramo proti tuji sili, ker nativni zakon velja in je višji od kakršnegakoli okupatorskega komunskega zakona… Ampak to moramo delat, jegiga zaj. Saj bodo ljudje kmalu ugotovili, kako neumno je.

Enostopenjski davek 10% ali 15%, avtomatsko odvzet od dejavnosti, in lahko umaknemo prispevke in FURS.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close