Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PCT Citypark, Aleya

PCT Citypark, Aleya

Zanima me, če še natančno preverjajo PCT?

Odgovor na objavo uporabnika
pct kar neki, 13.10.2021 ob 09:06

Zanima me, če še natančno preverjajo PCT?

Ne, samo malo pogledajo.

V Aleyi ti kar natancno pogledajo Pct.  Na vseh vhodih !

ali preverjajo z osebnimi dokumenti v ikei?

Naj preverjajo.
Ne rabimo mi njih, oni rabijo nas. Brezveze vse te reklame tiskajo in tlačijo v nabiralnike. To bodo velike izgube. Kar naj pritisnejo na vlado, če se želijo pobrigati zase. Saj se ve, da je PCT protiustaven in protizakonit.

bezeg cveti, 13.10.2021 ob 13:26

Naj preverjajo.
Ne rabimo mi njih, oni rabijo nas. Brezveze vse te reklame tiskajo in tlačijo v nabiralnike. To bodo velike izgube. Kar naj pritisnejo na vlado, če se želijo pobrigati zase. Saj se ve, da je PCT protiustaven in protizakonit.

V Aleji in tudi drugih nakupovalnih centrih je vse polno ljudi. Če misliš, da imajo zaradi preverjanja PCT kaj manj prometa, se motiš. Med odraslimi je cepljenih že dovolj, da PCT večini sploh ni več problem. Ga pač pokažemo in hodimo povsod brez problema.

Ne hodt v citypark. Tm se cigani pa čefurji strelajo in mečejo solzivc.

500 ljudi v trgovskem centru je zanje drobiž! Veliko trgovin v trgovskih centrih ne bo preživelo. Še slabše gre posameznim ne-prehrambenim trgovinam.

Samo rečem da imam in to dokaj samozavestno mi ne pogleda itak nimam

Od “polno ljudi” taki centri ne preživijo. V našem lokalnem se pozna konkreten padec prometa. Prej so šli v ljudje v Spar in še malo pošnofali, zdaj gredo pač v Hofer. Prav prazno je.

Leclerc in Aleja so kar striktni in prav je tako. Bauhas isto.

Cepljenih je slabih 60% odrsalih pa še ene 10% prebolevnikov, pa ste butasti antivakserji v veliki manjšini.

Debili na kubik, 13.10.2021 ob 15:48

Leclerc in Aleja so kar striktni in prav je tako. Bauhas isto.

Cepljenih je slabih 60% odrsalih pa še ene 10% prebolevnikov, pa ste butasti antivakserji v veliki manjšini.

ko boste vi “pametni dojeli, da  ne gre za pct, ampak neustavno kratenje svobode, bo prepozno… ker zdaj je pct in se bahaš ko ga kažeš… ko si bo nekdo izmislil,da ne smeš ven ker si recimo  ženska – in bo ta omejitev veljala tudi zate… takrat se spomni na te bedarije…  mislim resnoo…

takim nesramnežem in tudi vam neumnim bi  ti “privoščila” , da te okuži en cepljeni… pa napišem samo to v narekovajih, ker v resnici nikomur ne želim bolezni, ampak da bi spoznalo svojo neumno betico kaj in kako počneš… na koga bi se potem usajalo.

Bodo nas še lovili, za strankami bodo laufali, bližajo se prazniki, veseli december. Oni pa naj imajo vse prazno. Tako so se sami odločili.

Vse polno ljudi, 13.10.2021 ob 13:31

V Aleji in tudi drugih nakupovalnih centrih je vse polno ljudi. Če misliš, da imajo zaradi preverjanja PCT kaj manj prometa, se motiš. Med odraslimi je cepljenih že dovolj, da PCT večini sploh ni več problem. Ga pač pokažemo in hodimo povsod brez problema.

Polno je zato ker ljudje kažejo stare ali kopirane pct, na vratih redko zatežijo, ljudje si kopirajo potrdila. Saj bodo kmalu prazniki, nobenemu potrošniku se ne splača tole testiranje plačevat. Bodo raje hodili samo v manjše živilske in to je to.

Na vhodu te samo vprasa. Notri pa porazno. Vsi brez mask oz pod usti. Nemarno do kraja. Torej je pct res cista zajebancija. Se osnovnih higienskih ukrepov obiskovaslci ne spostujejo. Nisem cepljena, da ne bo pomote.

Grenivka422, 13.10.2021 ob 16:07

Polno je zato ker ljudje kažejo stare ali kopirane pct, na vratih redko zatežijo, ljudje si kopirajo potrdila. Saj bodo kmalu prazniki, nobenemu potrošniku se ne splača tole testiranje plačevat. Bodo raje hodili samo v manjše živilske in to je to.

Kaj zdaj noriš v tej temi? Če je predpisan PCT naj bo in naj preverjajo. Dosti ljudi izpolnjuje PCT, če ga ti ne in če si v osnovi navajena z goljufijo it skozi življenje pač pojdi. Nekje te že ujame pravica.

ne nori no, 13.10.2021 ob 16:17

Kaj zdaj noriš v tej temi? Če je predpisan PCT naj bo in naj preverjajo. Dosti ljudi izpolnjuje PCT, če ga ti ne in če si v osnovi navajena z goljufijo it skozi življenje pač pojdi. Nekje te že ujame pravica.

a ko bo janša odredil ti odvzeti stanovanje boš tudi reklo, če je predpisal naj pač to naredijo…  takih me vas je najbolj strah – pa ne zaradi bolezni katerekoli, ampak zaradi omejenega razmišljanja v glavi…

samo pazi slučajno,da te kakšen cepljeni  ne okuži s covidom ali katerimkoli drugim virusom, ki te bo položil v posteljo… Toliko o varnosti in zdravju.

take vas jaz vprašam – zakaj niste že poprej v času gripe hodili s cepilnimi listki okoli in jih kazali vsakomur in z maskami na obrazu… ker tudi gripa  je  vsako leto žal pobila tudi nekaj ljudi. Lahko navaden tvoj prehlad ubije kakega imunsko oslabelega…

A veste koliko mi dol visi za PCT…oblečen sem, hrana je v hladilniku, v službi ne sikajo, ker si ne upajo, na kavi tudi ne,  lokalni diler še ve ne kaj je PCT…torej živim kot prej ostalo pa naročilo preko interneta kot prej, ker so nižje cene in hitrejša dostava iz tujine, kot domačih trgovin. Kje sem prikrajšan? Poskusite se ne obremenjavati s temi idioti, ne berite covid novic, ne glejte Tv novic in naenkrat covid izgine.

Tvoje mnenje me ne zanima, ker vem da nas je veliko takih, ki nam je mar resnica. In zakaj bi bila torej resnica norenje? Jaz s kopiranimi pct nisem šla nikamor, glede da rada grem z goljufijo skozi življenje, se mi pa res smiliš da si tako zagrižen, da ne dojameš, da je to kar delajo z nami, goljufija. Jaz pošteno delam in imam svoj dom pošteno kupljen. Moji so pošteno vzgajani, jaz tudi, a tole s pct je ogrožanje gospodarstva in ustrahovanje in prisiljevanje ljudi. Verjetno si cepljen in si morda dojel resnico, pa se ježiš na ostale, ki nam je mar za naše zdravje.

Grenivka422, 13.10.2021 ob 17:21

Tvoje mnenje me ne zanima, ker vem da nas je veliko takih, ki nam je mar resnica. In zakaj bi bila torej resnica norenje? Jaz s kopiranimi pct nisem šla nikamor, glede da rada grem z goljufijo skozi življenje, se mi pa res smiliš da si tako zagrižen, da ne dojameš, da je to kar delajo z nami, goljufija. Jaz pošteno delam in imam svoj dom pošteno kupljen. Moji so pošteno vzgajani, jaz tudi, a tole s pct je ogrožanje gospodarstva in ustrahovanje in prisiljevanje ljudi. Verjetno si cepljen in si morda dojel resnico, pa se ježiš na ostale, ki nam je mar za naše zdravje.

Za: ne nori no

Nikjer, Piše na čelu ?

Prav ga preverjajo PCT.    Ne maram, da mi anticepilci delajo guzvo v nakupovalnem srediscu in vsepovsod drugje.

Dillara, 13.10.2021 ob 17:54

Prav ga preverjajo PCT.    Ne maram, da mi anticepilci delajo guzvo v nakupovalnem srediscu in vsepovsod drugje.

Koliko ti plačajo za te poste?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close