Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A sta komu dejansko kul Branko Đurić pa Tanja?

A sta komu dejansko kul Branko Đurić pa Tanja?

Samo vprašam? Meni sta Branko Đurić – Đubro in Tanja Ribič totalno mimo, ko se medijsko poriva naprej njuno po moje ne ravno vrhunsko talentirano igralko hečerko Đurić Ribič, je pa sploh scena sfaljena.

Meni sta zakon. S hčerko vred.

Kje pa ju ti kar naprej videvaš?

Hčerke ne poznam..

Onadva sta mi bila pa ok Kajmak in marmelada. Pa ona mi je bila tudi ok v Naši mali kliniki (verjetno jo še kar naprej vrtijo, apmak je že več let ne gledam, ampak takrat mi je bilo pa zanimivo).

Pa mislim, da je njegov film Petelinji zajtrk? Tudi ta mi je ok.

Kje drugje pa ju ne zasledim? Pa izhajam iz istega kraja kot Tanja Ribič.

Tanja bi si lahko nasla moskega, ki je nase gore list.

Ona dva kar v redu,  Zala pa brez vsakega talenta, antipaticna.

Nista mi ok, onadva bi se lastno mater prodala za denar. Taki ljudje meni niso vsec.

Teater paradižnik, NMK, Ta dva sta legendi. Pa če sta komu všeč ali pa ne.

Pocas jih je dost, kamor na spletu pogledas so /sta.

Pa ti bedasti otroski izpadi zdaj v epidemiji. Daj mir, pa delaj kar ces. Ampak ne, eni objavijo vsako bedarijo. Kao dosezek ….

Odgovor na objavo uporabnika
kje pa ju ti, 13.10.2021 ob 08:54

Kje pa ju ti kar naprej videvaš?

Hčerke ne poznam..

Onadva sta mi bila pa ok Kajmak in marmelada. Pa ona mi je bila tudi ok v Naši mali kliniki (verjetno jo še kar naprej vrtijo, apmak je že več let ne gledam, ampak takrat mi je bilo pa zanimivo).

Pa mislim, da je njegov film Petelinji zajtrk? Tudi ta mi je ok.

Kje drugje pa ju ne zasledim? Pa izhajam iz istega kraja kot Tanja Ribič.

Zajtrk je od Marka Naberšnika. Najbrž misliš Traktor, ljubezen in rock’n’roll, tudi po Lainščku, tega pa je režiral Branko.

Meni sta faci, ker sta taka “self-made” človeka. Nič jima ni bilo v življenju podarjeno. Za Tanjo vem, da so jo še na akademiji “sošolke” postrani gledale, ker ni bila Ljubljančanka, pa luštna je bila in talentirana. Deklica iz Trbovelj, ki ni tja prišla po družinskih vezah in “podedovanem” igralskem talentu. Isto Djuro. Vse si je moral v življenju priboriti sam, sploh potem, ko je bila vojna.  Mislim, da sta onadva gradila na zdravih temeljih odnos in kariero. Se pa po tej ta starejši hčerki vidi, da pa njej ni nič jasno, kako sta njena starša postala to, kar staoz. da je ona drugačna, z drugačnimi izhodišči v življenju. Nima tako realnega pogleda na svet kot onadva. Mogoče je za ta “večvrednostni kompleks” kriv vpliv Ljubljane.

Meni sta v redu.

Tanja je taka lepotica, pa se je odločila za Bosanca in še tako grd je povrhu. Ampak s svojo grdostjo je kar simpatičen in se sploh ne opazi, da je grd.

Všeč sta mi tudi zato, ker sta si v teh časih upala povedati na glas svoje mnenje.

tko je pač, ko starši mislijo, da otroci nekaj znajo, ko jih forsirajo s svojimi neizpolnjenimi mladostnimi željami.

Tanja bi se bila za ponucat. Dzuro je pa ze malcek dosadn. Kateri koli kanal vklopim je on na njemu.

meni sta faci, 13.10.2021 ob 10:51

Meni sta faci, ker sta taka “self-made” človeka. Nič jima ni bilo v življenju podarjeno. Za Tanjo vem, da so jo še na akademiji “sošolke” postrani gledale, ker ni bila Ljubljančanka, pa luštna je bila in talentirana. Deklica iz Trbovelj, ki ni tja prišla po družinskih vezah in “podedovanem” igralskem talentu. Isto Djuro. Vse si je moral v življenju priboriti sam, sploh potem, ko je bila vojna.  Mislim, da sta onadva gradila na zdravih temeljih odnos in kariero. Se pa po tej ta starejši hčerki vidi, da pa njej ni nič jasno, kako sta njena starša postala to, kar staoz. da je ona drugačna, z drugačnimi izhodišči v življenju. Nima tako realnega pogleda na svet kot onadva. Mogoče je za ta “večvrednostni kompleks” kriv vpliv Ljubljane.

Nic nista self made, dalec od tega.

Ta borba v zivljenju je pa iz njiju naredila ravno opozit tega, kar ti opisujes, onadva sta ves cas wanna-be elita in wanna-be bogatasa, za denar in slavo bi naredila vse, ocitno pilna kompleksov nekdanje nepimembnosti…

Leta nazaj, ko je bila Zala se mala, par let, smo se srecali pri dezurnem zdravniku,pac otroci bolni.

Midva s tamalim notri pri sestri, ko uleti Tanja z otrokom v narocju, se v smucarskem skafandru, za njo caplja Đuro, da je mala na smucanju zbolrla, da jo boli uho, da mora nujno do zdravnika, zunaj pa itak polna cakalnica bolnih otrok. Iz ordinacije pride ven druzina, Tanja navali noter, sem jo samo prijela za rokav in rekla, da sem zdaj jaz na vrsti, da je moj otrok tudi bolan in da cakalnica je pa zunaj, naj se postavi v vrsto! Je nekaj hotela sikat, Đuro se je kao opraviceval, midva sva sla v ordinacijo, kaj so se pa tam s sestro zmenili, ne vem, me ni zanimalo…

Toliko o finem karakterju.

super sta, 13.10.2021 ob 10:55

Meni sta v redu.

Tanja je taka lepotica, pa se je odločila za Bosanca in še tako grd je povrhu. Ampak s svojo grdostjo je kar simpatičen in se sploh ne opazi, da je grd.

Všeč sta mi tudi zato, ker sta si v teh časih upala povedati na glas svoje mnenje.

En, po spominu, 19-letni “mulc” je par dni nazaj razlozil razliko med mnenjem in dejstvi. Tudi tebi bi koristilo razumet to razliko … se mi pa ne da iskat posnetka … tudi verjetno ne bi dost koristlo …

Meni so kul vsi trije. Igralec mi je on odličen (Nikogaršnja zemlja), režiser malo manj (oz. so mi všeč njegovi filmi, serije pa ne), ima smisel za humor, je tudi glasbenik, tako da je res vsestranski človek, igralka se mi ona tudi zdi dobra, simpatična mi sicer ni, ampka igrat pa zna, hči mi je pa simpatična, malo se sicer šlepa na starše, ampak deluje kot kreativna duša, tako da iz nje še nekaj bo po mojem mnenju, mi je tudi bolj všeč od npr. Ule Furlan

Nista mi simpatična. Tanja je včasih dobro izgledala, sedaj si ni več podobna. Djuro pa kot Djuro. Hči sem parkrat videla. Za moje pojme nima talenta (vsaj za igro in petje ne). Mogoče se je sedaj kam drugam preusmerila in ji gre  boljše.

Meni se zdita vredu in posrečena, tudi starejša hčerka mi je všeč, mlajša malo manj. Po televiziji ju pa nisem videl že dolgo časa, razen v ponovitvah starejših nadaljevank/filmov. Pa ne gledam samo enega programa, tako da ne vem kje se vam nekaterim prikazujeta, razen po facebooku. Definitivno imamo na naši sceni pare, ki so precej bolj nadležni in posiljeni od njiju dveh in zadnje čase res skačejo skoraj iz vsake reklame vsepovsod.

Zelo so vsi trije antipatični, vsiljivi in naduvani, sploh tiste fotografije z Bradom Pittom in Angeline. Đuro je pa nagravžno oduren v vsaki drugi reklami. Preden se je Tanja poročila z njim, sem včasih še rada poslušala njeno evrovizijsko, zdaj ne več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close