Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Policija pred novim protestom, ki ni prijavljen, poziva k…

Policija pred novim protestom, ki ni prijavljen, poziva k…

Kako pa vedo za shod, če pa ni prijavljen? Vohunijo za državljani,kje in kako se bo kdo srečal za pogovor?

Potem pravijo :

Policisti zaradi skrbi za varnost udeležencem svetujejo.bla bla bla

———

Kako za varnost njihovo jih skrbi če pa potem oni so tisti,ki ogrožajo zdravje ljudi s solzivcem, pendreki,vodnim topom????

( https://www.24ur.com/novice/slovenija/policija-pred-novim-protestom-ki-ni-prijavljen-poziva-k-mirnosti-in-strpnosti.html )

Prav veliko ni potrebno vohunit, če se piše po vseh forumih in socialnih medijih.

Odgovor na objavo uporabnika
ztr, 12.10.2021 ob 15:23

Prav veliko ni potrebno vohunit, če se piše po vseh forumih in socialnih medijih.

Vseeno je to vohunjenje.

Dajte no “glumit gljivu”: ne rabiš biti noben Sherlock, navadnemu smrtniku je jasno, ne rabijo bit policaji -saj se javno poziva na socialnih omrežjih, tudi na tem forumu se je v preteklosti že ničkolikokrat.

Vidi se vam, da ste odkopljeni od realnosti. Povsod se vohuni za tabo, dragi Darwin. Vsaj pasivno. Tudi tukaj. Glede na to, kakšne ti in ostali tukaj pišete pa verjetno že kar aktivno.

Ja, za protest vejo, ker spremljajo več ali manj vse spletne platforme.

Izjava glede varnosti je pa dejansko svarilo in ne skrb. Če bodo primorani posečti po prisilnih sredstvih, bo pač trpelo vaše zdravje. Zato si zdravje zavarujte sami in ne provocirajte!

Darwin592, 12.10.2021 ob 15:25

Vseeno je to vohunjenje.

a to, da mi beremo npr. tukaj tvoje javne zapise in sledi, ki jih puščaš za seboj, je vohunjenje ? Gotta be kiddin’

doba socialnih omrežij in ne jogurt lonček telefončkov, 12.10.2021 ob 15:30

a to, da mi beremo npr. tukaj tvoje javne zapise in sledi, ki jih puščaš za seboj, je vohunjenje ? Gotta be kiddin’

Tudi, če sistematsko to počneš.

Darwin592, 12.10.2021 ob 15:39

Tudi, če sistematsko to počneš.

nimam jaz tega fetiša, sorry.

Jap, 12.10.2021 ob 15:29

Vidi se vam, da ste odkopljeni od realnosti. Povsod se vohuni za tabo, dragi Darwin. Vsaj pasivno. Tudi tukaj. Glede na to, kakšne ti in ostali tukaj pišete pa verjetno že kar aktivno.

Ja, za protest vejo, ker spremljajo več ali manj vse spletne platforme.

Izjava glede varnosti je pa dejansko svarilo in ne skrb. Če bodo primorani posečti po prisilnih sredstvih, bo pač trpelo vaše zdravje. Zato si zdravje zavarujte sami in ne provocirajte!

Ja no, ne razburjajte se, saj vemo kaj se počne in kako.

Ja in dobro ste omenil/a (Izjava glede varnosti je pa dejansko svarilo in ne skrb)

AMPAK, AMPAK zapisali so pa SKRB in to bode v oči.

SVARILO, GROŽNJA je na mestu. Ampak, ko se reče skrb pa je hinavščina gnusna.

Zato pa omenjam gnusobe. Ker gnusoba ni tako velika, če je odkrita. Ko pa se gnusoba dela lepo pa to ni pa je še večja gnusoba in zagotovo je gnusoba to, da se izdaja, da jo skrbi za ljudi med tem ko nima nobene skrbi do njih niti za njih ampak obratno od tega in skrbi le za svoj obstoj. Upam, da sem bil jasen in razumljiv sedaj.

doba socialnih omrežij in ne jogurt lonček telefončkov, 12.10.2021 ob 15:43

nimam jaz tega fetiša, sorry.

Sj tebi nič ne očitam. Pisala sva na splošno.

Celo fašist jajo bere FB.

https://www.facebook.com/groups/871152050506255/permalink/882611092693684/

Naj vas Policaji s pendreki po pameti ! Potem pa namočit kar iz hidrantov in ogranjene pustiti čez noč, zjutraj pa pot vodi mimo igle, premraženi in utrujeni, bnobeden se ne bo kurćil, samo čakali boste da lahko stopite v vrsto.

Ljudje, kot se kaže mnogo njih še vedno ne razume pravne fikcije in njenih entitet.

Policija-pravni organ je prav tako REGISTRIRANA DEJAVNOST, kar kaže, da je dejavnost, katere bistvo delovanja je ustvarjanje prihodka, dobička (ni pa tako zapisano, saj so zapisane naloge policije in ne bistvo).

Npr. Privatnik,podjetnik , naj bo to pečar, slikopleskar itd. tudi nima zapisanega bistva, da bo ustvarjal dobiček in služil ampak ima zapisane dejavnosti, ki jih bo izvajal, počel.

V zavesti ljudi, dojemanju pa je drugače. Ljudje dojemajo policijo, kot zaščitnika ljudi. Zato se je pojavila besedna zveza modri angeli.

Vsekakor lahko tudi pomagajo človeku ampak izkazalo pa se je že zdavnaj, da to ni ključno in absolutno ter edino, kar naj bi počeli.

Res je žalostno, da se morajo pošteni ljudje v tem času poganjati za neko hordo neotesanih antimaskerjev in družbenih škodljivcev. Jaz bi vse protestnike strpal v arest.

Tukaj marsikdo marsikaj napiše, vsi pogumni. Ne mi rečt, da policija to resno jemlje. Kar se mene tiče, niso bili najbolj glasni tukaj v življenju na protestih.

dobrota, 12.10.2021 ob 20:54

Res je žalostno, da se morajo pošteni ljudje v tem času poganjati za neko hordo neotesanih antimaskerjev in družbenih škodljivcev. Jaz bi vse protestnike strpal v arest.

Škoda da policisti ne gredo raje k Figovcu na pivo in pustijo bandi, da razfuka to najlepše mesto na svetu, če Ljubljančani nočejo sami teh barab zmetat v tisti kanal pod Tromostovjem.

Pa ne spet protest, dejte nam že enkrat mir … Že dvakrat nismo mogli domov iz službe, vrtca in šole … Jaz se zaradi teh protestnikov počutim kot ujetnik. Dejansko zavidam vam, ki niste iz LJ, ker imate vsaj mir.

gaj julij, 12.10.2021 ob 21:13

Pa ne spet protest, dejte nam že enkrat mir … Že dvakrat nismo mogli domov iz službe, vrtca in šole … Jaz se zaradi teh protestnikov počutim kot ujetnik. Dejansko zavidam vam, ki niste iz LJ, ker imate vsaj mir.

Mnogi se pa počutijo ujetniki in sužnji oblasti, ki je lažna, gnusna in manipulatorska. Prav imajo, da jo tko vidijo, ker je res.

Če vam ni mar za takšne in če ste vi med tistimi, ki so v ujetništvu pa to ne vedo, da so potem kaj naj vam rečem drugega, kot to, da še vi bodite tiho in prenašajte vašo nesvobodo, kot morajo drugi prenašati nesvobodo, ki jim jo vi ne priznate da jo imajo.

Veš kaj,raje si vzemi dopust in pojdi na protest namesto da tukaj jokaš.

Samo vprašaj se koliko časa boš imel sploh še službo?

Ali misliš,da ker si cepljen,da si svoboden?

Jol brate…odpade!

Sami socialci in taki, ki se nimajo kam dati, skačejo po cesti gor in dol in delajo zgago.Potem sta pa krivi država in policisti.

Se popolnoma strinjam, 13.10.2021 ob 05:21

Sami socialci in taki, ki se nimajo kam dati, skačejo po cesti gor in dol in delajo zgago.Potem sta pa krivi država in policisti.

Ej si se pa  fajn uštel,pridi že enkrat na protest no pa se prepričaj,kdo vse protestira.

malo morgen, 13.10.2021 ob 05:32

Ej si se pa  fajn uštel,pridi že enkrat na protest no pa se prepričaj,kdo vse protestira.

Tisti ki res delajo, sigurno ne!!

Marko667, 13.10.2021 ob 06:06

Tisti ki res delajo, sigurno ne!!

Pa tisti, ki imajo vsa malo pameti tudi ne.

Berite greznica jajohojsasta… Upajmo, da bodo miroljubni protesti čedalje bolj množični brez izgredov in nasilja, seveda, dokler ta vlada ne odstopi, saj je ta vlada itak praktično že politično truplo, kot je nazval jajo šarčevo vlado pred letom in pol.

Navsezadnje, če ne bi bilo korone in prepoved zborovanj bi ta vlada itak že pred letom dni riknila.

Kako to, da protesti niso kje ob kaki savi, da bi protestniki množično prijeli marice-kible, vodni top in vse to zmetali v savo, da voda mal opere nesnago?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close