Bi vrnili?
Naročil sem tri priročnike na bon v spletni knjigarni. Najprej so zamujal z dobavo, sem jih spraševal če bo kaj, ker bon so pa unovćili. Danes pa prideta dva paketa z identičnim računom izdana ob isti uri, ista številka računa in prav tako v obeh paketih iste knjige, torej dvojne. ? To se mi še ni zgodilo pri spletnem naročanju, izgleda da so zmešani kot purji drek? Po eni strani bi jim en komplet, ki je višek vrnil, po drugi strani si pa mislim, klinc jih gleda.
Kaj bi vi storili?
Vrni stari.
Vse kar se bo utajilo… Se bo lepo zvezalo okoli vratu in to bos nosil. Bo folka, ki so utajili kamelo. In bo celo kamelo imel okoli vratu in vsi bodo vedeli kaj je naredil.
Vrni. Ko jeebe tri rokovnike… Kilo papirja. Sam naj postnino placajo. Al pa reci ce lahko enega obdrzis ker si bil fer, ne… Reci lahko bi vse tri.
dongseong-aehyeom-oseong aniseu, 12.10.2021 ob 14:43
Vrni stari.
Vse kar se bo utajilo… Se bo lepo zvezalo okoli vratu in to bos nosil. Bo folka, ki so utajili kamelo. In bo celo kamelo imel okoli vratu in vsi bodo vedeli kaj je naredil.
Vrni. Ko jeebe tri rokovnike… Kilo papirja. Sam naj postnino placajo. Al pa reci ce lahko enega obdrzis ker si bil fer, ne… Reci lahko bi vse tri.
-
Morda pa ni slaba ideja, da vprašam če lahko enega obdržim ker je zelo aktualen za širši krog ljudi in ker bom plačal poštnino, da jim pošljem. Ker komot bi bil tiho’ saj ne vedo, da so pomotoma natisnili dva računa in po obeh poslali.
Gost 253, 12.10.2021 ob 14:51
-
Morda pa ni slaba ideja, da vprašam če lahko enega obdržim ker je zelo aktualen za širši krog ljudi in ker bom plačal poštnino, da jim pošljem. Ker komot bi bil tiho’ saj ne vedo, da so pomotoma natisnili dva računa in po obeh poslali.
Slika poštenosti slovencev v enem zapisu :). Saj ne bo noben vedel da sem uzel nekaj kar mi ne pripada :). Če ne vedo, ne velja 🙂
Kar obdrži. Potem pa poglej po tv kaj in benti doma kako vsi kradejo. Ubogi poštenjak 🙂
te bodo našli, 12.10.2021 ob 15:00
Našli te bodo, nič bat. Če ne prej, ob vsakoletnem pregledu zalog. Ker manjkajo vse tri, bodo tri skupaj iskali. Vrni in povej, da ti pripada nagrada za poštenost!
Eh, ne ga srat. Pravijo, da imajo tako gužvo zaradi uporabe bonov, da ne folgajo. Misliš res, da jim je pomembno?
Primer kosilnice, ki se mi je pokvarila in je bila kupljena na mimo vrste. Kar med sprehodom po šparu sem se dogovoril po mailih za vračilo 500 evrov’ nakazano pa bilo v pol ure ?, ker take niso imeli, Kupljeno niso zahtevali nazaj in sem jo pa popravil za 80 evrov, mi je en zrihtal eno enako kompletno kosilnico za 80 eur, pri kateri je nekaj drugega crknilo. Hočem povedat, da veliki imajo v zakupu, da izgubijo nekaj drobiža in se ne obremenjujejo s tem.
Gost 238, 12.10.2021 ob 14:39
Naročil sem tri priročnike na bon v spletni knjigarni. Najprej so zamujal z dobavo, sem jih spraševal če bo kaj, ker bon so pa unovćili. Danes pa prideta dva paketa z identičnim računom izdana ob isti uri, ista številka računa in prav tako v obeh paketih iste knjige, torej dvojne. ? To se mi še ni zgodilo pri spletnem naročanju, izgleda da so zmešani kot purji drek? Po eni strani bi jim en komplet, ki je višek vrnil, po drugi strani si pa mislim, klinc jih gleda.
Kaj bi vi storili?
vrnil, itak.
Danes sem jih prejel, vendar ste pomotoma poslali dvakratno kar sem naročil. Torej dva paketa z enakim računom in enakimi knjigami, plačal sem enega.
Knjige, ki so viška vam lahko vrnem, vprašam pa ali lahko za nagrado obdržim gobarski priročnik in bi ga podaril sinu, ker sem pošten, da vam povem (lahko bi zamolčal
), da ste poslali preveč in bom moral plačat poštnino, ko vam vračam. Eden od dveh enakih prejetih gobarskih priročnikov ima kar malo zdelane platnice (ušesa), medtem ko je drugi zapakiran v foliji.
Tako, sem že poslalmail, zadovoljne monkljače? :-D, 12.10.2021 ob 15:50
Danes sem jih prejel, vendar ste pomotoma poslali dvakratno kar sem naročil. Torej dva paketa z enakim računom in enakimi knjigami, plačal sem enega.
Knjige, ki so viška vam lahko vrnem, vprašam pa ali lahko za nagrado obdržim gobarski priročnik in bi ga podaril sinu, ker sem pošten, da vam povem (lahko bi zamolčal
), da ste poslali preveč in bom moral plačat poštnino, ko vam vračam. Eden od dveh enakih prejetih gobarskih priročnikov ima kar malo zdelane platnice (ušesa), medtem ko je drugi zapakiran v foliji.
Ja itaaaqqq ..:DDDD…sporoc, kaj so ti odreplajal..
xxxxxx pozdravljeni,
Oprostite za vse napake, očitno je ravno pri vas na delu murphyjev zakon – ne zafrknemo velikokrat, ampak ko se to zgodi, je precej možnosti, da se pri eni stranki to zgodi večkrat
. Rada bi se vam zahvalila, da ste nam to javili – res pošteno od vas. Stroškov s poštnino ne boste imeli nobenih, se bo na vašem naslovu oglasil naš kurir in prevzel podvojene knjige. Vas pred tem pokliče in se bosta dogovorila za termin, ki vam bo najbolj ustrezal. Žal vam gobarskega priročnika ne moremo podariti, ker je knjiga od drugega dobavitelja in bi s tem šli kar precej v minus, lahko pa vam priznamo 40% popusta, če bi želeli doplačati. Sporočite.
Lep dan,
Forum je zaprt za komentiranje.