Zabodena 22letnica- delo posesivnega Makedonca z nosečo ženo ?
v kometarjih pišejo, da naj bi poročeni Makedonec z nosečo ženo storil to dejanje, ko je hotel, da postane 22letnica njegova ljubica in zapusti svojega moža. 22letnica pa poročena sicer že.
Makedončata z dvojnim državljanstvom. Madona smo mi radodarna država.
ne razumem, 12.10.2021 ob 14:54
Kaj točno ima dvojno državljanstvo in radodarnost države s tem? Večina psihopatskih dedcev, ki pobijajo ženske se kar lepo rodi na naši zemlji. Mislim ne razumem kaj točno je razlika ali te nekdo makedonskega porekla zaštiha ali nekdo slovenskega. V vsakem primeru si žrtev psihopata.
Jst ucasih razmisljam… Bolje da se me ne uprasa. Res.
Ok… Recmo da pri slovencu se ne mores izognit.
Pri tujcu je pa razlika ta. Ce ga ne bi bilo tu tega ne bi bilo. Se ne bi zgodilo.
Jst bi prav uvedel zakon.. Kakor je nekaj… Tujec kriv. Avtomatsko. Ker ce ga ne bi bilo tu tega nebi bilo.
Ok bi pustil primere ko nebi. Ampak takole… Pretep. Kaksno drugo dejanje. Avtomatska krivda ker ai sploh tu.
Ja no verjetno mu je tata najdu zeno, ki je ne moze smisliti, naredu otroka radi reda (pa se par komadov jih bo nastepu, zeni ki je ne moze smisliti), jap na silo poroka pomraci um marsikomu in hop po nozu. Tam je to redna praksa, pa ne pri makedoncih ampak tistih drugih. Ni lahko cel zivljenje hebat nekoga, ki se ti gnusi, ampak vazno, da je tatici in mamici vsec (pol teh iz zmenjenih porok je itak v sorodu in napol retardirano). Kamena doba in divjaci. Upam da bo 22 letnica ok.
Use so to azijati. Albanci so drugace slovani. Zato vidis kaksno cedno. Svetla modre oci. Ne pa te azijati.
Enkrat sem se pog z enim v delavnici. 100% sem bil da je sipzat. Pac nic slabega ne mislim zanj. Pac mislil sem kosovo al albanija. Je pa iz tadzikistana. Azijati so to ja.
Merimiceeeeeee… Ej sem se prav nasmejal. Retardirano.
Jst se ucasih ko sem z mamo norca delam.
Ko rdeca kapica. Pac spreminjam naglas. Ni prav. Jeb ga.
Leeeeej kake vlke uheee. To je da te bolje cliši.
Leeeeej kake velke okeeee. To je da te bolje vidiiii.
Mama samo gleda. Nije ti dobro sine. Nije.
Al pa sine nemoj grihota…
Zna biti, da je Slovenija država z največjim odstotkom (ekonomskih) migrantov v Evropi. Slovenija je bila že v 19. stoletju multikulti družba, ko je drugod po Evropi šele nastajal nacionalizem. Avstroogrska je bila kot večnacionalna država neke vrste prototipna Jugoslavija. Podobno je tudi propadla.
Forum je zaprt za komentiranje.