Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pct test s palcko

Pct test s palcko

Lepo v nos sem si namazala kokosovo olje in mi je dovolila, da sama s palcko si povrtam po nosu. Tako, da me tam ne sari, ker sem mi hitro kri ulije in imam probleme.

Pocakas 15 min, dobis papir in gres.

Dobro da ni pokazalo presezek mascob na palcki :))

Wow. Bolano. Kr na test si šla kot vsaka normalna oseba. No neki si pač rabila mutit, ker si pač ti, ampak vseeno.

Odgovor na objavo uporabnika
Waw, 12.10.2021 ob 13:29

Wow. Bolano. Kr na test si šla kot vsaka normalna oseba. No neki si pač rabila mutit, ker si pač ti, ampak vseeno.

Ne pisi ce nimas pojma. Na nasem koncu kjer je testiranje, dela ena ekipa kjer vsakemu drugemu se ulije kri iz nosa, ali ima glavobole.

Zato sem jaz prosila ce si lahko sama, ker grem na en pregled in moram imet nos cist, ne krvav. Pa nagnit glave nazaj kot oni hocejo ne smem.

Tako da je razumela in pustila da si sama.

Ja prvic sem sla. Prej mi ni rabilo.

In upam da mi cim manj rabi.

Ostalo se te pa ne tice. ?

Uf, spet Šnelca. Pa jao, kar krvavi hodijo s testov. Pa to imate pa res neke posebne teste.

ojjej no, 12.10.2021 ob 13:55

Uf, spet Šnelca. Pa jao, kar krvavi hodijo s testov. Pa to imate pa res neke posebne teste.

Zato je tu pisala tudi ena, da zaradi krvavitev iz nosu po testiranju, se je mogla cepit.

Pa takrat je nisi upala napadat.?

Sem bila vsaj 70x že testirana, na različnih odvzemnih mestih, tudi na Hrvaškem, pa mi ni niti enkrat pritekla kri. Vcasih nisem čutila nič, včasih je malo požgečkalo, dva ali trikrat malo zapeklo. Drugega nič.

Res pa nisem nežna bilkica, ki zganja halo za vsak kihec.

Šnelca_783, 12.10.2021 ob 15:08

Zato je tu pisala tudi ena, da zaradi krvavitev iz nosu po testiranju, se je mogla cepit.

Pa takrat je nisi upala napadat.?

Veš kaj, si prva, ki je izjavila kaj tako neumnega, da vsak drug krvavi iz nosa po testu. In sploh prvič berem od tebe, da se je komu to zgodilo. Tako, da si unikat.

Pa veš, da na testih nisem nikoli nikogar videla, da bi krvavel iz nosu. Res zanimivo kam ti to hodiš. Ali pa spet lažeš kot je tvoja navada?

Kaj imaš od tega, da lažeš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close