Resnična izpoved prebolevnika, ki je 4x zbolel za Covidom
Kopiram email poznanca, ki se je končno odločil za svoje zdravje in višje dobro
Prvič sem Covid dobil marca 2020. Z družino smo vsi dobili in minilo je brez posebnosti.
Bil sem prepričan, da jaz pa ne rabim cepiva, ki so ga sicer pohvalno tako hitro izdelali, da zagotovijo zdravje in mir splošnega prebivalstva. A na svoji koži sem ugotovil, da je prebolevnost mit. Drugič je bilo veliko huje, bil sem v kisikovi komori. Vedel sem, da če ne zdržim kisikove komore, bom moral na respirator. Počutil sem se kot Roza Luksemburg, ko je prestrašena čakala na podstrešju, da jo najde Kaizer, ko je sama samo želela mir in pravičnost.
Tretjič in četrtič je bilo še huje kot drugič. Zato sem se evo danes šel cepit. Pač, zastonj je. Zakaj nebi šli.
Mogoče je deljenje tega preveč intimno, a prav čutil sem, da smo jaz in moja družina zdaj na dobri strani krščanskega Boga Jehove oziroma Jahveta. 50 let sem bil ateist in zdaj sem se končno ‘vdal’, predal svoj obstoj k višji silo, ponovno posadil svojo drevo življenja. Priporočam vam enako, moji soslovenci. Poslušajmo ljudi naše baže kot je Boštjan Koritnik, želijo nam samo dobro.
Že drugič je bilo hujše in je pristal na kisiku v strahu pred respiratorjem, potem je bilo pa tretjič in četrtič še hujše pa še ni pristal na respiratorju.
Ni kaj, očitno ima tudi virus več težavnostnih stopenj kot kakšna kompleksna video igra in je razlika med kisikom ter respiratorjem kakšnih 5 stopenj obolelosti.
Glede na ti, da je ze 4x prebolel kovid, bo fasal se petic kljub cepljenju.
Ocitno ne razvija protiteles in lahko se 100x cepi, a mu nic ne pomaga. Ni edini tak.
Na drugi strani imamo ljudi, ki nimajo nobenih protiteles, a se ne nalezejo za milega boga ne, a niso cepljeni.
Tako pac je in noben Jansa ali NIJZ tu nic ne moreta.
Toliko izmišljenega kot je pa v tem zapisu….
Nikogar ne zdravijo v kisikovi komori. Edino na respiratorju ali pa z bombo kisika direkt v nosnico. Kisikova komora je za čisto drugo zdravljenje.
Tudi 4x dobiti virus v tako kratkem času ni možno. Razen za bolnike, ki nimajo imunskega sistema. Pa še to je malo verjetno, ker če si na respiratorju, si vsaj teden dni!!!
No, žal znanost ugotavlja, da prebolevnost pred virusom ščiti bolje in dlje kot cepivo (tudi proti mutacijam), tako da tvoj “poznanec” res nima sreče. Če ga prebolevnost ni zaščitila, ki ščiti več kot 90% pred ponovno okužbo, ga tudi cepljenje ne bo, ki pred ponovno okužbo prvih par mesecev ščiti okrog 50%, potem pa vsak mesec manj. Bo najbrž še parkrat fasal. Jaz bi mu svetovala, da na imunskem sistemu dela (redna vadba, zdrava prehrana, odneha kaditi, dodatek D vitamina), saj ima, če njegove navedbe držijo, hudo pomanjkljivo delujoč imunski sistem, takšnim pa, kot vidimo iz izkušenj visoko precepljenih držav, niti cepiva ne pomagajo.
Forum je zaprt za komentiranje.