Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V cem poslati bundo ali cevlje?

V cem poslati bundo ali cevlje?

V cem lahko po posti posljem budno ali cevlje naj bi bila skatla brez raznih napisov ali to ni problem? In kje taksno skatlo dobit? Nisem nikoli poslijala nic mogoce malo budasto vprasanje.

Glede na vreme, dez mislim, zavij zadevo v polivinil ali nekaj nepremocljivega, ker paketi se valjajo vsepovsod in zna prejemnik dobiti cisto premocen paket.

Ja. Daj v neko vrecko za smeti ali kaj podobnega…

Paket pa na posti dobis… Mislim da imajo take velikosti skatle cevljev… Znali bi met tudi vecje…

Daš pač v eno škatlo. Ne rabiš na pošti kupovat, vzemi pač eno škatlo od čevljev ali pa pač eno škatlo.

Lahko pa tudi plastična vrečka, nanjo pa nalepko in to je to.

ne samo v vrecko. Sploh ce je tista za smeti… Moras racunat na to da se lahko strga… Ce je kaksna res mocna ok…

Meni se zdi da vrecka za smeti nebi bila glih prevec primerna ker so tenke za tise trgovinske pa pise na njihovi strani naj vrecke in skatle naj nebi imele napisov raznih trgovin, zdj nevem ce to drzi ali ne.

Ja. Seveda ne samo v vrecko za smeti.

Jaz dam v škatlo od čevljev in jo zavijem v bel papir.

Večkrat naročim v eni nemški trgovini in vedno pošljejo oblačila v vrečki.

Vsako posamezno oblačilo je dano v vrečko in potem vse skupaj v eno večjo vrečko in poslano. Pa nobenih težav. In naredi kar dolgo pot.

Logično pa, da ne daš  v tisto vrečko za sadje, ki se strga že, ko jo malce grdo pogledaš.

V vrecko das samo kot neko zascito pred kaksno tekocino, vlago, prahom, da se ne navlece kaksnega vonja itd… Sej se razumemo? Ne da posiljas v tistem.

Odgovor na objavo uporabnika
Janez928, 11.10.2021 ob 10:03

V vrecko das samo kot neko zascito pred kaksno tekocino, vlago, prahom, da se ne navlece kaksnega vonja itd… Sej se razumemo? Ne da posiljas v tistem.

Milslim, da sem že 2x povsem jasno napisala:

ali pošlješ v škatli

ali pošlješ v vrečki.

In še enkrat: omenjena nemška trgovina, kjer naročam oblačila, ne pošilja v škatli, ampak v vrečki.

Je res tako težko razumeti?

obstajajo posebno močne vrečke ravno za tektil, oblačila-tudi Kitajci pošiljajo v njih marsikaj, pa vse pride nepoškodovano.

Jaz jih kupim tukaj-lahko kupiš tudi manj kot 50 kosov sicer:

https://www.biroteka.si/391-vrecke-za-posiljanje-tekstila

sama bos vedela najbolje. Im out.

Hvala za odgovore

Odgovor na objavo uporabnika
škatla ali vrečka, 11.10.2021 ob 10:11

Milslim, da sem že 2x povsem jasno napisala:

ali pošlješ v škatli

ali pošlješ v vrečki.

In še enkrat: omenjena nemška trgovina, kjer naročam oblačila, ne pošilja v škatli, ampak v vrečki.

Je res tako težko razumeti?

daj pusti tega trola- – to je eden nabijalc klikov, ala Vihani, Polarni, če ni celo isti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close