Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Znaki korone

Znaki korone

A to tudi znak?

Ja. Možno. Je eden izmed znakov pri delti.

Ma daj te prosim nehaj delat paniko. V tem času razsaja več virusov. Večina oboleva zaradi jesenskih viroz, manjšina pa s korono.

Če se pa že tako bojiš se pa testiraj.

Ne delam panike,samo sprasujem.

Pojdi na test, ne. A se pa samotestiraj. Če te skrbi. Je pa lahko znak. Ja pa tudi znak skor vsega ostalega, kar začenja zdaj počasi razsajati. Tako da, če boš ugibal ne boš nikoli uganil.

Tudi pri angini je.

Pri prehladu tudi.

… se testiras …

ja je tudi znak. Sem imela septembra vse tipične znake delte-pa ni bila. Hahahaha.. tok o tem kok je delta še bolj nalezljiva! Sedaj razsaja neka druga viroza, zelo podobna delti le s to razliko, da ni.

??

S tem da je ta viroza precej nalezljiva, poznam nas kar nekaj, ki smo ji podlegli.

Okoli mene ima vsak 10. kovid, pa naj bo cepljen ali ne, v bistvu so v glavnem cepljeni, ampak teh je itak vec, tako da ni nic cudno.

Vsak tretji ima pa navaden prehlad z vsemi simptomi kovida.

Meni se vcasih zdi, da so ti pcr testi kr neki, kolikor Jansa potrebuje pozitivnih, toliko pozitivnih testov nastepa, ko jih mora bit pa manj, jih nastepa manj.

Glede na zadnje leto, jaz nikomur vec nic ne zaupam!

Odgovor na objavo uporabnika
v moji okolici, 09.10.2021 ob 19:03

Okoli mene ima vsak 10. kovid, pa naj bo cepljen ali ne, v bistvu so v glavnem cepljeni, ampak teh je itak vec, tako da ni nic cudno.

Vsak tretji ima pa navaden prehlad z vsemi simptomi kovida.

Meni se vcasih zdi, da so ti pcr testi kr neki, kolikor Jansa potrebuje pozitivnih, toliko pozitivnih testov nastepa, ko jih mora bit pa manj, jih nastepa manj.

Glede na zadnje leto, jaz nikomur vec nic ne zaupam!

število grogov povečevanja vzetega materiala z brisom so baje povečali na 42… že 40, ki je bilo prej da veliko večino lažnih pozitivnih rezultatov… če ne drugače, vsaj tako janša vpliva na cifre, ki mu služijo za toriranje naroda…

še enkrat več trdim,da bi bili edini dokazi ali je nekdo imel stik s korono testi za protitelesa-    no zdaj jih imajo tudi cepljeni… ki vsekakor imajo tudi stik s korono (samo na drugačen način)…

za merodajnost ukrepov bi torej jaz dala testirat ves narod na protitelesa in potem se vidi jasno kako prekuženi smo in hkrati zaščiteni in čau ukrepi in toriranje s cepljenjem.

nkateri cepljeni imajo tudi po dveh odmerkih izjemno malo protiteles, čeprav imajo stranske učinke, ki naj bi kao nakazovali na to,da je cepivo “dobro” prijelo…

še ena laž takozvane stroke…

Odgovor na objavo uporabnika
takoje, 09.10.2021 ob 20:00

število grogov povečevanja vzetega materiala z brisom so baje povečali na 42… že 40, ki je bilo prej da veliko večino lažnih pozitivnih rezultatov… če ne drugače, vsaj tako janša vpliva na cifre, ki mu služijo za toriranje naroda…

še enkrat več trdim,da bi bili edini dokazi ali je nekdo imel stik s korono testi za protitelesa-    no zdaj jih imajo tudi cepljeni… ki vsekakor imajo tudi stik s korono (samo na drugačen način)…

za merodajnost ukrepov bi torej jaz dala testirat ves narod na protitelesa in potem se vidi jasno kako prekuženi smo in hkrati zaščiteni in čau ukrepi in toriranje s cepljenjem.

nkateri cepljeni imajo tudi po dveh odmerkih izjemno malo protiteles, čeprav imajo stranske učinke, ki naj bi kao nakazovali na to,da je cepivo “dobro” prijelo…

še ena laž takozvane stroke…

Testi za protitelesa niso zanesljivi! Povejo praktično nič! Kokrat bo treba to še izpostavit? Ta test šteje samo immunoglobulin G (igG). Povišana raven igG je sicer v krvi prisotna po akutni okužbi ali cepljenju, vendar tudi hitro upade na normalne vrednosti v veliki večini testiranih. Po upadu immunoglobulina pa vlogo zaščite prevzameta limfocita T in B, katera pa prej omeneji test ne zaznava o.z. prešteva.

Seveda, vse je laž če živiš v majhnem, ravnem svetu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close