JLA je bila strankarska vojska
Partizanska “vojska” in JLA sta bili strankarski vojski. Tako kot Waffen SS v nacistični Nemčiji. 99% oficirjev in podoficirjev ŠNA je bilo v komunistični partiji. JLA (ŠNA) nikakor ni bila ljudska – narodna vojska in se je lažno predstavljala. Velika večina vojsk držav po svetu ima naborniški sistem pa vendarle nimajo besede ljudska v svojih nazivih.
Partizanska odlikovanja so bila strankarska odlikovanja. In zato nimajo nobene veljave, kredibilnosti in vrednosti. Če nisi bil član zločinske komunistične partije nisi mogel biti odlikovan z redom narodnega heroja. Praktično vsi “narodni heroji” so bili člani partije, zato se jaz poserjem in poščijem na njihovo izmišljeno “junaštvo”.
Še več, novačili so nove člane partije, če so vrgli oko nate si se jim težko izvil iz krempljev, enako kot če te je vzela v precep udba, pri prvih je bilo treba narediti eno težko sranje da si bil na meji vojnega aresta, po tistem so te pustili pri miru, te je pa pa tistem napadla udba s svojimi sodelavci, pri njih pa je pomagalo narediti sranje v javnosti na način da si vojsko prikazal kot bebavo, recimo jaz sem leta 88 šel sredi srbije na vrtiljak in kazal izvod mladine … Po tistem jih je zanimalo samo še kje imam izvod in od kje mi….
Jla ni bila jugoslovanska, ampak srbska vojska.Pod krinko Yugoslavije, bratstva in enotnosti,in socializma, se je pripravljal teren za veliko Srbijo.Srbija je še danes razdeljena med partizani in četniki, ki so sicer sovražniki, vendar, ko gre za boj z ostalimi narodi bivše skupne države, hitro dobijo skupen jezik, oziroma enake interese.Jla je pokazala svoj pravi obraz ob razpadu Yugoslavije, in v vojnah, ki so sledile.
Jugoslovanska ljudska armada nikoli ni bila srbska vojska, delež Srbov v njej pa je bil izredno majhen. To je bila vojska genocidne komunistične SFRJ ki je delovala proti Srbiji, Srbom in srbskim interesom, zato nikakor ni mogla biti srbska vojska. Jugoslovanski levičarski rdeči fašisti so radi govorili – čim slabša Srbija, tem močnejša Jugoslavija. Po 30 letih lahko vidimo kam jih je pripeljal njihov levi fašizem in šovinizem.
Bošnjački fašisti, 09.10.2021 ob 20:01
Jugoslovanska ljudska armada nikoli ni bila srbska vojska, delež Srbov v njej pa je bil izredno majhen. To je bila vojska genocidne komunistične SFRJ ki je delovala proti Srbiji, Srbom in srbskim interesom, zato nikakor ni mogla biti srbska vojska. Jugoslovanski levičarski rdeči fašisti so radi govorili – čim slabša Srbija, tem močnejša Jugoslavija. Po 30 letih lahko vidimo kam jih je pripeljal njihov levi fašizem in šovinizem.
VEČINA OFICIRJEV JE BILA SRBJANCEV, če ne iz srbije pa iz Bosne in Črne gore, takrat so bili Črnogorci privesek srbjancev.
Ti ziher nisi bil v vojski, ali pa si srbjansko dete, pa zato nabijaš neumnosti.
LAŽEŠ KOT PES TEČE, 09.10.2021 ob 20:52
VEČINA OFICIRJEV JE BILA SRBJANCEV, če ne iz srbije pa iz Bosne in Črne gore, takrat so bili Črnogorci privesek srbjancev.
Ti ziher nisi bil v vojski, ali pa si srbjansko dete, pa zato nabijaš neumnosti.
Delež Srbov v JLA je bil izredno majhen. Za oficirje pa so itak šle zgube s socialnega dna, s poškodbami možganov in narodni izdajalci. To je dejstvo. Povej mi kolikšen je bil delež Srbov v 5. vojaški oblasti (Slovenija in Hrvaška) leta 1991?
Bošnjački fašisti, 09.10.2021 ob 21:05
Delež Srbov v JLA je bil izredno majhen. Za oficirje pa so itak šle zgube s socialnega dna, s poškodbami možganov in narodni izdajalci. To je dejstvo. Povej mi kolikšen je bil delež Srbov v 5. vojaški oblasti (Slovenija in Hrvaška) leta 1991?
V kolikor niso bili Srbi, so bili Črnogorci, ali pa Srbi iz Bosne. Joj razlike drastične, nije govno, nego se pas posro.
Plavi, 09.10.2021 ob 21:13
V kolikor niso bili Srbi, so bili Črnogorci, ali pa Srbi iz Bosne. Joj razlike drastične, nije govno, nego se pas posro.
Črnogorci niso Srbi. :-))))) Črnogorci so mešanica pocrnogoric Albancev, Vlahov, Romov, Turkov, Kurdov in Arabcev.
Če je bilo toliko Srbov iz BiH med oficirji JLA, zakaj potem je Vojska Republike Srbske imela ogromno pomanjkanje poklicnih – profesionalnih oficirjev? Samo 9% oficirjev JLA je bilo v Vojski Republike Srbske.
Bošnjački fašisti, 09.10.2021 ob 21:55
Črnogorci niso Srbi. :-))))) Črnogorci so mešanica pocrnogoric Albancev, Vlahov, Romov, Turkov, Kurdov in Arabcev.
Če je bilo toliko Srbov iz BiH med oficirji JLA, zakaj potem je Vojska Republike Srbske imela ogromno pomanjkanje poklicnih – profesionalnih oficirjev? Samo 9% oficirjev JLA je bilo v Vojski Republike Srbske.
samo malo sem pogledal pa sem našel tole tu so 100% vsi srbi
Pritožniki so bivši oficirji JLA.
Prvi pritožnik, g. Predojevič, slovenski državljan od leta 1992, je rojen leta 1937. Drugi pritožnik, g. Prokopovič, zdaj slovenski državljan, je rojen 1. 1937. Tretji pritožnik, g. Prijovič, je rojen 1. 1938 in je zdaj slovenski državljan. Stalno prebivališče imajo v Ljubljani
Torej statistično gledano 4od 4 pomeni 100%
Zakaj je Vojski Republike Srbske primanjkovalo poklicnih oficirjev? Zato ker so bili JLA oficirji narodni izdajalci in se niso želeli vključiti v boj, ko so jih najbolj potrebovali, zato ker so bili paraziti kakršnih svet ni videl ali ker je bilo med JLA oficirji malo Srbov? Samo 9% oficirjev VRS-ja je bilo iz JLA. To je dejstvo.
Forum je zaprt za komentiranje.