Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sosed – težave

Sosed – težave

Stanujemo(3 osebe, 2 odrasla in dojencek)v pritlicju (atrij), nad nami cca 53 letni sosed, samski. V eno teži, da ropotamo. Pride in nas kar nadere. Vpije, da je bil zadnji 2 leti on zunaj cez zimo in da bomo letos mi. Kakor nam je uspelo izvedet, ga moti zvok otroske steklenicke(otrok hranjen z adaptiranim mlekom), ki jo ponoci odlozimo na mizo ali pult (on to slisi). Komunikacija z njim ni mogoca, ker se zna samo dreti in žaliti. Po njegovo vsako noc premikamo pohistvo (kar ni res, saj spimo ze ob 21h, pa tam do 3h zjutraj, ko nahranimo otroka), trdi da se vsi sosedje pritozujejo nad nami (sem preverila pri vseh sosedih in samo njega motimo, ostali nas sploh ne slisijo). Moti ga ce smo v atriju, takoj zacne kaditi in smetiti pepel v nas atrij (stanuje nad nami). Pocutimo se napadeno in ustrahovano. Ne vemo kak storiti.

Palijom marjanca… Palijom.

Odgovor na objavo uporabnika
Replika303, 08.10.2021 ob 22:44

Palijom marjanca… Palijom.

kaj? palijom? kaj to pomeni?

Marijanca, zberi nekaj kolegov in ga naj prebutajo.

Moj sosed hodi okrog naše hiše in pravi, da voha vonj ( ki ga očitno privlači ). Naj ga prijavim, očitno se doma prepira z ženo in otroki pa uhaja ven.

Je kriv on ali žena ?

Palija je palica

Takega takoj prijavi Policiji za motenje in poseg v vašo družino. Se bo že pokakal, ko pridejo plavi na vrata. Drugače pa naj mu mož malo objasni stvari saj menda ima kaj med nogami…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close