Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za smrt dekleta je kriva vlada in podkupljeni zdravniki beri STOKA

Za smrt dekleta je kriva vlada in podkupljeni zdravniki beri STOKA

tO JE MOJE OSEBNO PREPRIČANJE.Smrt dekleta ima na vesti janez janša , saj je on poglavar vlade, ki je ljudi prisilila v cepljenje s pct, in vsi tisti pokvarjeni podkupljeni skorumpirani dohtarji, ki so k temu pripomogli, saj so podkupljeni s strašanskimi kovidnimi dodatki o katerih se lahko navadnemu državljanu samo sanja. eni celo življenje ne bodo tok zaslužili kot je en podkupljen bandit, ki je usmrtil mlasdo dekle s pogojevanjem pct, dobil kovidnih dodatkov. zdravniki in politika denar gresta z roko v roki. napisano ne velja za vse zdravnike ali za vse ki so dobili dodatek eni so ohranili pošteno držo.

popravljam izjavo. kriva je politika in ne janez janša osebno kot oseba čeprav lahko tudi,ampak kot rečeno politika. to je moje osebno prepričanje. in seveda vse ostalo o zdravnikih kar sem napisal ostaja.

Odgovor na objavo uporabnika
janša in korupcija, 08.10.2021 ob 19:50

popravljam izjavo. kriva je politika in ne janez janša osebno kot oseba čeprav lahko tudi,ampak kot rečeno politika. to je moje osebno prepričanje. in seveda vse ostalo o zdravnikih kar sem napisal ostaja.

Ne boj se. Če je nekdo človeški prasec mu kar reci PRASEC.  In ja obstajajo taki PRASCI ČLOVEŠKI in MORILCI,ki jih kličejo po imenih. Imaš pa prav, da se ne mečeš njim v njihov gnusni gobec kar tako.

Morda pa bo tudi njih na koncu kdo zadavil na počasen način, da bodo dobili nekaj svojega strupa nazaj.

To so fašisti, genocidniki. To ve vsak, ki ima vsaj malo zdrave pameti.

https://www.facebook.com/festival.slobode.hrvatska/videos/871847346868848/

Fašisti so še za marsikaj krivi.

https://www.slovenskenovice.si/novice/svet/ste-cepljeni-s-pfizerjem-za-vas-nimamo-najboljsih-novic/

Koliko zdravil pa je na tržišči tako varnih kot so cepiva, da so resni stranski učinki samo eden na miljon? Poslušam.

Podpiram PCT in sem cepljena, a se strinjam. S svojim ad hoc odlokom za PCT je vlada direktno forsirala Janssen kot prvo izbiro, čeprav je najmanj učinkovito in ima največ stranskih učinkov. Strokovna skupina pa se tudi ni oglasila. Krivi!

A vi punci še zdaj neboste dal mir?

Moderator, forum zapret ZDAJ!!!!!!!!!!!!

Jahno, 08.10.2021 ob 23:21

Podpiram PCT in sem cepljena, a se strinjam. S svojim ad hoc odlokom za PCT je vlada direktno forsirala Janssen kot prvo izbiro, čeprav je najmanj učinkovito in ima največ stranskih učinkov. Strokovna skupina pa se tudi ni oglasila. Krivi!

V ZDA koliko sem poslušal naj bi cepili 50 miljonov ljudi z Jansen cepivom… Resne komplikacije cca. eden na miljon?

A veš koliko je nosečnic na intenzivi zaradi covida in koliko je ljudi na sploh umrlo zaradi covida?
Vsaka smrt je tragična ampak zelo resni stranski učinki so po cepljenju izjemno redki primeri.
Jaz sem prvič težje prebolel (pljučnica, vročina 39) ko še ni bilo cepiva na voljo, potem sem se po pol leta hotel cepit, pa sem se pa spet okužil kakšen dan dva preden sem se hotel cepit in sem še vedno imel 3 dni vročino in hud glavobol. Če bi se cepil preden sem prvič zbolel, bi bilo trikrat bolje in lažje.

A je še sploh potreben komentar, da vas imajo politiki za budale ali ljudje hočete biti budale ?

https://www.facebook.com/100004514539249/posts/1952291541597978/

https://www.facebook.com/groups/1342427042863805/permalink/1348608122245697/

Sem že večkrat napisal, če pride do zapletov po cepljenju ne računajte na “stroko”. Več ali manj boste prepuščeni samim sebi.

Dr. Kreks je prodajal neumnosti v intervjuju kako lahko “stroka” hitro obvlada zaplete. Res? Kako? Bo možgane presadila?

Večina zdravnikov zanika zaplete. Le zakaj? Ja enostavno ker zapleti niso v interesu agende. Delajo po navodilih, po navodilih zanikajo, da ne pride do panike. Panika bi ogrozila agendo. Čisto simple.

Vlada zaenkrat ni še nobenega zdravila pogojevala tako, kot pogojuje cepljenje. Tako da tole ni primerljivo.

Anonimno 8780, 08.10.2021 ob 23:12

Koliko zdravil pa je na tržišči tako varnih kot so cepiva, da so resni stranski učinki samo eden na miljon? Poslušam.

Od kod tebi en na milijon, butara! Stranski učinki, kjer pride do strdkov in krvavitev, so 1 na 100.000, od teh jih tudi nekaj umre. Stranski učinki miokarditisa so 1 na 1000, to je popuščanje srčne mišice, če ne veš. Nevrološke težave, mravljinčenje rok, hudi glavoboli, ki jih prej ni bilo, pareza obraza, tudi 1 na 1000. Hud napad virusa simplexa ali zosterja 1 na 100. In še in še….

so.kdo je kriv? vlada? pa saj so vsi cepljeni.urška,janševa že 3x.zdravnica.pahor,predsednik je šel takoj po vakcini gnoj kidat,al štihat.kdo je kriv?

Neverjetno!, 08.10.2021 ob 23:24

A vi punci še zdaj neboste dal mir?

Moderator, forum zapret ZDAJ!!!!!!!!!!!!

Vi kar zapirajte forume, ljudi pa ne boste mogli nikoli utišat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close