Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sami Slovenci

Sami Slovenci

Čordić, Stevanović…

A se samo meni zdi tole malo “smešno”?

Največja ironija je to, da slovenski hlapci skačejo za njima, potem pa ostalim pravijo kakšne ovce so. Sploh ne vejo za kom skačejo. Zoran je čisti, 100 % desničar. Bivši SNSovc. Njegovi pogledi so skladni z Janezovimi pri vsem, razen pri cepljenju in PCT. Te ovce so pa tekle za njim, kako je bajeda novi obraz v Slovenski politiki. Pač meni je res neverjetno. Sploh ne vejo, kdo jim je pastir, hahaha. Volkovi pač ne slovijo ravno po visokem IQju.

Saj meni kot zapriseženemu desničarju, bi bilo super, če njega spravite v pralament. Za PCT pa cepljenje mi itak dol visi. Tako da vi kar, dajmo, dajmo, volimo RESNI.CA na volitvah.

Za Zlatkota pa ne bom izgubljal besed, ker bi bilo to žaljivo do besed, katere bi njega opisovale.

Vse to je navadn šov!

v tej državi si samo še čefurji kaj upajo. Slovenci imamo očitno sindrom noja.

Odgovor na objavo uporabnika
Zlati zokni, 08.10.2021 ob 08:08

Čordić, Stevanović…

A se samo meni zdi tole malo “smešno”?

je totalno BEZOBRAZNO. To razumejo. Izjemna nizka raven osebne kulture, gotovo potomci najnižjih delavcev in prepuščeni ulici ob odraščanju. Osnovne manire manjkajo. Najosnovnejše. Oni so gostje v tej državi. Se gost tako obnaša?? Zakaj Slovencem ne bi na pamet prišlo, da pridejo nekam, se naselijo potem pa robantijo, divjajo kot šimpanzi in zahtevajo svoje pravice. WTF? Ne štekam te predrznosti. Noben Slovenec ni tako nizek in primitiven.

Se popolnoma strinjam s tazgornjim avtorjem !

Vse skupaj je tragikomično, Stevanović po poreklu Srb, naj bi bil slovenski nacionalist? V življenju nisem spoznal Srba, ki bi bil slovenski nacionalist, prepričan sem, da tega v življenju, ne bom dočakal.Moje mnenje je, da je on nastavljenec   opozicije.

nevarno, nekulturno in predvsem bizarno. Balkan style. Pa migranti tudi takšne zganjajo na Švedskem, Angliji, Franciji. Kam smo prišli. Da nas prišleki terorizirajo in ustvarjajo nemire v naši državi. To je bizarno do konca.

smešno, 08.10.2021 ob 11:28

nevarno, nekulturno in predvsem bizarno. Balkan style. Pa migranti tudi takšne zganjajo na Švedskem, Angliji, Franciji. Kam smo prišli. Da nas prišleki terorizirajo in ustvarjajo nemire v naši državi. To je bizarno do konca.

Ja, bem mu no… Mora vas nekdo povest. Usmerjat. Ce ste pa ko telad.

Janez759, 08.10.2021 ob 11:30

Ja, bem mu no… Mora vas nekdo povest. Usmerjat. Ce ste pa ko telad.

Ma ti si telad. Kako si sploh upaš kej tazga napisat. Mi bomo vas usmirjal v Sloveniji, ne pa vi nas. To lahko počnete v lastni državi. Katerikoli že.

Anonimno 9585, 08.10.2021 ob 11:32

Ma ti si telad. Kako si sploh upaš kej tazga napisat. Mi bomo vas usmirjal v Sloveniji, ne pa vi nas. To lahko počnete v lastni državi. Katerikoli že.

Kako si upam kako si drznem…. No vidiš… Vi si pac ne. Mora vam neko pokazat kako se stvari streze.

Janez759, 08.10.2021 ob 11:34

Kako si upam kako si drznem…. No vidiš… Vi si pac ne. Mora vam neko pokazat kako se stvari streze.

he he he

Najjači preko neta ali pa v grupi 🙂 ti boš vodil kerga ja.

Pusti ti te viteze…

Jaz pripeljem samo enega. Jednog ogromne snage. Jaz pa on prideva.

Kaj hoces ti??? A rabis objem?

Noja, bomo videli ?

ne samo da je smešno, 08.10.2021 ob 09:13

je totalno BEZOBRAZNO. To razumejo. Izjemna nizka raven osebne kulture, gotovo potomci najnižjih delavcev in prepuščeni ulici ob odraščanju. Osnovne manire manjkajo. Najosnovnejše. Oni so gostje v tej državi. Se gost tako obnaša?? Zakaj Slovencem ne bi na pamet prišlo, da pridejo nekam, se naselijo potem pa robantijo, divjajo kot šimpanzi in zahtevajo svoje pravice. WTF? Ne štekam te predrznosti. Noben Slovenec ni tako nizek in primitiven.

Kako gost, če je rojen tukaj?

gòst1 gôsta m, im. mn. gôstje tudi gôsti (ȍ ó)
1. kdor je kam povabljen in pogoščen: danes boste naš gost; dobiti, imeti goste; pričakovati, sprejemati goste; odličen, prijeten gost; on je pri njih stalen gost / publ. visoki gostje se bodo seznanili z nekaterimi gospodarskimi vprašanji; več dni je bil pri njih kot gost
// kdor pride kam na obisk: gostu je na hitro postregla s črno kavo; dobrodošel, nezaželen gost / on je reden gost naše knjižnice obiskovalec, izposojevalec; pren. revščina je bila pri njih stalen gost
● povabiti koga v goste na pogostitev, navadno ob kakem pomembnem dogodku; priti v goste na obisk; večkrat je pri njih v gostih v gosteh
2. kdor se začasno mudi, stanuje v gostinskem lokalu, hotelu, zdravilišču: gostje so bili večinoma lovci; v kavarni je bilo le nekaj gostov; gostilna je polna gostov / prehodni gostje; za naše stalne goste se bo pa že še našel prostor; zdraviliški gostje / publ. cenjene goste obveščamo, da smo odprli nov lokal
3. kdor javno nastopi izven kraja stalnega udejstvovanja: občinstvo je gosta toplo pozdravilo; naše moštvo je premagalo goste iz sosednjega mesta; kot gost je nastopila znana pevka / seje so se udeležili le kot gostje kot opazovalci, brez pravice glasovanja

OK, če si mislil, da je gost v Ljubljani (Stevanović), Zlatko pa še to ni.

Stevanovic, Cordic in Anus.          A bi lahko , dragi Slovenci padli se v vecji drek ?     Oni vam bodo prali mozgane ?     Sram vas je lahko, tisti, ki ste z njimi noreli po nasem mestu.  Fuuuuj

Ja, ker smo Slovenci navadne riti. Samo tile čefurji si upajo in se postavijo tudi za nas. Žalostno, ampak resnično.

Tudi Jankovič se je postavil za Ljubljano, je apeliral na ljudi, Pahor je pa tiho kot rit. Pahor kot da ne obstaja.

BRAVO, si me pa nasmeju zdej 😀

Ena južna neprijavljena, 08.10.2021 ob 14:10

BRAVO, si me pa nasmeju zdej 😀

A jbg, namenjen Janezu 😀

DA JE GSOPOD  ZORAN STEVANOVIČ  RES  BIVŠI NACIONALIST – SO O TEM  VIDEPOSNETKI  NA YT,  TUDI ŽUPAN JE HOTEL BITI – VIDEOPOSNETKI NA YT, JE DELAL TUDI NA  HYPO LIZZING – VIDEOPOSNETKI NA YT…VARNOSTNIK IN POLICAJ – VIDEOPOSNETKI NA YT.

levi ni bil nikoli, samo desni.

Qiqqe, 08.10.2021 ob 14:02
    Stevanovic, Cordic in Anus.          A bi lahko , dragi Slovenci padli se v vecji drek ?     Oni vam bodo prali mozgane ?     Sram vas je lahko, tisti, ki ste z njimi noreli po nasem mestu.  Fuuuuj

levi ni bil nikoli, samo desni.

Zlatko je junak, žal pa  bedak, Zoran  pa igrač, ki podaja  na desno

Ce nekdo zivi v eni drzavi  je drzavljan te drzave ne glede na to kje je rojen! V Ameriki kaj mislis ,da gvoorijo tako,kot ti?! zaradi taksnih,kot si ti se ljudje med seboj sovrazijo! Nehaj z nacionalizmom  !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close